"Joka kerta kun sä ostat kengät, sä perustelet ostoksen joko sillä, että sä olet himoinnut niitä jo tosi pitkään tai sitten sanomalla "just tällaset multa puuttui". Näin luonnehti muruni kenkienostoselityksiäni viikonloppuna, kun kävimme yhdessä kiertämässä alennusmyynnit ja tulin Sokokselta rintaliiviostoksilta jotain muutakin kuin alusvaatteita kassissani.

Toisin sanoen en ikinä sano ostaneeni kenkiä ihan vaan "huvin vuoksi",(syy jota lapsena käytin mm. syödessäni leikkeleitä paljaaltaan suoraan paketista). Ja en muuten myönnä tehneeni  niin tälläkään kertaa.

Lauantain kenkäostokseen nimittäin pätee sekä "olin jo tosi pitkään himoinnut näitä" että "just tällaiset minulta vielä puuttui". Noiden selitysten lisäksi soppaan voi vielä heittää parit klassikot kuten "sain ihan tosi halvalla" ja "nää on tällaset tosi mukavat arjen käyttökengät".

Vagabond Gobi. Rentoa ja huoletonta Indiana Jones -fiilistä. Nämä kengät jalassa voisin istua avojeepissä pellavapaitaan pukeutuneen, sänkileukaisen ja seksikkään sankarin kyydissä halki aavikon.

Kengissä oli vain -30% lappu, mutta alkuperäisessä hinnassa oli Sokoksella jotain hämärää. Gobien normaalihinta on nimittäin ollut 59,90 niin Vagabondin nettikaupassa kuin Andiamossakin, mutta Porin Sokoksessa näiden normaalihinta oli ollut vain 39,90 €. Mikä lie moka sattunut, mutta en pistänyt yhtään pahakseni, sillä edullinen alkuperäishinta yhdistettynä alennukseen jättivät kengille hintaa enää 28 €. Ei siis pystynyt jättämään hyllyyn, ei sitten millään. Minulla on tämä paha vamma, jonka vuoksi minun puolustukseni lakkaa toimimasta edullisten Vagabondien osuessa kohdalle.

Kengät testattu tositoimissa eilisellä Rauma-tripillä ja voin vain todeta, että toimii. Nämä minä oikeastikin vedän jalkaan, mikäli Indiana Jones soittaa ovikelloa ja pyytää mukaansa seikkailemaan.

PS: Vagabondin nettikaupasta irtoaa tällä hetkellä kirkkaan valkoiset tai vihreät Gobit alle kolmellakympillä. Luonnonvalkoisista ja näistä hiekan värisistä saa pulittaa täydet 59 €

Kommentit (5)

nasu86
6/5 | 

kuulostaa kovin tutulta nuo syyt =D

todella hyvältä näyttää nuo kengät ja ovat varmasti hyvät jalkaan...ja ei kun seikkailemaan! :)

7/5 | 

Minulla ja vagabondeilla on ihan samanlainen suhde :D Mutta minkäs sille voi, että ne oikeesti on käytänöllisiä ja mukavia käyttökenkiä, sellasia joita ei vielä ollut ja joita tarvitsee ja ulkonäkö on sellainen että on mahdoton vastustaa! Ja sitten jos alennusmyynti vielä sattuu kohdalle, oijoi. (terveisin, tilasin toissapäivänä vagabondin nettikaupasta kahdet kengät..)

nipsu
8/5 | 

Niin tutut syyt...ainakin kolme ensimmäistä. Joskus arkea kans käyttänyt. Sais käyttää enemmän, kun tuntuu välil et pelkkiä juhlakenkiä kaapit täynnä, kato ne on ostettu " Jos sit jotkut juhlat tulee, niin ovat sisäänajettu ja valmiina, kun ei viime tingassa voi juhlakenkiä ostaa". Voih mulla kans miljoona syytä miks mikäkin kenkä on pitänyt ostaa.. Suosikki on kyl just " Multa puuttuu just nää" (heh käy kaikkii...)

9/5 | 

Hei! Eksyin blogiisi kun googlettelin Vagabondin Gobeja. Himottaisi tilata Brandokselta alennuksesta vanhan mallin gobit (hieman pidemmällä varrella kuin nämä sinun), mutta en ole koskaan kokeillut Gobeja jalkaan. Minulle käyvät vain tietyt Vagabondin malleista. Osaatko arvioida, onko mallin koko normaali vai pienehkö ja mahtavatko olla kapeahkot? Kiitos jos vastaat! :D

10/5 | 

hmm.. minulle on Vagabondeista oikeastaan aina 37 koko sopiva ja niin oli tästäkin. Mutta huomasin, että ovat kärjestä ehkä hieman kapeammat kuin monet muut Vagabondin.aluksi pikkuvarpaan viereinen varvas otti hieman tuntumaa kenkään vaikka muissa VB:n 37 kengissä ei sellaista ole ollutkaan. Voi toki johtua materiaalistakin, kun tuo kanvasmatsku ei tietenkään ole niin pehmoista ja joustavaa kuin nahka. Muuta en oikein osaa sanoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram