Välikausi = se pieni hetki vuodesta, kun lämpötilan puolesta on ihan ok yhdistää sortsit ja saappaat. Just hyvä "vuodenaika" omaan makuuni.

Mä ehdin kesähelteillä ikävöimään bikereitani ihan suunnattomasti ja tuijottelin niitä haikeina eteisessä kiskoessani sandaaleita jalkaan. Ei sillä, ettenkö pitäisi kesästä ja läpsyistä, mutta olin silti suunnattoman iloinen, kun asteet ensi kertaa alkoivat putoilla sellaisiin lukemiin, että pystyi jälleen kiskomaan nuo rakkaat jalkoihin.

2010_08_21_asu1

farkkusortsit/H&M, neule/Flash, bikerit/Vagabond, laukku/CKJeans, sulkakoru/Youth vs. Future

Viikonlopun Helsingin reissulla tuli heiluttua mm. yllä olevassa asussa. Saa nähdä joko tämä jäi farkkusortsien viimeiseksi viikonlopuksi tänä vuonna, vai vieläkö saamme viettää hetken yhdessä ennen kuin saavat siirtyä talviteloille. Jos kesällä ikävöin bikereitani, niin talvella tulen todennäköisesti puolestaan ikävöimään farkkusortseja. Koskaan ei osaa olla täysin tyytyväinen vallitseviin olosuhteisiin, vaan kaipuu ja ikävä kalvaa aina jonnekin, mikä ei juuri nyt ole saatavilla. Pätee asiaan kuin asiaan.

Kommentit (2)

Kaarina

Eikö noita farkkushortseja ja saappaita voisi pitää paksujen sukkahousujen tai leggingsien kanssa?

Veera

mä en ole ihan kauheasti innostunut sukkahousujen ja sortsien yhdistämisestä, mutta ehkä mä uskaltaudun kokeilemaan..

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram