Kuten olen usein blogissani jo toitottanutkin, niin pukeutuminen tosiaan lähtee kunnollisista ja asun mukaan valituista alusvaatteista. Itse olen viime vuosina ihastunut etenkin erilaisiin kevyesti muokkaaviin alusasuihin.

Napakat, mutta silti mukavat alustopit kuuluvat pukeutumiseeni oikeastaan päivittäin. Vyötärönseutua kevyesti slimmaavat topit saavat puserot laskeutumaan paremmin ja pienet muhkurat piiloon.

Mekkojen alle taas omien rintaliivien kanssa pidettävät alusmekot ovat osoittautuneet parhaaksi vaihtoehdoksi, koska A) oman kuppikoon löytäminen mekoista olisi hankalaa ja B) voi valita aina sopivat liivit asun pääntien mukaan.

Itselläni on Changesta viime talvena ostettu ja todella hyväksi havaittu musta wear your own bra -mekko bodyalaosalla ja nyt tilasin Ellokselta nuden värisen alusmekon, kun hävyttömän halvalla sai.

Changen mekon hinta oli jotain 70 € tienoilla, jos oikein muistan ja samanmoiset vehkeet Triumphilta liikkuvat aika samoissa hinnoissa. Mikäli alusmekon testaaminen kiinnostaisi, mutta hinta tuntuu kovalta, niin suosittelen tsekkaamaan Elloksen valikoimat.

20130618-164029.jpg

Elloksella on nimittäin tällä hetkellä alessa mm. Tuo oikean alareunan bodyslimmer-mekko ja siitä on nimenomaan isoja kokoja jäljellä. Itse tilasin juurikin sellaisen koossa 46-48 nudena hintaan 11,50.

Tuo vasemman puoleinen mekko puolestaan irtoaa reilulla kolmella kympillä kokoskaalan kattaessa välin 34-52. Kyseessä ei siis ole pelkästään meille läskeille suunnattu tuote, vaan alusmekko on hyvin suositeltava vaate kaiken kokoisille etenkin kovin vartalonmyötäisten tai ohuiden mekkojen alle.

Noista molemmista mekoista täytyy sanoa miinuksena kuitenkin se, etti niissä ole body-alaosaa, eli jos ei halua pelätä majavan vilahtelua, on alle puettava alushousut, kun bodyn kanssa säästyisi niidenkin rajoilta. (Joita kyllä mekko toki häivyttää)

Myös tuota oikean yläreunan muotoilevaa toppia löytyy nyt alesta alkaen hintaan 9,50 € väristä riippuen. Tarjolla tuon eläinkuosin lisäksi mustaa ja nudea.

Elloksen muotoileviin alusasuihin pääset TÄSTÄ.

Kommentit (5)

jepsis
6/5 | 

On todellakin totta, että alusmekkoa olisi suotava käyttää kaikenkokoisten ihmeisten. Ei ne alusvaatteiden rajat sen paremmille näytä vaikka kuinka olisi mallimittainen tms ja voi se hameen helma nousta korviin seuraavasta tuulenpuuskasta kellä hyvänsä jne. Tällaiselle lyhkäiselle vaan on se ongelma, että useimmat katsomistani alusmekoista on liian pitkiä! Eli jos haluaa lyhyen juhlamekon kanssa käyttää alusmekkoa niin se mekko onkin polviin asti pitkä näin lyhellä. Jos joku tietää mistä saa lyhyelle sopivia alusmekkoja koossa xs tai 32-34-36 niin laittaa tähän, mielellään juuri tuollaisia jotka rintaliivien kohtalta ylempien kuvien tavoin avoimia.

JJ
7/5 | 

Itse olen vannonut nyt hetken tämän Changesta ostetun "makkarankuoren" nimeen. http://change.com/fi/shape-it-5.html

Ihan joka euron arvoinen ja hinta ei tosiaan ole iso. Pysyy hyvin päällä, ei rullaa mistään suunnasta mihinkään ja toimii kuten pitääkin.

Itse en ole lämmennyt noille jossa on tuo "rintsikka-aukko" :)

Pellavasydämen Mervi
8/5 | 

Vähän lämpenin tällaiselle alusasulle, vaikken ole koskaan ikinä milloinkaan sellaista edes ajatellut. Kävin jopa vinkkaamallasi sivulla katsomassa, mutta vieläkin vähän epäröin. a) eikö tuo ole hirveän hiostava? Kesällä hikoilen ihan mahdottomasti.... b) pysyykö nuo kohdillaan vai alkaako kivertyä ylöspäin, tai vaihtoehtoisesti alaspäin. No, ymmärrän, että oikea koko on varmasti tärkeää...

9/5 | 

omasta mielestäni tällainen ei just ole hiostava koska se imee kosteuden itseensä. Eli itsellä on ainakin parempi fiilis tuon alusmekon kanssa, kuin ilman. Ja oikea koko on tosiaan tärkeä, jotta pysyy hyvin päällä.

Äni (ent. SaraJana)
10/5 | 

Mä kävin juuri kuun alussa ostamassa Changesta tuollaisen. Käytin sitä ensimmäisen kerran ystävien häissä ja ei todellakaan hiostanut, vaikka oli kuuma päivä. Tosin mulla mekko alkoi hilautua ylöspäin, mikä kummastutti. Testasin ensin kokoa suurempaa alusmekkoa, mutta se tuntui liian suurelta (= sujahti päälle kuin mikä tahansa paituli, vaikka myyjä sanoi että oikeankokoista alusmekkoa saa ihan "forcella" [hänen sanansa :D] kiskoa päälle) joten otin kokoa pienemmän. Kyllähän se pukukopissa eli paikallaan seisoskellessa pysyi hyvin päällä, mutta hääjuhlin tiimellyksessä hilautui hieman epämiellyttävästi helmasta ylöspäin paljastaen reidet ja pahimmillaan osan pakaraakin. Ei sitä kai kukaan ulospäin huomannut, kun mulla oli päällä A-linjainen jäykähkö mekko, mutta itsellä tunne oli tosiaan epämiellyttävä ja piti käydä nykimässä helmaa vessassa alaspäin. Onko sulla Veera ollut vastaavaa ongelmaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat