Vuosi rennosti ja iloisesti ystävien kanssa alkoholijuomia siemaillen,raketteja ampuen ja seurapelejä pelaillen. Lauantaina jatkettiin juhlintaa vielä lähes tajunnan räjäyttäneellä ravintolaillallisella. Etanoita, skumppaa,ehkä maailman täydellisimmin paistettu mediumpihvi ja lopuksi vielä vadelmasorbettia ja muiden viskilaseista maistelua. Kaikin puolin melko täydellinen vuodenvaihde siis.

mina_uv

uv7

uv6

uv2

uv5

uv4

uv3

uv1

Kahdenpäivän kekkeröinti sujui hienosti yhdellä ja samalla mustalla mekolla, joka sopi yhtälailla meikittömään koti-iltaan kuin korkokenkien ja sumusilmien kaveriksi ravintolaan ja baareiluunkin. Mä rakastan vaatteita jotka passaa asusteita vaihtamalla lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen.Tämä Henkkamaukan alerekistä 15 € tempaistu neulemekko on juuri sellainen.

uv_asu3uv_asu1

uv_asu2

Kommentit (20)

nasu86
1/20 | 

näytät taas tosi hyvältä uudessa mekossasi =)

kiva jos oli hauska vuoden vaihde sulla!

itse vietin sen töissä 24 asti ja sitten yllätys yllätys nukkuen kyllä se munkin vuosi vaihtu vaikken sitä juhlinutkaan =D

Veera

mulla onkin monta edellistä uuttavuotta mennyt kipeänä peiton alla, joten oli kiva vaihtelua vähän kekkeröidä. :)

2/20 | 

Queen Berryä tarjoiltiin myös meidän kihlajaisissa ja maistui vieraille tosi hyvin, myös niille jotka eivät yleensä mistään kuohuvista pidä :)

5/20 | 

Pakko kysyä että kuinkas vanha ostos tuo sun mekkosi on? Näyttää nimittäin aikaslaisen kivalta, onko mitään syytä elätellä toivoa samanlaisen löytämisestä? : D

Veera

viime viikolla ostin. Se tuli myyntiin nyt talvella, mut normi hinta oli joku 50 € mitä en suostu H&M neulemekosta maksamaan, joten onnekseni löytyi alennuksesta. Saattaa siis hyvinkin olla jäljellä muissakin liikkeissä. Käy ihmeessä kurkkaamassa.

Veera

on se ollut taas jo marraskuusta lähtien, ei vaan oo ollut täällä paljoa kuvia esillä. :)

chenille
10/20 | 

Mäkin haluun oppia tekemään sumusilmiä! Aina kun yritän niin alan näyttämään enemmänkin zombilta kuin sumuiselta...=P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram