Mä pukeuduin tänään ihan oikeisiin vaatteisiin. Siis johonkin muuhun kuin pyjamaan tai sporttivermeisiin. Se on kuulkaa tuuletuksen paikka. Olin myös hillittömän sosiaalinen ja mulla oli päivän aikana kahdet kaveritreffit. Kai se sängyn ja peiton houkutus tästä alkaa pikku hiljaa väistyä ja elämä muuttua taas aurinkoisemmaksi. Ainakin on sen suhteen mukavan toiveikas olo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain nuo Esprit Denimin housut syksyllä (ehkä lokakuussa) käytyäni aiemmin tutustumassa heidän uuteen mallistoon. Ne ovat olleet siitä lähtien mun ykkösbyysat helppoutensa ja mukavuutensa vuoksi. Hyvän näköiset peruspillit, mutta materiaaliltaan farkkua huomattavasti pehmeämpää ja miellyttävämpää. Näyttävät törkeän hyviltä noin maihareihin survottuna, mutta toimivat myös korkkareiden kaverina. Ja tietysti mikä hienointa, niitä löytyi mullekin sopivassa koossa! Oma tuumakokoni taisi näissä olla 33", mutta ainakin pikaisen vilkaisun perusteella Espritin useista farkuista ja jeggingseistä löytyy vielä yksi tuuma lisääkin, eli housuja löytyy suurimmillaan tuumakoossa 35". Pisteet siitä heille, moni merkki kun tuntuu lopettavan farkkukoot 31-32 tienoille.

Ai että, tykkäänpä kyllä kauheasti tuosta asusta. Näytän jotenkin ihan just siltä miltä haluankin näyttää.

Yksi itkun aihe tuossa kuitenkin on... nuo mustat martensit eivät ole vieläkään pehminneet kunnolla ja hinkkaavat mua akillesjänteiden kohdalta. En tajua! Punaiset olivat maailman mukavimmat ekasta päivästä lähtien. Mikähän avuksi..

Kommentit (6)

Emma
7/6 | 

Mä vuorasin omat akillesjänteeni urkkateipillä yhden talven ajan :D Nykyään kantapäissä on myös ikuisesti paksuuntunut iho Martensien jäljiltä. Jaa että hullun hommaa, kyllä, mut maihareistani en luovu. Talvesta 2008 jo noilla oon tallustellut!

LINDAH
9/6 | 

Mä olen joskus istunut saunassa kengät jalassa että ne muokkautuis mutta tokikaan kaikki kengät ei sitä kestä. Niin ja saunassakaan ei tarvi olla 100 astetta :D

10/6 | 

Tää on just sellanen asu missä kuvittelen suhun vielä joskus törmääväni!

Noista housuista: ootko joskus kokeillut KappAhlin Emma-mallia? Mulla on niitä jo toinen pari menossa tässä vuoden sisään, kulutin ekat aivan totaallisesti puhki! Ne on mulle ne täydelliset mustat pillit, mutta haluisin testata kanssa jotain uutta. Niin ja nyt se kysymys: Jos oot testannut, niin vastaako ne materiaaliltaan toisiaan yhtään ja jos et, niin unohda koko tää höpötys! :D

hannamaria

http://hannamariav.blogspot.fi

Marjut
11/6 | 

Mulla on mustat ja tumman siniset nuo Kappahlin Emmat ja tykkäisin niistä niin kovasti mutta niissä on kummallinen vyötärö. Sinisissä vyötärö on löystyy liian isoksi vaikka miten pienet housut ottaa ja mustissa vyötärö lähtee rullautumaan. Itse en tykkää vyöstä ja näitä housuja ei oikein voi muuten pitää. Mua hannamaria kiinnostais tietää että onkohan tämä vain yksin mun ongelma? =D

12/6 | 

Mulla ei kyllä rullautumista ole tapahtunut, mutta harmikseni en noita housuja ilman vyötä käyttää kun reidet ja peba vaatii isomman koon mitä vyötärö. Pitänee rueta metsästämään uutta täydellistä paria näiden nykyisten kuluttua puhki :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram