Kun viime torstaina tein lähtöä aamuvarhaisella, ei hiustenlaitto ollut ihan ensimmäisenä prioriteetilistalla. Edessä oli tuntitolkulla bussissa ja lentokoneessa istuskelua ja tavoitteena oli saada kulkuvälineissä untakin, joten järkevin ratkaisu oli taas huitaista huivi päähän matkanteon ajaksi.

Tällä kertaa päähän päätyi Ballyn ruskeasävyinen paksu silkkihuivi, jonka meidän äiti oli hankkinut muistaakseni jonkun kaverin kirpputoriläjästä. Berliinissä hotelliin päästyäni oli ihan pakko napata kuvat tuosta viritelmästä, sillä melko huolimattomalla ja löysällä punoksella kiinnittämäni huivi oli päivän mittaan ihan itestään mennyt aika kivan näköiseen "asentoon".

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuossa ei siis ole käytetty nyt mitään varsinaista solmua, vaan olen vaan löysästi punonut huivin päät toistensa ympäri ja työntänyt hännät niskaan huivin alle. Viritys oli tosiaan aika löysä, joten se oli päivän mittaan pikku hiljaa kääntynyt päässä epäsymmetrisempään asentoon mitä sen aamulla olin laittanut. "Solmun" puoli oli itsekseen muotoutunut jotenkin todella kauniiksi. Tuollaista nättiä poimutusta ei varmasti saisi aikaan tarkoituksella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta arvatkaa vaan mahtaako tällaiset vahingossa syntyneet viritelmät onnistua, jos niitä alkaa tarkoituksella tavoittelemaan... Harvemmin. Mutta kyllä tätä turbaanimallia on ehdottomasti kokeiltava vielä toistekin!

PS. Minulla tulee tuosta päähineestä jotenkin mieleen sellaiset keskiaikaiset trubaduurit hattuineen! :D

Kommentit (6)

Vim
11/6 | 

Heippa, sitä vaan tulin sanomaan, että toivoisin kovasti uusia postauksia Rapakunnossa-blogiin! Olisi kiva lukea miten sulla menee siinä suhteessa. :)

12/6 | 

hyvä, kun tulit vähän potkimaan perseelle, tarkoitus on kyllä ollut palata kesätayuolta takaisin senkin blogin pariin nyt kun palasin takaisin treenamisen pariinkin. Kyllä se tästä taas käynnistyy!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat