Väsynyt, mutta onnellinen kirpputorikauppias täällä hei! Myymättä jäi ainoastaan yhdet housut, yksi mekko, nahkarotsi ja yhdet korkkarit. Nyt on siis rahaa juoda viiniä Wienissä. Enää 10 yötä reissuun!!

Kirppiksellä oli aika hurja meno. Tyyppejä oli muutama sata oven takana odottamassa jo hyvän aikaa ennen ovien aukeamista ja kun ovet vihdoin aukesivat, sisään ryntäsi lähes hysteerisesti säntäillut ihmislauma. Ihan ensi alkuun ovella piti jopa säännöstellä sisääntulijoiden määrää. Iina raportoi, että joku oli jopa ryöminyt hänen sisännkäynnin vieressä sijainneen myyntipöytänsä ali päästääkseen sisemmälle myyntitilaan. Ensimmäiset 10-15 min. tuntuivat jopa hieman ahdistavilta ja pelottavilta tuon rysiksen takia.

Loppujen lopuksi kaikki sujui onneksi kuitenkin todella hyvin ja ihmisuhreilta vältyttiin. Puoli kahden aikaan, eli vain puolitoistatuntia avaamisen jälkeen olikin sitten pöydät jo oikeastaan tyhjinä. Eipä riittänyt  kamaa neljään asti, ei. Eli kiitokset vaan kaikille ihanille asiakkaille!

 Rahanvaihto- ja aamiaisenhaku-reissulla Iina ehti kiireestä huolimatta onneksi napata kuvan tämän päivän, tai tarkemmin ottaen koko viikonlopun asustani.

Mustaa, punaista, harmaata ja denimiä. Että sellanen sekamelska. Mutta tykkäsin kyllä ihan sikana. Topshopin nahkakassi, Ten Pointsin maiharit ja mamman neuloma Alina-huivi kuuluvat pukeutumiseeni lähes päivittäin. Farkkushortsit ja Evansin tekokarvareuhkatakki puolestaan löytyivät jälleen käyttöön oltuaan unohduksissa muutosta saakka. Ja ai että tuntuukin kivalta taas hypätä näin lyhkäisiin lahkeisiin! Hattu puolestaan löytyi lainaan Iinan kätköistä kiroiltuani aamulla aikani vessan peilin edessä linttaan nukutun tukkani kanssa.

Kuvassa ei valitettavasti näy mun eilisen ainoa ostos Fashion Market -tapahtumasta, joka pääsi heti roikkumaan kaulaan. Pitänee siis esitellä löytö ihan siihen keskittyvin kuvin mahd. pian. Nyt kuitenkin jatkan Iinan sohvalla makoilemista, Idolsin seuraamista ja Moksun Leena Hefner -imitaatioille hihittelyä. Töihin ei tarvitse mennä kuin vasta tiistaina, joten jäin vielä toiseksikin yöksi Iinan hoiviin. Ja meillä on täällä ihan hirrrrveeen, hirrrveeen hauskaa!

Kommentit (6)

nasu86
7/6 | 

kylläpä kannatti siis hesaan asti lähteä kirppuroimaan :) tosi kiva asu!

8/6 | 

joo, niin kannatti! Vaikka toki siellä reissulla massia kuluikin. :D

nina
9/6 | 

hei!

onko tuo kuvassa oleva kassi tuore hankinta?ihastuin siihen.oiskohan niitä vielä saatavilla, tai ees jotain samantyylistä.

12/6 | 

Kiitos! Tyyli on kyllä taas vähän hakusessa, kun olen yllätyksekseni alkanut tykkäämään väreistä ainaisen mustan sijaan. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat