Ai että, selasin blogista viime syksyn ja talven asukuvia muistellakseni, että mitäs sitä on tullut viileämpinä vuodenaikoina päälleen puettua ja mitä ihania ahaa-elämyksiä mä koinkaan!

Tässä kuukausia ballerinoissa, sandaaleissa ja tennareissa tallustelleena mä olin jo ihan ehtinyt unohtaa mitä kaikkia kenkäaarteita mun kaapeissani piilotteleekaan. Mahtava tunne kokea jälleen uutuudenviehätystä ostamatta yhtään mitään.

Muotibloggaaja Veera Korhonen Minun tarina -palstalle.

kuva: Harri Joensuu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

punmartens

Punaisten kiiltonahka-Martensien olemassaolon mä kyllä muistin, ne kun ovat olleet eteisessä koko kesän, mutta asukuvia katsellessani mä muistin taas sen miten mahtavilta ne näyttää jalassa. Kyseisten kenkien kanssa on kyllä vaarana, että jumiutuu pukeutumaan mustaan, koska kengät pääsevät kokomustan asun kanssa erityisen hyvin oikeuksiinsa.

20130526-233523

Keväällä sain EMP:ltä mustat sisarukset punaisille Martenseilleni. Näitä en ole ehtinyt vielä kauheasti käyttää, joten vahinko on korjattava nyt syksyllä. Nämä passaa yhteen suurinpiirtein koko mun vaatekaapin kanssa.

veerakenkia

Mä "löysin" myös monia muita mahtavia jalkineita blogia selatessani. Omenanvihreät desert  bootsit ovat väriltään hieman villi kortti mun kaapissani, mutta ehkä juuri siksi niin makeet. Tuo viininpunaisten samamreisen ja vihreiden kenkien kombo täytyy ehdottomasti muistaa pukea päälleen tänäkin syksynä.

Mutta viimeisenä ehkä se suurin "ylläri". Nuo Tukholman Zarasta viime syksynä ostetut leopardinilkkurit mä olin ihan oikeasti kesän aikana tyystin unohtanut. Ja nyt mulla pon tunne kuin mulla olis uudet kengät, kun muistin ne taas. How cool is that!

Oletko sinä tehnyt hyviä löytöjä omasta kaapistasi viime aikoina?

Kommentit (8)

Pesunalle
1/8 | 

Tämän vuoden tavoitteeni on ollut käyttää enemmän kenkiäni. Minulla kun kaapissa on kymmeniä pareja ja yleensä liikun samoissa tennareissa... :D Koulu alkoi kaksi viikkoa sitten ja toistaiseksi olen melkein joka päivä ollut eri kengillä. Löytöjä en ole hirveästi tehnyt, mutta tuo hyvää mieltä katsoa jalkoihin ja nähdä kauniit kengät eikä niitä ainaisia kuluneita tennareita. :D

mä mietin kans, että pitäiskö koittaa ottaa joku parin viikon "käytä joka päivä eri kenkiä" -tavoite. Saattais tulla kaiveltua kaapeista jotain harvinaisempiakin kavereita käyttöön.. PItääpä pistää harkintaan..

Hanna
3/8 | 

Hupsu kysymys Martenseista - pehmeneekö ne ajan myötä vai pysyvätkö sellaisina jäykkinä? Arvoin juuri, mitkä kengät hankkisin, ja vaikka Martensit olivat pohjansa osalta todella mukavat jalassa, jäin vielä arpomaan tuon muun jäykkyyden osalta sitä tuntumaa.

Nuo kiiltonahkaiset Martensit on ollut alusta asti jo tosi pehmeet. Mustissa mulla on toisen kengän kantaosa hieman hiertänyt aluksi, mutta oon vaan rakkolaastarin kans käyttänyt kenkiä ja kyllä se alkaa pehmitä.
Mut norminahkaisista mulla ei ole oikein kokemusta. Yhdet olen ostanut käytettynä kirpparilta ja ne oli kyllä muhjaantuneet kivan pehmeiksi, mut en tiedä kauanko ne oli olleet käytössä.

4/8 | 

Tiedätkö mitä mä löysin tänään? Tämän sinun blogin taas! :) Luin jossain vaiheessa paljonkin, ja sitten en todellakaan ymmärrä mihin se katosi. Ilo oli suuri kun sen täältä portaalista taas löysin! Niin ja tänään aamulla kyllä löysin muististani ihan taikaiskusta myös yhdet syksynilkkurit. Tyystin unohdetut ja niiden tilalle jo uudetkin hankitut...! :D Iloinen muistamistapahtuma se silti oli, molemmille on käyttöä!

oo, kiva kun löysit tiesi takaisin! Ja mahtavaa, että mielenkätköistä löytyi ne kengätkin! Mahtava tunne, eikö vaan? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram