Viikonvaihde oli melkoista haipakkaa Helsingin suunnalla, joten jäi kaikki postaukset ihan vaan ajatuksen tasolle. Eilen vierailin Iina mukanani Vagabondin showroomilla tulevaan Indiedays-kamppikseen liittyen. Miettikää mikä taivas sellainen paikka on. Valtava huone täynnä yhden oman suosikkimerkin kenkiä ja kaikki omassa koossa!

Löysin aika monet jotka olisin ilolla kelpuuttanut omaan kaappini. Mutta myönnän kyllä, että seassa oli myös melko monta paria sellaisia klopottimia jotka toivat hieman liian vahvasti mieleen omat yläasteajat 90-luvulla. Voi apua. En ole vielä valmis Spice Girlsit mieleen tuovien läskipohjien paluulle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postaus jota varten varsinaisesti kävin kenkiä ihastelemassa ja sovittelemassa, on luvassa vasta myöhemmin, mutta kuvailin Iinan avustuksella samalla pari videopätkää. (joo, mä nyt jotenkin innostuin tästä videoinnista!)  Tässä ensimmäisessä parin minuutin pätkässä ihaillaan Vagabondin värikästä kevät- ja kesätarjonta,a ja luvassa on vielä toinen video, joka tarjoaa vilauksen ensi syksyn ja talven ihanuuksista.

PS. Jos tällaiset videot kiinnostavat, niin suosittelen tutustumaan myös eilen alkaneeseen Indiedays Blogi TV -sarjaan. Ekassa jaksossa Iina ja Jonna tutustuvat kevään trendeihin Vero Modassa. Kevään aikana luvassa yhteensä 15 jaksoa aiheinan ajankohtaiset ilmiöt ja trendit ja jokaisen jakson vetäjinä nähdään meitä Indiedaysistä tuttuja bloggaajia.

Kommentit (3)

ella
2/3 | 

Mielettömän käytännöllinen testi tuossa videolla! Pyöri tuolilla -> yritä kävellä uusilla koroilla: Oitis tietää, ovatko korot liian haastavat humalikon öiselle kotiinpaluulle vai pysyykö niillä pystyssä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram