Olen niin iloinen tämän päiväisestä vaateostoksestani, että en edes malta odottaa saavani parempia kuvia siitä, vaan pitää esitellä heti tuoreeltaan tällaisilla peiliotoksilla. 

Olin tänään Marks & Spencer blogiyhteistyön tiimoilta Hämeenlinnan M&S:n Tyylin Löytöretki -tapahtumassa ja voihan sen arvata, että kun hengaa kokonaisen päivän vaatekaupassa ja kaikesta on vieläpä tarjolla -20% ale, niin sieltä saattaa tarttua jotain kotiinkin. Etenkin, jos käsiin sattuu sellainen ihme kuin skarppi bleiseri, joka istuu mulle etumuksesta. Ja toki siis muualtakin, mutta hallelujaa tää on mulle hyvä myös tisseistä!

Useimmiten olen joutunut tyytymään johonkin ihan ok -versioon, jossa hartioista sopivan kokoinen jakku, on pikkuisen liian nafti rintojen kohdalta. Tai toinenvaihtoehto on ollut trikoobleiserit, mut eihän sellanen kovin skarppi ole, mutta mukava kylläkin.

beiseri-M&S/housut-S.T.I./t-paita-Junarose (saatu)/kengät-Crocs (saatu)

Se oli ihan ekaksi tuo pellavasekoitemateriaali (55% pellavaa, 45 % viskoosia) minkä vuoksi ylipäätään kiinnitin jakkuun huomioni. (Mulla on nyt selkeesti joku pellavavillitys, mut en mä sitä kovin pahana asiana pitäisi.) Hintaa takilla oli 49,95 €, mutta tänään alennuksen ansiosta maksettavaa jäi neljä kymppiä. 

Alla vielä kuva samasta vaatteesta M&S:n sivuilta. Näyttää ton mallin päällä vähän pidemmältä, mutta taitaa johtua siitä, että mulla leveys syö senttejä pituudesta. :D 

Mut siis.. Ihana, ihana, ihana löytö! Olen tästä ihan fiiliksissä. Nyt voi sitten pistää sen yhden ihan ok -version kiertoon.

Jos joku kiinnostui, niin samaa bleiseriä löytyy myös kesään sopivasti valkoisena!

Kommentit (9)

Tan
10/9 | 

Niin paljon paremman näköinen sulla kuin tolla mallilla.

jolei
11/9 | 

Ei tosiaan tuo mallikuvatus herättäis kiinnostusta pätkääkään.

Forkkis
12/9 | 

Aivan sama toteamus minultakin: todellakin bleiseri on sinun päälläsi aivan huippu. Mallityttöraasu on ihan elottoman näköinen, sinä säteilet ihanaa energiaa ja vaatteet pääsevät oikeuksiinsa ylläsi.

annap.
13/9 | 

Vau! Oot tosi skarppi ja hyvännäköinen toi päällä. Mä katoin kyl heti et helma ulottuu molemmilla samoille lantion tietämille.

Juha
14/9 | 

Hyvän näköinen kokonaisuus! Myös housut ja raitapaita on kivat!

Annukka
15/9 | 

Noista sti:n housuista kaipailen vähän tarkempia tietoja.. Mikä malli mahtaa olla? Jos itsellekin löytäisi!😊

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/9 | 

Nää on jo viime vuotinen malli ja vieläpä ompelijalla kavennettu ja lyhennetty, joten ei löydy sellaisenaan kaupasta.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Annukka
17/9 | 

Kiitos tiedosta!
Älyttömän hyvän näköiset ovat.😊

Spf
18/9 | 

Mä olen ihaillut jo pari kertaa tuota bleiseriä, mutta valitettavasti mun koko oli jo molemmista kaupoista loppu. Mulla on aina ongelma rintojen ja muun ylävartalon kokoerossa, ja tuo bleiseri näytti juuri siltä että voisi toimia rintavammallakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat