Parin viikon takainen itselleni hämmentävän vaalea farkut + neule -asuni oli kokonaisuudessaan sellainen, että onnistui pitkästä aikaa koota Matkipelle-kollaasi. Edellisestä ja samalla ensimmäisestä matkipelle-postauksesta puolestaan löytyi kaksi raitapaidan ympärille kasattua minun päältäni tuttua kokonaisuutta.

Mutta sen pidemmittä lätinöittä itse asiaan!

matkipelle vaalea farkku

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Niin vieraalta ja oudolta kuin minusta aluksi tuo vaalean harmaan ja melko vaaleiden farkkujen yhdistäminen tuntuikin, niin nyt itse asiassa mietin, että näyttääpäs ihanan keväiseltä, taidan pukea heti huomenna samat kamppeet! 

Kommentit (4)

Tarja
5/4 | 

Matkipelle on kiva sana :D Olen näköjään ajautunut huomaamattani parin vuoden aikan pelkästään mustien ja tumman sinisten farkkujen käyttäjäksi. Nyt hankin alesta vaaleammat versiot, mutta en ole vielä osannut laittaa niitä jalkaan. Huomenna maybe... Voisin tehdä matkipellet, kun kerran kaikki samantyyliset osat kaapista löytyy, mutta olisikohan se liian vaaleaa mustiin pukeutujalle... Ehkä vaaleat farkut turvallisesti mustan paidan pariksi ensin :)

6/4 | 

joo, se on hyvä aloittaa silleen baby steps. Sit joku päivä hiippailet ihan vaan kotona kokovaaleassa asussa ja tunnustelet fiiliksiä. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat