Bongasin muutama kuukausi sitten itselleni ihan uuden plusvaatemerkin nimeltä ELVI ja olen sen jälkeen tasaisin väliajoin seuraillut heidän nettikauppansa valikoimaa. Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta noin niin kuin vaatteiden ulkonäln puolesta, mutta valitettavasti tämäkin brändi luottaa vahvasti polyesteriin, se kun tuntuu olevan päämateriaali isossa osassa heidän tuotteistaan. (Juu, on mulla omassakin vaatekaapissa jonkin verran polyesterirättejä ja löytyy sitäkin erimoisia laatuja, mutta kun mä niin kovasti toivoisin, että tarjottais enempi muutakin.) Mutta neulepuolella sentään löytyy esimerkiksi viskoosia, useampia kymmeniä prosentteja puuvillaa ja jopa 100% villaa. 

Mitään en siis ole itse ELVIltä vielä tilannut, mutta kyllä siellä on muutamia kovasti kiinnostaneita tuotteita tullut vastaan. Ihan freesin näköistä kamaa plusmerkiksi. ELVIltä puuttuvat kaikki perinteisesti XL-kokoisille tyrkytetyt psykedeelisesti kuvioidut telttamalliset trikootunikat. Googlettelin vähän brändin historiaa, kun ihmettelin, että kuinka on tuollainen mennyt ihan ohi ja selvisi, että ELVI on perustettu alunperin 40-luvulla Hollannissa ja toiminut Briteissä 90-luvulta saakka, parhaillaan jopa 30 myymälän voimin. Tyyli oli kuitenkin ennen vuonna 2014 yrityskauppojen myötä tapahtunutta nuorennusleikkausta varsin eri. Tätivaatteet siis vaihtuivat kohtuullisesti trendikkäämpiin kamppeisiin ja ELVI uusi koko ilmeensä 2000-luvulle sopivaksi. Noita FB-sivun vanhoja kuvia selatessani en enää ihmetellyt miksi en ollut bongannut ELVIä aiemmin. :D

ELVI valmistaa vaatteita kokoskaalalla UK 14-26, eli EU 42-54. Nettikauppa toimittaa myös Suomeen 10 punnan postikuluilla. Uutta kamaa tulee mun väijymisten perusteella muutaman viikon välein. Esimerkiksi maaliskuun alussa julkaistiin plusmalli Hayley Hasselhoff (Ritari Ässän tytär!!) -yhteistyömallisto. Jos löydät puljusta jotain kiinnostavaa, niin kannattaa tilata ELVIn uutiskirje, niin saa 20% alennuskoodin.

Onko teille kellekään ELVI ennestään tuttu? Kokemuksia vaatteista?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat