Juu, onhan se nappien kiinni ähertäminen vessassa käydessä vähän, tai siis todella ärsyttävää, mutta siitä huolimatta tämä HM+ -malliston saumaton alusbody on noussut jo ihan muutamassa päivässä lemppari vaatekappaleideni listalle. 

Olen ollut jo vuosikausia erilaisten kevyesti slimmaavien ja saumattomien alustoppien käyttäjä ja niitä onkin päivittäisen käytön takia rotaatiossa varmasti lähemmäs parikymmentä kappaletta eri väreissä, mutta bodyjä ei ollut tullut vielä juurikaan testailtua ennen tätä Henkkamaukalta bongaamaani yksilöä. Niin loistavia kuin topit ovatkin, niin tämä kokovartalovehje on osoittautunut vieläkin ihanammaksi alusvaatteeksi.

Etenkin noiden korkeavyötäröisten ja pintaa nuolevien farkkujen kanssa body on helpompi ja miellyttävämpi kuin housujen alla helposti helmastaan ruttaantuva toppi. Täähän on vähän kuin ois pikkuhousut joissa on henkselit, joten ei myöskään ainuttakaan tilannetta jossa huomaisi alushousujen rullaantuneen mahamakkaroiden alle. Halleluja!

Hieman se voisi omaan makuuni olla peittävämpi tuosta edestä, niin ettei rintsikoiden pitsit pilkistelisi koko ajan. Silloin ei haittaisi jos bodyn reuna vilahtaisikin vaikka jonkin paitapuseron alta, mutta tällaisenaan etumus turhan antava. Eli tämä pysytelköön täysin alusvaatekäytössä ja nyt tahtoisinkin sitten löytää sellaisen bodyn, joka saisi myös tarvittaessa näkyä. 

HM:n sivuilla sanotaan shape-bodyn olevan povea, vyötäröä ja takamusta muotoileva, mutta ollakseen ns. läskinkuristaja, saisi omani olla hitusen pienempi ja piukeampi ainakin vatsan kohdalta. Plussaosaston vaate kun kuitenkin on, oli tämä XL pienin koko. Mutta tällaiseen arkikäyttöön tämä koko on itselleni just mukava, en mä sellaisia kunnolla sheippaavia ja kasaan kurovia alusasuja käytäkään kuin joskus harvoin juhlamekkojen alla.

Näin arkikäytössä alustoppien, mekkojen ja bodyjen tarkoitus on ainakin itselläni vain siloitella alushousujen, sukkahousujen tai housunvyötärön aiheuttamia makkaroita vartalon pehmytkudoksessa (ai että kaunis kiertoilmaisu läskille! :D) ja saada vaatteet laskeutumaan nätimmin.

Alkaa pahasti näyttää siltä, että haluaisin pitää tätä niin usein, että pitänee pistää tilaukseen toinen kappale, jotta voi vuoropäivin niitä pestä. 

Ja siitä vessassa käynnin ärsyttävyydestä.. Body päällä nainen oppii ihan muutamassa päivässä sen, että pienet vedet pystyy varsin helposti heittämään ilman nappien avaamistakin. :D

Kommentit (14)

Pellavasydämen Mervi
15/14 | 

No höh! Et sitten kertonutkaan, että miten se tehdään....?

Kiinnostava vaate kyllä.

Vierailija
16/14 | 

Minä ainakin pokkana vaan siirrän sen haaraosan sivuun ja teen nestemäiset tarpeeni, ahaha.

Melleriini
18/14 | 

Bodyn alla sulla näyttää olevan rintsikat. Joten body ei tue rintoja? Istuvan rintaliivi-bodyn löytyminen on hankalaa! Mieluimmin hankin sellaisen liivimyymälästä, jossa uusia kokoja tuodaan sovituskoppiin ja istuvuudesta saa rehellistä palautetta.

Veera
Liittynyt2.9.2015
19/14 | 

juu, ei oo tosiaan mitenkään rintoja tukeva, kun on ihan vaan tällainen trikooverme. Mut itse en ole edes kiinnostunut sellaisista topeista/mekoista/bodyistä missä olis rintaliivit samassa, kun luotan vaan ihan muutamiin suosikki liivimalleihini. Alusmekoissa olen tykännyt sellaisista malleista jotka tulee tohon liivien alle peittämättä niitä. Se vois olla bodyssakin toimiva malli. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Body 4life
22/14 | 

Mulla on juuri sellainen body joka tulee liivien alle sillä tykkään siitä ettei se litistä rinnusta suuntaan tai toiseen, usein ne tuntuu meille rintaville ahistaville.

Halleluja bodeille sanon mäkin!
Näytät muuten upealta bodyssasi, uikkarikautta odotellessa :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
23/14 | 

Joo ei tällaisella isorintaisella tahdo olla tuosta etumuksesta oikein ikinä oikean kokoisia nuo vehkeet, joten siksi olisi tosiaan parempi sellainen rintojen alle jäävä versio. Mutta tällä oli nyt hyvä lähtee kokeilemaan bodyn kanssa elämää, tietää sit seuraavat valita vähän toisin.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
24/14 | 

Niin siis alle ei tarvii enää erikseen alkkareita? Eikö kiinnitys haarukassa tunnu yhtään epämukavalle, vai mille kohtaa se siellä sijoittuu? :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
25/14 | 

Kokeilin eka niin, että mulla oli alla alkkarit, mutta totesin ne turhiksi. Enkä ole kiinnittänyt bodya käyttäessä huomiota että tuntuis juurikaan pikkareita kummemmalta vaikka se kiinnitysosa sielä haaroissa onkin. Ne on kovin pienet ne nepparit.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
26/14 | 

Mietin ihan samaa että tuleeko alle vielä kalsarit. Lähinnä sen takia että toihan pitää sit pestä päivittäin kokonaan jos alla ei ole mitään. Mutta aikamoinen hautomo jos on kalsarit,body ja housut :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
27/14 | 

juu, kyllä ne lakkarit alla oli ihan turhaa ja liikaa, kun kokeilin. Ja just sen takia haluaisin tällaisia useammin, kun tosiaan pitää pestä samalla tahdilla kuin alkkareita. Mutta oli hitto vie tuo mun koko jo myyty loppuun! :(

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram