Olen ihan hirmuisen kipeänä. Minua vaivaavat sekä äänen vienyt flunssa, että parin 15-tuntisen raskaan työpäivän uuvuttamat jalat ja olkapää ja olisin ihan varmasti pysytellyt koko päivän peiton alla lepäämässä ellei ohjelmassa olisi ollut yksi ihan hurjan tärkeä tilaisuus.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuo todella tärkeä meno oli lähipiirin uuden pikku prinsessan ristiäiset. Hommasta teki astetta henkilökohtaisempaa se, että minusta ja Tommista tuli tuon Aada-tyttösen kummeja. Itselläni onkin jo kaksi kummipoikaa ennestään, mutta tästä tiitiäisestä tuli minun ja murun eka yhteinen kummilapsi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Papin puheiden aikana meinasi tyttöä hieman hermostuttaa ja vedellä valelu ja kampauksen sotkeminen saivat myös hieman osoittamaan mieltä, mutta muuten juhlakalu veteli rauhassa hirsiä koko kemujen ajan.

Itse koitin kuvien ottoa lukuunottamatta pysytellä hieman etäämpänä, jotten antaisi ristiäislahjaksi mitään tautia, mutta muut vieraat kyllä kierrättivät nukkuvaa tyyppiä sylistä toiseen. Mutta enköhän minäkin pääse kummityttöä sylittelemään jahka olen terveempi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko-Nanso/laukku-Global Accessories/korut-Nouseva Myrsky (saatu)

Kuten edellisessä postauksessa aavistelinkin, niin ristiäisvaatteiden valinta jäi tosiaan ihan viime hetkille. Laitan vielä omana postauksenaan pari kokokuvaa päälle päätyneistä vetimistä, mutta tässä nyt jo yksi yhteiskuva tuoreista kummeista. Pirteän näköistä sakkia.

PS. Vielä tämän päivän ajan saat -20% alennuksen Nousevan Myrskyn verkkokaupassa käyttämällä koodia TYYLIÄ

Kommentit (3)

Anni
4/3 | 

Onnea kummeille! Kummilapset on kyllä niin ihania. :)

Olikos sun mies muuten On the rocks-tapahtumassa Porissa? Siellä oli ainakin hyvin saman näköinen mies ja meinasin jo mennä hehkuttamaan, et kuinka sun blogi on niiiiiiiiiiin ihana ja luen sitä aina. Onneksi kuitenkin maltoin mieleni :)

5/3 | 

Haha! Kyllä se mun ukkoni oli On the rocksissa. Ja tuskin se ois säikähtänyt vaikka oisitkin menny moikkaamaan. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram