-postaus toteutettu yhteistyössä EMP:n kanssa-

Hiii! Arvatkaa mitä himoitsemaani minulle saapui pari viikkoa sitten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mustat kiilotonahkaiset Dr. Martensit! Olin hinkunut näitä heti siitä hetkestä saakka, kun keväällä ensi kertaa laitoin samanmoiset punaiset jalkaani ja tajusin niiden olevan ihan supermukavat ja muistin, että kenkäkaapissani on edelleen mustien maihareiden mentävä kolo. Nyt sattuikin sitten hyvä sauma hankkia ne, kun EMP.fi-verkkokaupasta tarjottiin pientä yhteistyötä ja heidän kenkävalikoimistaan löytyi juurikin nämä haluamani klassikot.

Olin aiemmin ajatellut EMP:n olevan lähinnä levyihin ja bändipaitoihin keskittynyt putiikki ja olenkin sieltä musiikkia joskus tilannut, mutta tarkempi tutustuminen osoitti, että valikoimissa on paljon muutakin. Vaatevalikoima ei tarjoa juurikaan mitään itselleni, vaan on suunnattu enemmänkin vähän nuoremmille rokki- ja goottipimuille, mutta kenkäpuolelta puolestaan löytyy muutamia kivoja klassikkomerkkejä kuten Vans ja Converse ja tietenkin Dr. Martens.

emp

Tilasin itse asiassa ensin nämä kukkakuvioiset Martensit, mutta ne eivät harmikseni jostain syystä passanneet omaan jalkaani, vaan hiersivät jalkapöydän päältä. Nyyh. Olisin niin kovin tykännyt ihanasti ysärin mieleen tuovista kukkaihanuuksista. Näin samat kengät Berliinissä yhden mimmin jalassa ja ne näyttivät niiiiiin superhyviltä! Mutta jouduin tosiaan ikäväkseni palauttamaan nuo kukkakimput ja palasin tähän ihan alkuperäiseen suunnitelmaan vaihtaen kukat mustaan kiiltoon.

Mä muuten tiedän, että siellä on ainakin yksi kukkaisia Martenseja himoinnut lukija! Tsekkaa ihmeessä nämä ihanuudet!. :)20130526-233523.jpg

Tässä yhden toisenkin nettikaupan kenkäpaketin viime aikoina palauttaneena täytyy antaa EMP:lle pointsit siitä, että palautuslappu on ihan perinteisesti siellä paketissa mukana. En nimittäin vihaa mitään muuta niin paljoa kuin joidenkin nettikauppojen tapaa hautoa palautuslipukkeita netissä, josta ne täytyy erikseen printata jostain omien tunnusten takaa.

Huomaan asian aina just sillä hetkellä kun olisin jo lähdössä kiikuttamaan pakettia takaisin postiin ja sitten en juuri sillä hetkellä pääsekään tulostamaan missään ja argh ja ärrinpurrin. Arvostan siis kovasti ihan perinteistä paperi ja kynä -tekniikka aika monessakin asiassa. Miksi tehdä kaikesta niin pirun monimutkaista?

Mutta Martensien vaihto toisiin kävi siis EMP:llä ainakin näppärästi eikä uutta pakettiakaan joutunut kauaa odottelemaan.

martens

Siinä missä punaiset martensini olivat heti ensi kosketuksella ihan täydelliset jalkaani, niin nämä uudet kaverit päättivät ekan käyttökerran kunniaksi hieman hinkata toisen jalan akillesjäneen kohdalta toisen istuessa aivan mainiosti. Pitänee siis pehmitellä kavereita muutamat käyttökerrat niin että on rakkolaastari vaara-alueella. Mutta joutuvat nyt ehkä odottamaan hieman viileämpiä päiviä ennen kuin pääsen heitä taltuttamaan. Mutta hitsi ne on hienot ja passaa yhteen suurinpiirtein kaiken kanssa niin kuin punaiset sisaruksensakin!

20130526-233510.jpg

Ensimmäisenä uudet Martit pääsivät maustamaan punaisten pillin (H&M mama) ja KISS-paidan (UFF) -komboa.

Mä innostuin tuosta mun KISS-teepparista niin suuresti, että aloin hinkuamaan jotain muitakin bändipaitoja. Miehelle jo yhden lempparibändinsä paita tuolta EMP:stä löydettiinkin, joten munkin pitänee syventyä bändipaitaosaston koluamiseen.

Kaksi kysymystä sitten teille.

1. Onko Martens-käyttäjillä vinkkejä tuon kannan pehmittämiseen?

2. Mikä ton teidän suhtautuminen bändipaitoihin? Täytyykö mielestäsi olla fani voidakseen käyttää jonkin bändin paitaa vai riittääkö syyksi se, että kyseessä on siisti paita?

Kommentit (15)

Nini
16/15 | 

Hienot maiharit!

Jos paketissa ei ole palautuslappua tai -ohjeita, minulle tulee aina sellainen fiilis, että palautuksesta on tehty tahallaan vaikeaa, että ihmiset vain luovuttaisivat, eivätkä jaksaisi palauttaa, kun se on niin monimutkaista. Kyllä hyvään asikaspalveluun minusta kuuluisi tehdä palautuksestakin helppoa, jos siihen kerran on mahdollisuus, vaikka toisaalta säästäähän laputtomuus paperia..

17/15 | 

mulla on ihan sama fiilis! Että sillä ikään kuin toivotaan, ettei se asiakas toimeennu netin printterille asti ja jättää palauttamatta. :D

18/15 | 

Oi Martens! Omat pehmeni ihan vaan käyttämällä. Tosin ne oli niin jalkaansopivat ettei ollut tarvetta moukaroinnille tms.. Ja vaaleanpunaisia keväällä hankittuja Martens-kumppareita ei pahemmin tarvitse pehmitellä :D

19/15 | 

oo, ne kumpparit on kyllä hienoja! Harmi, etten tarvii uusia kumppareita. :D

20/15 | 

Kävin kurkkaamassa nuo kukkamartensit, aivan mielettömät!

Bändipaidoista sen verran, että mun bestis käyttää fiinimmin rokatessaan Bob Marley -paitaa enkä ole koskaan havainnut hänellä mitään tämän miehen musiikkia :D

21/15 | 

No kun tuntuu että jotkut todella klassikkohahmot, kuten nyt vaikka bob marley, ovat jo paljon muutakin kuin pelkkä musiikkinsa ja sit vois pitää paitaa. Mut sit toisaalta taas...

bubbs
22/15 | 

Tilasin juuri ensimmäiseni - kirkkaansiniset, kiiltonahkaiset, varrettomat versiot. Ensimmäinen kokeilu jalkaan sai melkein ulvomaan kivusta, kun tuntui, että kantapäiden päällä nilkkaa painaa puukot. Seuraava kokeilu kotioloissa nenäliinatoppauksin sai mut pitämään kenkiä jalassa jo tunnin verran, ja kohta selvisin jo pelkällä laastaroinnilla pienestä kierroksesta ostarilla, sisältäen silti peruskookkaan Citymarketin. Sitten tuli helle, ja loistavasti edennyt projekti jäi kesken. Vielä tuntuu uskomattoman epäilyttävältä ajatella, ettäkö nuo koskaan tulisivat olemaan mukavat, mutta jatkan yrittämistä.

Jossain netissä suositeltiin liimaamaan Martensin kantavahvikkeen pehmikkeeksi terveysside. Kokeilisin heti, jos omani eivät olisi varretonta mallia, nilkoista iloisesti vilkkuvat terveyssiteet voisi herättää liikaa huomiota.

23/15 | 

aahhahahhh! vähän mua naurattaa mielikuva sellasista kengistä tursuavista Libresseistä! :D

Uskaltaiskohan koittaa..

oili
24/15 | 

PIKKUSENKO ON MATERIALISTISTA. MONEKKO KENGÄT TARTTET? JA PAULIINA, ÄRSYTTÄÄKÖ KOMMENTTINI? <3

25/15 | 

NO NIIN ON! TARVIIN AINAKIN SADATTUHANNET KENGÄT JA YHTÄ MONTA SEKOPÄISTÄ KOMMENTOIJAA BLOGIIN!

27/15 | 

IHANAT POPOT!! Fanitan.

Vastaus kakkoseen: totta kai tulee pitää kys. bändistä, sillä pukemalla heidän releen ylle, sä EDUSTAT sitä bändiä. Mun mielestä ton pitäisi olla ihan itsestäänselvyysjuttu. Jos pitää puseroa mageena, voi siitä inspiroitua, ja hamuilla samanhenkistä paitaa näppeihinsä.

Sande
28/15 | 

Oih mitkä Martensit! Tuommosia ihanuuksia en tiennyt olevankaan, kunnes aiemmin luin noista sun punaisista Martenseista ja siitä lähtien just nuo mustat on olleet NIIN haavelistalla. Punaisetkin toki hienot, mutta olisko itelle liian villit ;)... Jostain kun vaan sais hyvän alen, niin oitis lähtis hankintaan eli sitä odotellessa...

Ida
29/15 | 

Kyllä mun mielestä pitää kuunnella bändiä pitääkseen niiden paitaa -- ei ole ehkä mitään niin typerää kuin ostaa paita tyyliin "en tiiä mikä bändi mut hieno on kuva". En meinaa että pitäis jokainen levy omistaa tms. mutta siis ainakin jollain lailla tykätä bändistä ja kuunnella sitä.

Nelly
30/15 | 

Joo kyllä se niin on että bändipaitoja käytetään vain jos kuuntelee bändiä.

Sitä varten niitä kutsutaan band merchandiceksi, että bändit ja jälleenmyyjät voivat myydä paitoja faneilleen, jotka haluavat edustaa maailmalla lempibändejään (ja varsinkin kun levymyynnit nykypäivänä laskevat, bändit saavat suurimman osan palkoistaan lipunmyyntien ja bändikaman kautta). En usko, että isojen ketjukauppojen paidoista saavat bändit hiluakaan, joten siinä ei bändeille ole mitään järkeä myydä paitoja ihmisille, jotka eivät välttämättä ole koskaan edes kuulleet bändistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat