Pääsin eilen Cutrinin bloggaajille järjestämässä tilaisuudessa istahtamaan kampaajan eteen pikaisesti pöyhittäväksi lumituiskussa talsimisen jälkeen. Sain sitten samalla kätevästi hieman kuvamateriaalia siitä miten tukka taipuu maanantaista versiota sekaisemmaksi ja kuohkeammaksi kampaukseksi.

Cutrinin pääkouluttaja Tarmo Korpi toteutti näppärästi muutamassa minuutissa toiveeni sotkuisesta ja huolettoman näköisestä pörrötukasta. Kerroin Tarmolle, että haluan pitää hiukseni aina uudelleen muotoiltavina ja pehmeinä enkä siis yhtään tykkää sellaisesta lakalla tönköksi pakotetuista virityksistä.

Tarmo tarttuikin omaan lemppari muotoilutuotteeseeni hiuspuuteriin ja muotoili hiukseni pääosin sen avulla. Tykkään hirmuisesti hiuspuutereista, sillä sen avulla puhtaaseen ja liukkaaseenkin hiukseen saa mukavasti tekstuuria ja karkeutta. Ja mikä parasta, hiukset säilyttävät joustavuutensa ja pysyvät siksi uudelleen muotoiltavina pitkin päivää. Minä nimttäin tuppaan huomaamattani hieromaan hiukseni milloin minkäkinlaiseen asentoon. Sitten peiliin katsoessa on mukavaa pystyä sukimaan karvat jälleen takaisin oikeisiin suuntiin.

Kauhistelin aluksi sitä määrää jonka Tarmo hiuspuuteria pehkooni tuputteli, mutta kyllä se kaikki sinne upposi, kun hieman työsti. Hiuspuuterin lisäksi karvakasaani suihkuteltiin lopuksi hieman Cutrin CHOOZ Multisprayta kiinnitykseksi ja tuomaan hieman kiiltoa.

Ja ta-daa! Tältä se tukka sitten pikamuotoilun jälkeen näytti. Tykkään. Sopivasti sekava ja huoleton. Mutta miksi mä en ikinä saa itse laitettua tuokkaa tuolla tavalla sopivan sekaiseksi? Vuosia oon harjoitellut, eikä vieläkään suju. :D

Viimeinen kuva: Pekka Mustonen, muut kuvat: Iina

Kommentit (9)

tiiinaa
10/9 | 

Hyvältä näyttää! :) sievänä.

Anne
12/9 | 

Tosi upee! Kerro vielä, miten se tuon teki, ripoteltiinko puuteria purkista vai voiko sitä jotenkin laittaa kämmenien kautta niin kuin esim. vahaa? Sitä ilmeisesti laitettiin sekä ihan juuriin että päälle? Sanoinko jo, että ihan super super kiva?!

13/9 | 

Ensin ripoteltiin purkista suoraan tyveen ja sitten vähän käsienkin kautta. Puuteria voi käyttää kummin tahansa.

Jose
16/9 | 

Aiva sairaaaan kiva tukka. Puuteri on munkin lemppari tuote, vaikka mulla onkin pitkä tukka. Myös kuivashampoo on yks vakkarituotteista.

Hyvää Joulua sinne :)

17/9 | 

mä en ole vielä löytänyt hyvää itselleni sopivaa kuivashampoota. Esim. Cutrinin tuote oli sellainen, että meni mulla tosi pahasti henkeen enkä siksi voi käyttää vaikka muuten toimivaa ainetta olikin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat