Tättädäää! Joku lukija ehdotteli mulle hetki sitten kun tuskailin taas tukkaani,  että mitä jos harkitsisin kasvattavanini sitä, kun "pitkät hiukset saa aina kiinni, ellei niitä jaksa laittaa". No, täytyy kyllä sanoa, että se on ehkä viimeinen vaihtoehto mitä voisin hiusteni kanssa kuvitella, mutta arvatkaapas miten mulle kampaajalla kävi!

tukka_kiinni3B

Tukkaa jäi lattialle vaikka kuinka paljon, mutta juurikin siitä syystä mun hiukset yltää ekan kerran yli kymmeneen vuoteen kiinni! Miettikääpä sitä.

En ehtinyt aamulla suihkuun ja tukka oli niin karmivan likainen, joten suhersin sen kiinni. Mutta kätevän ja nopean sijaan kyseinen toimitus kesti kyllä kauemmin kuin mun tukanlaitto minään muuna aamuna. Kauhea kampaaminen ja venyttäminen ja lakalla varmistelu. Muutaman viikon päästä varmaan yltää takaa vähän enemmän haituvia ihan kiinni asti.

tukka_kiinni2B

Niin kamalalta kuin kampaus toisaalta näyttääkin, niin tykkään tästä ihan hirveästi. On ihan mahtavaa kun kerrankin ei roiku yhtään hiuksia otsalla. En ole kokenut sellaista tunnetta vuosiin. Tämä on siis niin mahtava kesätukka, ei oo pakko hikoilla kuuman otsiksen alla, jos ei halua!

tukka_kiinni1B

Tulee ihanasti mieleen yläasteajat jolloin kaikilla kovilla jätkillä ja joillain tytöilläkin oli ns. piilokalju ja päältä sitten pidempi tukka jonka saattoi laittaa ponnarille. Ne oli niitä omasta näkökulmasta oih, niin coolin viileitä ja kiehtovia ysiluokkalaisia pahispoikia piloteissaan. Taisinpa yhteen sellaiseen olla kovin ihastunutkin ja kirjoittelin hänen nimeään kouluvihkojen reunuksiin. Ja välitunnilla, kun se kulki ponnarissaan ohi, niin hihitytti ujosti. Olkoon tämänpäiväinen kampaukseni hatunnosto kaikille niille varhaisen puberteettini kaukoihastuksille. Tällä tavoin ne muistot jäävät elämään.

Kommentit (5)

6/5 | 

ah.. mulla on ollut piilokalju joskus lukiossa vuosina 1993-1994 oli kyllä aika huipputukka.

Tota sun versiota voi jalostaa niin että siitä tulee "laiskanletti" eli joskus kun ei pitkän tukan kanssa jaksanut alkaa ranskanlettiä laittamaan niin erivärisillä pompulopilla laitettiin tukka letin näköisesti osio osiolta kiinni. Vaikea selittää, enkä kuvaakaan löytänyt mutta toimii piilokaljunkin kanssa ja saa aika irokeesimäisen tyylin.

Eve
8/5 | 

Onpas sulla upeet silmät! Tahtoo myös. :)

Heini
10/5 | 

Mulla oli piilokalju 1994! Tulipahan flashback.... Hieno on sinunkin tukkasi :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat