Koska omassa päässä tuntuu toistaiseksi pyörivän vain stressin ja kiireen paisuttamaa negatiivista rutinaa ja erinäisten asioiden vihaamista, päätin eilen blogin fb-sivulla kysellä postaustoiveita, joita voisin toteuttaa vaikkapa nettikauppoja komppaamalla. Ja sieltähän tuli vaikka mitä. Toivottiin vinkkejä niin pluskoon juhlamekkoihin, urheiluvaatteisiin kuin uikkareihinkin. Asustepuolelta postauksia toivottiin mm. silmä- ja aurinkolaseista, juhlahatuista ja turbaanin sitomisesta. (toiveita voi jättää edelleen!)

Pistin useammankin jutun korvaan taakse lähipäiviä varten, mutta päätin nyt ihan ekana aloittaa selaamalla internetin uikkaritarjontaa. Kysymys kuului, että "Plussakokoiset, kohtuuhintaiset uikkarit, mahdoton tilanne?" Ja minä vannon lähes kymmenen eri uima-asun kokoelmani kautta, että ei ole mahdoton tilanne, joskin haastaavahan se just eikä melkein vermeiden löytäminen toki on.

Sorry, nää moneen kertaan jo blogissa nähdyt kuvat. Ei oikein oo tuoretta uikkarikuvamatskua. 

Itse omistan uikkareita, bikineitä ja niiden osia ainakin seuraavilta merkeiltä: H&M+ (kollaasin ylärivin uimapuku), Finnwear, Change (kollaasin molemmat bikinit (saatu)), Junarose (alarivin uikkarit (saatu)), Lindex ja Ellos. Haasteita on eniten kokouimapuvuissa, sillä vaikka olis mikä pluskoko, niin ne on yleensä mitoitettu pienemmälle etumukselle kuin omani. Bikinit on siitä helpompia, että niitä voi usein ostaa erillisinä osina.

Kokouikkareista sitten taas helpommin löytyy koko, jos uimapuvussa ei ole erillisiä kuppeja, kuten vaikka tuossa pinkissä Junarosen yksilössä, mutta se ei sitten taas tissevälle ihmiselle ole välttämättä se tukevin ja mukavin vaihtoehto. Mutta ihan kunnolla uidessa käytän kyllä mielellään juuri tuollaista korkealle nousevaa perusuikkaria ilman kuppeja.

Parhaan bikinialaosani, olen ostanut pari vuotta sitten Lindexistä. Pöksyt ovat mustat ja niiden vyötärön voi taittaa vaikkapa kaksin kerroin, jolloin vyötärö on edelleen melko korkealla, tai nostaa housut ylös bikiniliivien alaosaan saakka, jos ei vatsan vilauttelu innostakaan. Aivan nerokkaat! Ja niitä näyttäis saavan tänäkin kesänä.

Keräilin kollaaseihin muutamia omasta mielestäni kivoja uima-asuja tämän hetkisistä nettikauppojen valikoimista. 

Klingel ei ole millään tavalla itselleni tuttu verkkokauppa, mutta heiltä löytyi aika hyvä valikoima etenkin kokouikkareita. Malli- ja kuosivalikoima on suurelta osin omaan makuuni vähän osastoa "mummo", mutta seassa on kyllä mielenkiintoisiakin yksilöitä. Hinnat merkistä riippuen liikkuu pääasiassa 40-100 € välillä. Kokoja isossa osassa uikkareita 50 saakka ja Maritim-merkillä jopa 60 asti.

 Kollaasin fuksian värinen rypytetty uikkari Anita, koot 38-48 kuppikoot C ja D, hinta 99,00 € ja kirjava uimapuku Sunflair, koot 38-50, kuppikoot B-D, hinta 94,99 €.

Astetta tunnetumpi verkkokauppa onkin sitten Ellos, joka on ihan mun suosikki shoppailupaikka, sillä heiltä löytyy paljon kaikenlaista kampetta myös plussakoossa. Uikkareissa ei tarjonta kuitenkaan  ole isojen kokojen osalta ihan huikean monipuolinen, mutta muutama kiva verme sieltäkin löytyy. Mustaa Taillissimen uimapukua valkoisilla tehosteilla saa kokoskaalalla 42-58, samoin pallokuvioista uikkaria (lisävalintana kuppikoot C-F), molempien hinta 69,00 €.

Kollaasin Ellokselta valitsemistani rantakamppeista omakohtaista kokemusta mulla on röyhelöhelmaisesta mekkouikkarista, joka mulla on ollut itselläni punaisena. Myin sen kuitenkin just blogikirppiksellä pois, koska se oli liian ahdas tisseistä ja liian iso muualta. Mallista kyllä kovasti tykkäsin, mutta kaltaiselleni hinkkilissulle se ei vaan ollut oikein hyvä. Puvusta saa olkaimet irti, mutta en mä olisi todellakaan voinut pitää sitä ilman niitä. Mekkouikkarissa on neljä värivaihtoehtoa, koot 38-52, hinta 34,95 €.

HM+ rypytetty halterneck-uikkari on malliltaan samanmoinen kuin oma viidakkokuvioinen pukuni. Koot 44-54, hinta 34,99.

Alusasuistaan tunnettu Change tarjoaa bikineitä todella monen kokoisille. Tässä nähtävistä yläosista on kokoja H-kuppiin tai jopa J-kuppiin saakka. Hinnat 50-65 € kieppeillä.

Jos lähtee merta edemmäs kalaan, niin sittenhän kyllä alkaa löytyä enempi nuorekkaampaa ja muodikkaampaakin valikoimaa. Amerikan ihmeistä kannattaa tsekata ainakin Torridin ja Lane Bryantin valikoimat!

Tässä vielä kootusti suorat linkit postauksessa mainittujen nettikauppojen uikkariosastoille ja vielä pari muutakin tsekkaamisen arvoista paikkaa:

- Klingel

- Ellos

- HM+

- Change

- Torrid

- Lane Bryant

- Junarose

-Asos Curve

- Lumingerie

 

Kommentit (12)

Petra
13/12 | 

Suosittelen myös tsekkaamaan Peter Hahnin skä saksalaisen plussakoon verkkokaupan Navabin. Löytyvät osoitteista www.peterhahn.fi ja www.navabi.tv Kotimaisella Delffillä on ollut ihan paras uikkari halli/matkauintiin ja matsku sllaista joka ei mene niin helposti haperoksi.

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/12 | 

Peter Hahn on mulle tuttu neuleiden osalta, mut eipä tullut mieleenkään tarkistaa niiden uikkaritarjontaa!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Muru
15/12 | 

Itse suosittelen Briteissä sijaitsevaa Belle lingerie liikettä , jonka valikoimissa taivas on rajana.

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/12 | 

oo, tää onkin itselle uusi nimi, täytyy tutustua!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/12 | 

Voi kiitos! Norpat on mun mielestä ihan hirmuisen söpöjä. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
21/12 | 

Uimapuku, johon mahtuu tissit on haasteellinen ostettava. Ilman kuppikokoa mitoitetut ei oikein istu ja monesti pitää ottaa oikeaa kokoa suurempi koko, jolloin alhaalta maharöllykän vierestä näkyy sitten koko alakerta. Jos alaosa on sopiva, pursuaa tissit ulos. Pitää siis valita kumman pään esittelee. Bikinit ei ole minun mieleen, joten valikoima on lähinnä olematon, jos ei ole valmis maksamaan puvusta mitä tahansa. Hinnasta huolimatta uikkarit ei ole ikuisia. Nyt ostin uuden Lumingeriesta, olisin halunnut värikkäämmän, mutta omassa koossa ei ollut kamalasti valikoimaa.

Heidi
22/12 | 

Tilasin Klingeniltä mekkomallisen uimapuvun kokoa 46C. Ei tosiaan mikään mummopuku ;) diggaan tosi paljon! olisin mahdollisesti ottanut puvun d-kupeilla, mut sitä ei ollut tarjolla. C oli ok. Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta! Saako joskus juttua Newlook curve merkistä? ;)

Veera
Liittynyt2.9.2015
23/12 | 

Mulla ei valitettavasti ole oikein mitään sanottavaa Newlookin vaatteista, kun en oo omistanu kyseistä merkkiä varmaan yhtä tai kahta vaatetta enempää ja nekin joskus vuosia sitten. Ei oo jäänyt niistäkään mitään kummempaa muistijälkeä, eli eivät mihinkään suosikkeihin koskaan päässeet. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
24/12 | 

Tämä uikkarituska on kyllä ikuinen. Tuntuu, että olen vääränmallinen kaikkeen! 75G ja Lindexin normimalliston isoin koko meni just ja just päälle.. Sillä mennään nyt taas hetki ja sitten selaamaan nettikauppoja! Kiitos linkeistä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat