"Nyt uimaan!", oli murun melkein ensimmäiset sanat kun astuin tänään autoon hänen hakiessa minua töistä. Niinpä sitten vaan kotona simmareiden vaihto ja hakemaan kaverit kyytiin. Ja niin suunnattiin ryhmällä 'kolme miestä ja beibe' näin komeisiin maisemiin pulahtelemaan. Pitkä viikonloppuvapaa ei olisi voinut paljon hienommin alkaa.

Näiden kuvien ottamisen lomassa keskusteltiin mm. siitä onko 'tissevä' oikea sana vai ei. Väittäisin otosten perusteella, että on se.

Uimareissulle lähtiessä Evansin olkaimeton uimapuku sai kaveriksen lempifarkkushortsit ja Havaianakset. Pyyhkeet pakkasin tietenkin läpsyjen sävyiseen kassiin, ei kai sitä nyt muuten uimaan kehtais mennä! :D

Nyt viikonloppuna oliskin sitten tarkoitus vähän pupustella hempeillä (mua infottiin kommenteissa tuon pupustelu-verbin itselleni ennalta vieraasta merkityksestä. ihan sellaista infoa en ehkä kuitenkaan meinaa teille täällä kertoa. ;D ) tuon miehen kanssa, sillä meillä oli meni tuossa keskiviikkona huomaamatta ohi sellainen juhla kuin vuosipäivä. Tuli kuulkaas 8 kokonaista vuotta mittariin tätä onnea. Niin seurustelua kuin yhdessä asumistakin. Aika hurjaa.

Ja ensi kuun alussa muutetaan sitten ikäänkuin meidän ekaan yhteiseen kotiin. Kun nää ekat kahdeksan vuotta tuo muru on asunut mun luona. Eli tarkoittaa vissiin sitä, että siellä seuraavassa asunnossa mun pitäis ottaa sen toisenkin mielipiteet huomioon sisustuksen suhteen. :D

Kommentit (8)

Chenille
9/8 | 

Oih, rakas Ankkis! Yksi porin parhaista "salaisista" helmistä!

Riina
10/8 | 

pupustella? Tiedät kai mitä se ainakin vauvapalstoilla tarkoittaa :D

No eipä siinä tokikaan mitään ;) Carry on...

11/8 | 

haha! onpas mennyt kyllä itseltä tuollainen paneskelu-synonyymi ihan ohi. Itselle kun tuo pupustelu tarkoittaa lähinnä sellaista yleistä hempeilyä. Mutta kukas sitä nyt tietää mitä kaikkea viikonloppuna tapahtuu... ;D

12/8 | 

Mitä mitä, minäkin haluan tietää mikä tuollainen porilainen upea salauimapaikka on? :D

Martina
14/8 | 

Harmi vaan, että ankkiksen on annettu rapistua. Ihan loistava potentiaali harrastustoimintaan. Harrastesukeltajathan on kaikkea mahdollista sieltä nostaneet, mutta kun joku vielä tekisi jotain niille leville.

Nim. Pesun ja kuivauksen kestävä ruosniemeläinen

Eve
15/8 | 

Onnea vuospäivän johdosta! Itellä meni kolmas hääpäivä vähän ohi, mutta eipä tuo tuntunu kumpaakaan ahdistavan ettei sitä juhlittu sen kummemmin xP

Sini
16/8 | 

Hei, tahtoo tollasen uikkarin.

Pitää vaan jatkaa metsästystä kun tuolta Evansilta oli koot loppu.

Miten muuten noilla menee nuo rintsikkakoot? Ootko tilannut ja miten vastaa meidän kokoja?

Kyllä meinas itku päästä taas keväällä kun liiviliikkeessä oli just tasan yhdet bikinit jotka mahtui päälle.

T: toinen tissevä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat