Sanoin aiemmin, etten tehnyt uuden vuoden lupauksia, mutta toiveita pienistä muutoksista saatoin itselleni silti esittää. Tuumin tässä vuoden alussa vaatehuoneessa seistessäni, että niin kivoja ja mukavia kuin omat lempparivaatteet ovatkin, niin voisin välillä koittaa käyttää vaatteitaan hieman monipuolisemmin.

Olenkin nyt viime viikkoina yrittänyt kotoa lähtiessä nakella välillä päälle myös itselleni uusia ja jopa hieman vieraalta tuntuvia yhdistelmiä. Esim. oranssi neule on aina tähän saakka vaatinut kumppanikseen turvallista mustaa, mutta jokin aika sitten yllätin itseni kiskomalla tumman mandariinin värisen puseron melko vaalean harmaiden farkkujen kaveriksi. Vältin mustan jopa kenkävalinnassa ja sujautinkin jalkani puhtaan valkoisiin Vagabondeihin. Ei kuulosta monenkaan korvaan kovin hurjalta, mutta tällaiselta mustaan peruskiveen luottavalle tuollainen vaatii jo melkoista heittäytymistä.

neule/H&M, hame/River Island, Asos, kengät/Vagabond, kaulakoru/Antti Asplund, kello/Axcent

Olen samalla yrittänyt päästää irti myös siitä ajatuksesta, että asun pitäisi joka ikinen päivä tuntua ihan justiinsa täydellisesti omalta itseltä. Vieraampiakin yhdistelmiä kokeilemallahan voin yllättäen vaikka löytää uusia lemppariasuja vanhojen rinnalle.

Tai sitten voi käydä niin kuin tänään, että jälkeenpäin kuvaa katsellessa toteaa, ettei tällä kertaa osunut ihan maaliin, mutta olipahan ainakin vaihtelua! Ja jos hyviä juttuja kuitenkin haetaan, niin mä muistin taas käyttää huulipunaa ja mätsäsin sen jopa hameeseeni! Aplodit minulle! :D

Ranteessa muuten komeilee yksi joululahjoistani, eli Kultajousi postauksesta tuttu Axcentin Rocker. Muru oli lukenut blogiani tarkasti ja paketeista paljastui myös toinen kaipaamani asia, nimittäin kauniit niittikoristeiset nahkakäsineet.

Minulle muuten tulee huomenna työharjoittelija joka viipyy kesään saakka. Tekisinköhän minä hänestä heti ensimmäisenä asukuvaus-vastaavan? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

elmeri

Heippa! Erittäin hyvältä näyttää!!! Ihailen sun asennetta ja tyyliä.Tuolta näyttää nainen joka on sinut itsensä kanssa, itsevarma ja kaunis.Kunpa itsekin..

Ellu

Eikä, jos asut tuolla alueella! Entisenä Porilaisena tiedän että tuo katu on niitä Porin kauniinpia. Siellä käydessä teen aina juoksulenkin tuosta ohi ja ihailen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram