Jei! Vihdoin ja viimein se löytyi. Nimittäin juuri sopivan mittainen ja etsimäni sävyinen maiharitakki. Niin loistavasti kun nahkartosissa viihdynkin, ei se ole keväällä ja kesälläkään oikea valinta ihan joka tilanteeseen. Juhliin kukkamekon kaveriksi se sopii, se jo nähtiin, mutta hillittömän määrän sekä kalustoa että akrobatiaa vaativille maakunnan eri puskiin suuntautuville kuvauskeikoille tarvitsin jotain hieman rennonpaa.

19052011_2

Monkin -50% aletangosta hieman reilulla kahdellakympillä löytynyt takki on ihanan pehmeää materiaalia ja se tuntui heti siltä kuin olisi tavannut vanhan ystävän. Sopivasti renttu ja skarppi yhtäaikaa.

Taskut nielevät riittävän määrän tarpeellista sälää paristoista ja akuista muistikortteihin ja linssinsuojuksiin eikä heinikossa tai hietikossa pyöriskelyäkään tarvitse liikoja varoa. Toki takki pääsee muuhunkin kuin työkäyttöön, mutta se oli  äärimmäisen loistava syy ylipäätään hankkia takki.

19052011_1

Ensimmäisenä työpäivänään farkkujen läpikuultavan sifonkipaidan ja kultaisten ballerinojen kaveriksi puettu takki pääsi kanssani tutkimaan tulevan lauantain kuvauspaikkoja Luvian tuulisissa merenrantamaisemissa.

Hääkuvaussesonki starttasi omalla kohdallani viime lauantaina ja tulevana viikonloppuna saan kunnian ikuistaa kolme rakkautta hehkuvaa vihkiparia ja olenkin jo ihan innoissani, sillä rakastan hääkuvauksia. Nyt vaan toivotaan kuvauksille suotuisaa keliä!

Kommentit (3)

4/3 | 

Voi että olet Inkeri Korhosen näköinen tuossa kuvassa! Ja sehän on kohteliaisuus kummallekin <3

5/3 | 

Aikas hyvä löytö ja vielä hintakin kohillaan :D Hääkuvia on varmasti kiva ottaa! Täällä Jyväskylässä näyttäs tulevan komia päivä tänään, joten toivotaan sitä arskaa sinnekin :)

6/3 | 

Luvialaisena vinkkaan sen verran että Luvian saaristo (niin kuin muutkin, ei siinä mitään:D) osaa yllättää aina. Niin kelinsä ja kauneutensakin puolesta! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram