"Siis lähdetkö sä heti sen jälkeen kun oot saanu?"  "No hulluahan se olis ennenkään lähteä."

Viikonlopun melko harvoista valveilla vietetyistä tunneista tuli puolitoista vietettyä tyrskähtelemällä elokuvateatterin penkissä. Nauruhermojen aktivoijana toimi tällä kertaa kotimainen draamakomedia Varasto tragikoomisine henkilöhahmoineen.

Jos ei elokuva ole vielä millään tavoin tuttu, niin tässä lyhyt selonteko. Rousku (Kari-Pekka Toivonen) ja Raninen (Aku Hirviniemi) ovat rautakaupan varastossa työskentelevät duunarikaverukset ja Karita on saman puljun myyjä. Rousku pitää Karitaa pelkkänä panopuunaan, mutta Karita on päättänyt viedä homman pidemmälle. Rouskun suoraviivainen poikamieselämä järkkyy, kun Karita ilmoittaa olevansa raskaana. Samaan syssyyn vielä pomokin alkaa hiillostamaan varaston jamppoja liikkeessä havaitun hävikin vuoksi.

Kuulostaa pelkältä komedialta, mutta Varasto on onneksi paljon enemmän. Se tarina joka on yhtä aikaa hyvin pieni ja kuitenkin melko suuri.

"Vaikka mä vaan myyn maalia, niin oon mä silti ihminen!"

Minttu Mustakallion esittämä lähiömimmi Karita oli mielestäni ihan huikea hahmo samanaikaisessa kieroudessa ja lempeydessään. Ja ai että puvustaja oli kyllä onnistunut omassa työssään aivan loistavasti. Karitan vaatteet nimittäin tuntuivat paikoitellen tosiaankin kertovan hahmosta enemmän kuin sata sanaa.

Leffasta kovasti tykänneenä päätinkin sitten koota teille tällaisen lähiöprinsessa Karitalta inspiraation saaneen tyylikollaasin. Oisko tässä sun ja mun uus tyyli? :D

 

Ja näitä tyylin helmiä on kaivettu mm. sellaisista verkkoputiikeista kuin: halens.fi, ellos.fi, foxystyle.fi, kitsch.fi, fruugo.fi/fanytown

Että ei muuta kuin ostoksille! Tai jos ei ostoksille, niin ainakin leffaan! :D

Kommentit (7)

Sanna
8/7 | 

Tää oli kyllä loistava leffa :D Pitkästä aikaa kotimainen elokuva joka oikeasti nauratti ja myös itketti. Vahingossahan tämä mentiin katsomaan työpaikan nuorten kera. Alussa mietin, että mitähän teinit tykkää kun oli aika karskia kielenkäyttöä ja muutenkin meno melko rajua. Tai mitenhän sovelias on ohjaajan viedä jengi kattomaan moista leffaa. No tykkäshän ne, kuinkas muuten.

Tuo Mintun hahmo oli kyllä nauruineen jotenkin niin huikea, että ei rajaa.

9/7 | 

joo se nauru! ittee alko joka kerta hihityttää, kun Karita hirnui. :D

10/7 | 

Heh, heh..naurattaa oikein kun ajattelekaan tälläistä suomalaista paskaa:))

11/7 | 

niin.. onhan se nyt jo lähtökohdiltaankin ihan nolo elokuva, kun on kerta suomalainen. Kyllä ne vaan tekee Amerikassa kaiken paremmin, jopa paskan.

Anni
12/7 | 

Mua erityisesti lämmitti myös Karitan äidin asu. :D Mainio leffa ja loistavat näyttelijät!

13/7 | 

Oi tämä pitäisi nähdä! Minttu Mustakallio on aina vaan huikean hyvä :)

maimai
14/7 | 

Elokuva oli kyllä mainio, mutta mua toi Karitan nauru ärsytti niiiin paljon! Vesa-Matti Loirin hahmon oliivi-kommentti sen sijaan hihitytti jostain käsittämättömästä syystä vielä pitkään leffan jälkeenkin :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat