Taakse jäänyt toukokuu oli melko yksipuolinen, ainakin mikäli Instagram-tiliini on uskomista. Oli melkoisen helppo poimia sieltä kuukauden päällimmäiset teemat ja harvat kohokohdat.

Keneltäkään missään somekanavassa minua seuraavalta ei varmasti jäänyt huomaamatta asia nimeltä portfolio. Koulu- ja työhommat näkyivätkin paljon myös kuvavirrassani. Menossa oli toinen kuukausi viiden kuukauden Satakunnan Kansa -pestistäni ja aloin vihdoin hieman tottua normaaliin kokopäivätyön rytmiin. Paitsi että en mä kyllä jaksa edelleenkään tehdä oikein mitään muuta kuin käydä töissä. Vapaa-ajalla kiinnostaa lähinnä kaksi asiaa: syöminen ja nukkuminen. Mahtaa olla siis elämysten täyteinen kesä edessä.. Mutta onneks viihdyn töissä niin hyvin. Ainoastaan pari viikkoa sitten kolme tuntia sateessa pallopelikenttien laidalla kohmeisena kyykittyäni saatoin ihan hetkeksi aikaa kyseenalaistaa työni mielekkyyden.


 

Duunijuttujen ohella toukokuun tärkeäksi kuva-aiheeksi nousi mun uusi tukka. Olen tästä nykyisestä hiusmallista edelleen niin älyttömän fiiliksissä, että ihastun peilikuvaani uudelleen kerta toisensa jälkeen ja reuhkan uusia asentoja tulee päiviteltyä ahkerasti Instaan. Se letin teko on kuitenkin edelleen oppimatta, ei oo riittänyt kärsivällisyys nyhertää. Oon varma, että multa puuttuu joku useimmilta naisilta löytyvä tukanlaittogeeni. Ei pysty, ei kykene.

Sivu- ja takasiilin ensimmäinen uudellen lyhennyskin ehdittiin suorittaa viikonloppuna Tommin toimiessa ystävällisesti alastomana parturina. Taidettiin vetää vielä alkuperäistä lyhyemmäksi. Aika hassua, että mulla on nyt yhtä aikaa lyhin ja pisin tukka lähes 20 vuoteen. :D

 

  Tukan ja töiden lisäksi toukokuuhun ei paljoa mahtunutkaan. Kuukauden erityishetket ja kohokohdat mahtuivat kaikki tähän viiden kuvan kollaasiin.

  • Työkavereiden ja Viima-koiran kanssa vietettiin kesän eka grillaushetki yhden perjantain tarjottua edes hieman kesäntuntua.
  • Rakkaan opinahjoni Satakunnan AMK:n viestinnän koulutusohjelma lopetetaan ja sitä "juhlistettiin" isolla alumniporukalla. Omalta luokaltani saatiin paikalle kokonaiset 12 henkeä, saatiin siis kokoon ihan hyvä luokkakokous.
  • Sain viettää kokonaisenpäivän rakkaiden Iinan ja Nöppis-vauvan kanssa. Se oli aivan luksusta!
  • Kuun tärkeimmät bileet oli kummityttömme 2v-synttärit. Nalle Puh kakku oli huikea niin ulkoa kuin sisältäkin.
  • Toukokuun paras idea oli yksinäinen ja rentouttava hotellivuorokausi Helsingissä. Tällaista ehdottomasti lisää. Nyt suunnittelenkin, jos karkaisin juhannusviikolla muutamaksi päiväksi jonnekin kaupunkilomalle!

Tälle alkaneelle kesäkuulle toivoisin pikkuisen enemmän vapaa-ajan viettoa muuallakin kuin peiton alla ja ehdottomasti enempi sporttia kuin lähes täysin siltä osin laiskotteluksi menneeltä toukokuulta. Ensimmäinen tavoite olis kuitenkin varmaan pysytellä hereillä hieman enemmän kuin 10 h vuorokaudesta. :P

Kommentit (6)

Anniina
7/6 | 

Moikka!

Tämän postauksen aiheeseen liittymättä haluaisin antaa palautetta tästä blogialustasta. :) Mä siis tykkään tästä pohjasta paljon, se on kivan raikas ja tuo postausten erikseen aukaiseminen on mulle ihan fine. Ainoa epäkohta on mun mielestä se, ettei mistään kuitenkaan näe, onko postauksiin tullut kommentteja. Joskus käyn siis vanhoja postauksia etsimässä, jos sinne olisi kiinnostavia kommentteja tullut, mutta toisaalta en jaksaisi "turhaan" niitä postauksia klikata auki, jos siellä ei olekaan uusia kommentteja. Jos siis tähän pohjaan olisi mahdollista lisätä sellainen kohta, jossa näkyisi postaukseen tulleiden kommenttien määrä, olis tosi kiva! :)

Mukavaa kesää Veera!

Veera
Liittynyt2.9.2015
8/6 | 

Kiitos palautteesta. Tämä asia vaivaa itseänikin. Valitettavasti mulla ei ole taitoja tehdä asialle yhtään mitään eikä mulla ole tällä hetkellä ketään taikuria tässä asiassa auttamaankaan. Meneillään on myöskin sellaisia juttuja, että ennen niiden selviämistä ei ole edes järkeä tähän pohjaan kauheasti panostaa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Piia/vihainenpekoni.blogspot.com
9/6 | 

Multa puuttu kans toi omantukanlaitto-geeni...Ainakin nylyään :) T.Parturi-kampaaja :D ( ei uskois ku omaa reuhkaa kattoo!)

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/6 | 

ah,lohduttavaa kuulla, että tämä ongelma voi esiintyä ammattilaisellakin. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/6 | 

kiitti muru! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram