-yhteistyössä Olympus-

Onko sinulla haaveissa uusi kamera tai uusia tarvikkeita jo olemassa olevaan? Oletko sunnuntaina pääkaupunkiseudulla? Jos vastasit molempiin kyllä, niin vinkkaisin, että kannattaa suunnata lauantaina ja sunnuntaina pidettäville Verkkokauppa.comin kameramessuille Jätkäsaareen! Ja vaikka ei ostoslistalla nyt kuvauskamoja olisikaan, mutta valokuvaus kiinnostaa, niin siellä on paljon mielenkiintoista infoa tarjolla. Lauantaina Arman Alizad esimerkiksi kertoo kuvausreissusta Kameruniin ja sunnuntaina on tarjolla esityksiä mm. aiheista piirtopöytä kuvankäsittelyssä ja ilmakuvaus.

Paikalla on tuote-esittelijöitä eri merkeiltä ja mukana tietysti myös Olympus. Ja mikä mahtavinta, mä saan itse olla sunnuntaina intoilemassa suosikkikameroistani heidän osastollaan!

Minulle saapuu tasaisin väliajoin meilillä kamerakysymyksiä ja olenkin ehtimiseni mukaan koittanut auttaa kyselijöitä kameran valinnassa ja myös kameran säätöjen kassa. Nyt sunnuntaina olisikin siis hyvä tilaisuus tulla jutustelemaan mun kanssa mieltä painavista kamera-asioista!

kameramessut

Mikäli kameraostokset tuntuvat ajankohtaisilta, niin tarttumalla tilaisuuten nyt sunnuntaina saavat blogini lukijat tosi kivan lisäedun! Ostamalla sunnuntaina tuolta kameramessuilta minkä tahansa Olympus-kameran ja ilmoittamalla Olympuksen osastolla minulle yhteystietonsa, saa kaupanpäälle koulutus-/workshop-illan! Tuo koulutus järjestetään Helsingissä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana ja vetäjänä/kouluttajana toimin minä! Tuolla illassa on mahdollisuus saada täsmävinkkejä ja opetusta juuri sen oman Olympus-kameran käyttöön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiedän, että sunnuntaiksi on luvattu ihan mahtavia rantsukelejä, mutta välillähän on hyvä käydä vähän viilentymässä sisätiloissa, joten tulkaa ihmeessä piipahtamaan messuilla! Ovet ovat avoinna klo 12-18. Toivottavasti nähdään! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat