Mun suunnitelmat tukan suhteen olivat ihan viime metreille saakka vaihtelevat ja sekavat. Mutta viimeistään aamulla suihkussa tukkaa pestessäni päätin, että ylimäärinen karva saa lähteä, sillä "pitkä" tukkani tuntui ällöttävältä kuolleelta eläimeltä päässäni. Inhottava takkukasa jonka peseminen oli tympeää ja kuivaaminen ja muu laittaminen vielä tylsempää. Olisihan pidemmässä etuosassa ollut hyvät puolensa aina silloin tällöin kun olisi jaksanut vaivautua vääntämään jotain tötterökampausta tms, mutta kun normiaamuina ei jaksa edes föönata, niin helppohoitoisempi malli oli välttämättömyys.

Eli, tästä lähdettiin

ennen

Ja tähän päädyttiin

tukka1

tukka2

Palasin siis takaisin vanhaan ja tuttuun lyhyeen, tummaan perustukkaan. Näin se kuuluu mennä, kun aurinko alkaa paistamaan, niin tukka lyhenee. :)

Noissa kuvissa lettiä ei ole mitenkään kauhean tarkasti laitettu vaan ainoastaan epämääräisesti pöyhitty vahan kanssa föönaamisen jälkeen. Tuota etutukkaa täytyy taas opetella asettelmaan astetta paremmin. Mutta ikävä tosiasia vaan on, että mun kutrit on niin taipuisat, että nuo etuhaituvat kääntyy väkisin tuolleen mutkalle. Mä niin toivoisin niiden olevan sellaiset jäykät ja tikkusuorat, jotta asettusivat paremmin. Mutta täytyy ajatella asia niin, että ne tuovat mukavaa naisellista pehmeyttä ilmeeseen. :D

Mun aikaisempia hiustyylejä voit käydä tarkastelemassa Tukkahommia otsikon alta. Lempparini löytyvät viimeisen vuoden sisältä ja ne ovat nämä kaksi mallia.

1262791800_img-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e

1262791639_img-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e

Viime loppuvuoden sivut paljaaksi jättänyttä rokkitukkaa kuvatessani putosin vessanpönttöön loukaten reiteni, sääreni ja ranteeni. Eli ikimuistoinen kampaus senkin takia. :D

Viime keväinen mahtavuus puolestaan taipui kahteen täysin eri henkiseen lopputulokseen.

1238843971_img-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e

1238843844_img-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e

Melkein alkoikin jo kaduttaa miksei tehty tänäänkin samanmoista. :P

Melkoisen ihana, kevyt ja puhdistunut fiilis kyllä nyt, kunsai sen kuolleen rotan päälaeltaan pois. Miltäs se teidän silmään näyttää näin ensinäkemältä?

Kommentit (25)

wilmi
1/25 | 

Ihanan raikas leikkaus. Sulla on kauniin muotoinen pää, niin sulle sopii tosi hyvin tollaset lyhyet mallit.

Joka tapauksessa, ehdottomasti hyvin onnistunut kampaamokäynti! :)

Veera

Joo, en mä osais ollenkaan kuvitella itseäni pitkillä hiuksilla, joten parempi on lyhyiden passatakin. :)

3/25 | 

Todella onnistunut malli, ihastuttava! Ja itse näin piikkisuoran, lyhyen tukan omaavana toivoisin juuri tuollaista taipuisuutta, otsis ei meinaa asettua millään...

Iris
5/25 | 

Nätti on! Ja *reps*, illan kohokohta oli selvitys tuosta tippumisesta wc-pönttöön :D

6/25 | 

Ihania tukkamalleja kaikki! Oma tukka lähti kummasti lyhenemään ensin eron jälkeen ja nyt varmaan kevät vaikuttaa. Tällä hetkellä epäsymmetrinen tukka; toinen puoli melko lyhyt ja toinen lyhyt polkka. Haluaisin niin vetäistä juuri tuollaisen tukan kuin viimeisessä kuvassa, sivuilta toooosi lyhyt. Uskaltaisinko? Kampaaja-aika olisi sopivasti ensi viikolla... Argghhh. :D

7/25 | 

Ihania tukkamalleja kaikki! Oma tukka lähti kummasti lyhenemään ensin eron jälkeen ja nyt varmaan kevät vaikuttaa. Tällä hetkellä epäsymmetrinen tukka; toinen puoli melko lyhyt ja toinen lyhyt polkka. Haluaisin niin vetäistä juuri tuollaisen tukan kuin viimeisessä kuvassa, sivuilta toooosi lyhyt. Uskaltaisinko? Kampaaja-aika olisi sopivasti ensi viikolla... Argghhh. :D

varpunenvaatekaapissa.blogspot.com

Veera

Uskalla ihmeessä! Se on vaan tukkaa ja kasvaa kyllä takaisin jos ei miellytäkään. Et voi koskaan tietää olisko se hyvä jos et kokeile. :)

Jenni
8/25 | 

HEI!

Pakko oli kirjoittaa kun joku aiempi postauksesi käsitteli itsellenikin arkaa aihetta eli painoa. Katson kuviasi ja pukeutumistasi ja hiuksiasi ja mietin kokoajan etten näe sinussa mitään "paksua painavaa naista". Näen totaalisen kauniin, tyylitietoisen ja ihanan reippaan naisen joka osaa ainakin kuvata ja pukeutua todella hienosti. Sinussa on särmää ja persoonaa. Olisi loistavaa tuntea sinut ihan "livenä" :)

9/25 | 

No niin, nyt tuli tuplaten kommenttia ja vielä lisään yhden tähän pötköön ja kysyn millainen hiuslaatu sulla on? Itselläni kun on kampaajan mukaan paljon tukkaa, mutta se on sitäkin liukkaampaa. Tosin nyt blondaus on karheuttanut sitä aika paljon, mutta hankala sitä on välillä vieläkin käsitellä. Mahtaako toimia tuollaisen tukan kanssa, joka on sivuilta ihan lyhyt? Lässähtääkö tuo päälliosan pitempi tukka mopiksi vai pysyykö nätisti?

Veera
10/25 | 

Mun hiukset on ohuet ja taipuisat ja melko liukkaa ja mullakin sitä on määrälliseti paljon. Pääliosa on helposti melkoinen moppi heti kun kasvaa yli mallistaan ja tukkani vaatii hedottomastikunnon aineita ja föönaamista sun muuta jotta siihen sa ryhtiä.

nasu86
11/25 | 

taas niin onnistunut malli=) mulla on sama juttu oman tukkani kanssa paljon on turkkia niin kuin joku kampaaja joskus sanoi=D

ja samoin kun malli kasvaa ulos tulee kauhee reuhka!

mut pitkiä en kasvata!!!

joten tarttee vaan "kärsiä" =D

13/25 | 

Ihana tukka! Mun mielestä kampaus on just hyvä, ei näytä mun silmään mitenkään epämääräiseltä. Joskus haaveilen siitä että mulle saisi juuri tuollaisen tukan joka näyttää siltä että se on laitettu ja pysyy niin. Tämä luonnonkihara kun ei kuitenkaan taivu sellaseen niin puolipitkä/pitkä on tyytyminen.

concoction
14/25 | 

Mageet noi ajellut sivut! Lyhyestä tukasta haaveilen välillä itsekin (ja tummasta väristäkin välillä), mutta kun on tätä pitkää takkukasaa jo niin kauan kasvattanut, ei oikein raaski. Vaikka kuivaaminen kestää ihan liian kauan - varsinkin kun oon aina myöhässä - ja harjaaminen on yhtä painajaista. Sulle sopii kyllä tosi hyvin nämä lyhyet mallit :)

/Sofia

15/25 | 

Glazen Maikku on kyllä maailmankaikkeuden paras kampaaja!! Osaa tehdä niin lyhyttä kuin pitkää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010