Tuli jopa eilen pistettyä kamera mamman kouraan ja tuloksena oli epävakaisen ilman armoilla olevan lomailijan asukuva. Välillä paistaa aurinko, välillä ripsii vettä, ei onneksi kuitenkaan kovin isosta saavista kaada. Joka kerta ensimmäisten pisaroiden pudotessa taivaalta, sateenvarjojen kaupustelijat nousevat jostain koloistaan myymään tuotettaan tarpeen ollessa akuutein.

Mä ihmettelin jo viime reissulla, että mistä hitosta ne miehet yhtäkkiä kömpii niiden sontikkavarastojensa kanssa aina juuri oikealla hetkellä. Ja niitä katukauppiaita tulee sadan metrin matkalla vastaan vähintään viisi tai kuusi. Minä olin tällä kertaa omavarainen ja raahasin sateenvarjon mukana kotoa saakka, joten en ole noiden sontsakauppiaiden kanssa kauppaa joutunut hieromaan, mutta uskoisin bisneksen käyvän pojilla ihan hyvin yllättävien sadekuurojen aikana. :D

Mutta ne eiliset rätit.

20140122-182606.jpg

housut-H&M Mama/raitapaita-H&M/takki-Ellos/kengät-Vans (saatu)/laukku-Rooman löytö/neulehuivi-mamman neuloma

Keinonahkahousujen kaipuussani tyydyin sitten hetken etsinnän jälkeen tuollaisiin henkkamaukan mamma-osastolta löytyneisiin legginsseihin, joissa etuosat on feikkinahkaa ja loput pöksyistä paksua trikoota. Parikymppiä kustansivat ja tyydyttävät pahimman pleather pants -himoni.

Nyt pidellään hetki sadetta täällä hotellilla ennen kuin lähdetään metsästämään illallispaikkaa. Me on ehditty koluta kauppoja jo sen verran huolella, että huomenna on tasapainon pitämiseksi vuorossa kulttuuria. Kävi nimittäin hyvä tuuri ja täällä on parhaillaan menossa iso National Geographicin valokuvanäyttely ja sitä ei tietenkään voi jättää välistä, kun kerran tilaisuus osui kohdalle. Saattaa olla seinillä jokunen aika vaikuttava valokuva.

Paiskasin muuten eilen pikaisen raportin osasta outlet-löydöstäni Rapakunnossa-blogin puolelle. Jos siis shoppailujeni tulokset kiinnostavat, niin kurkkaa TÄÄLTÄ.

Kommentit (3)

4/3 | 

Sait todella halvalla nuo sun treenikamat mitkä Rapakunnon puolella esittelitkin, täytynee itsekin hamaan tulevaisuuden reissuilla pitää silmät auki halpojen treenivaatteiden muodossa. Tuo NG:n valokuvanäyttely olisi kyllä aivan mahtava kokemus, toivottavasti kuullaan siitä vielä sun kertomana! :)

hannamaria

www.hannamariav.com

5/3 | 

Vautsi! Tosi hyvä mäihä,että osuitte sinne valokuvanäyttelyn aikaan! Varmasti todella mielenkiintoista ja menisin itsekkin jos voisin :)

6/3 | 

Heippa Veera! Tämä ei liity ollenkaan postaukseesi, mutta... Pidin todella paljon the naked truth- haasteestasi ja kuinka sait positiivista huomiota naisten luonnollisesta kauneudesta. Minua on mietityttänyt tyytymättömyys ulkonäköömme ja turvautuminen jopa plastiikkakkírurgiaan ja siksi kirjoitinkin omista 'vioistani' blogiini. Olisi ihanaa jos voisit edes lukea sen, sillä itsetuntoni on kehittynyt näin hyväksi vasta 'vanhennettuani' ja se tulee kasvamaan vielä monta vuotta.

http://roosarosiez.blogspot.fi/2014/01/i-love-my-faults.html

Kiitos sinulle jo etukäteen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat