Indiedays Blog Awardseissa tuli luvattua ihan naamatusten muutamille bloggaajakollegoille, että teen ohjeen noissa kemuissa päässäni nähtyyn huiviviritykseen ja olen näitä turbaanivideoita lupaillut usein teillekin, joten vihdoin sain itseäni niskasta ja huivista kiinni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä siis höpinän vuoksi hieman pitkäksi venähtänyt (n. 5 min) video, jolla selviää miten hurjan helposti kuvassa oleva turbaani oikein syntyy.

Videon myötä terkkuja Rillalle, Karlalle ja Kertulle! Olis kiva nähdä teidän blogeissa kuvat omista turbaanikokeiluistanne mikäli mun videosta on apua! :)

Kommentit (14)

15/14 | 

:D PAKKOhan tähän on lähteä mukaan. Voi vaan olla, että oma lopputulos on enemmän typ "pyykkimuija" kuin sun luomus. Palaan.... ;)

17/14 | 

Hih, ihana video ja tässä oli kyllä lyhyehkön blogihistoriani erikoisin haaste :D Miten pidemmän tukan kanssa, kannattaako se siis jättää kokonaan tuon turbaanin sisälle?

Rillan sanoin, pakkohan tähän on tarttua. Eikös tämä ole ihan sisustusblogin ydinaluetta ;) Kiitos Veera ja mukavaa viikkoa!

18/14 | 

mun mielestä pitkän tukan kans voi tehdä ihan kummin vaan, eli kerätä tukan turbaanin alle, tai sitten antaa letin roikkua vapaasti turbaanin alta. Mikä vaan tuntuu itselle kivoimmalta.

saara
19/14 | 

Sun ääni ja puhetapa kuulostaa ainakin musta just siltä, kun kirjotustesi perusteella odottaisi! Tää oli hauska yllätys, kun yleensä onnistun kuvittelemaan bloggaajan äänen päässäni ihan erilaiseksi, kun se todellisuudessa on.

20/14 | 

toi on aina yhtä kammottavaa katsoa itseä videolta. en itse ole kuvitellut itseäni tuon näköiseksi ja kuuloiseksi. :D

21/14 | 

Loistavaa, kiitti Veera :D Ehdinkin jo miettiä, käydäkö muistuttelemassa sua urbaanista turbaanista - pakko kokeilla tätä, vaikka muijalinja saattaa olla se mun look myös!

24/14 | 

:D :D Ei kai nyt sentään!? Miksen mä vielä huomaan mitään?? :D

elaine
25/14 | 

Mä tilasin vihdoin Olympus pen lite E-PL5:n! Se on pitkälti sun ansiota, että sain vihdoin homman hoidettua! Nyt laitoin akun latautumaan ja toivottavasti pian tulee mahollisuus päästä testaamaan, ja toivon että opinkin jotain siinä touhuillessa. Into piukeena, saa nähdä mihin se riittää!

Kiitos ihanasta blogista, syvissä vesissä menty niin siellä kuin täällä! Ehkä tämä kevät auttaa, ainakin kesää odottelen ja toivon että se olis the happy one!

26/14 | 

Jee! Uskallan veikata, että et tule kameraan kyllä pettymään. :)

Toivotaan tosiaan paljon ihania ja iloisia hetkiä tulevaan kesään, niitä on sitten ihana ikuistaa kuviinkin. :)

elaine
27/14 | 

Ainakin ensitunnelmat tosi hyvät! Harmittaa kun oon niin onneton manuaalikuvaaja, mutta kivan kaverin ominaisuuksia on mukava opetella ;)

Näin toivotaan! :)

28/14 | 

IHAN HUIPPU! Siis tuo tutorial-video! Sain tokalla yrityksellä suoranaisen mestariteoksen loihdittua, ja siis todellakin puolessa minuutissa. Lisää turbaanilookeja ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat