Olin vappuaattona vielä seitsemän aikaan illalla studiolla koulutehtävien kimpussa ja kuvittelinkin, että meikäläisen vappuun ei juhlimista kuulu, mutta voi pojat kunka väärässä olinkaan. Rakas Ence alkoi ehdottelemaan fb:ssä ja niinhän siinä sitten kävi, että ryömittiin kotiin lopulta vasta aamuyöllä.

20130502-231432.jpg

Vaatteet valikoitui päälle aika sattumanvaraisesti kuoharipullon jo puolitettuamme. Mutta täytyy sanoa, että melkoisen kivasti puhaltaa yhteen hiileen noi leokengät ja oranssi nahkahame. Tykkään!

Ihanpikkuisen ahdistuin ulos päästyämme siitä, että päällä oli nahkaa+nahkaa, se kun on ajatuksissani ollut aina vähän nounou, mutta koska rotsi ja hame olivat eri värisiä, pystyin elämään asian kanssa.

20130502-231421.jpg

Sain jälleen kerran huomata, että napitettavat paitapuserot ei oo tällaisten hinkkilissujen juttu. Että terkut vaan kaikille tyypeille Hesburgerin aamuöisessä jonossa, joille tietämättäni vilauttelin lempiliivejäni! Itsehän huomasin asian vasta hissin peilistä kotiin mennessä. Success!!

20130502-231452.jpg

Muistikortille oli illan aikana tallentunut asukuvien lisäksi mun ja Emmiksen ehkä paras kaverikuva ever. :D

Kommentit (7)

Minna
8/7 | 

Tosi mukavaa kun postailet näin usein nykyään! :)

9/7 | 

mut en uskalla kyllä luvata, että tällainen tahtii pysyy yllä kovin pitkään. Välillä vaan tulee taukoja. :)

10/7 | 

Mä oon ratkaissut ton vilautteluongelman urheilurintsikoilla. Just sopivasti tuo rintoja keskemmälle/yhteen jolloin napitkaan ei näytä siltä,että kohta sinkoituu. Meillä kun kerta sama tissikoko on ja samat liivitkin on käytössä niin mulle sopivat urheiluliivit on Triumph triaction Hyprid Star P ja ihan saman koon otin kun käytän normiritsikoissakin ;) Toimisko niin sulla?

11/7 | 

aika hyvä vinkki! Pitäne kokeilla. Se tosiaan vois auttaa, kun vähän litistäis tissit tiiviimpään pakettiin. :D

12/7 | 

SInulla on kyllä onnistunut tyyli! Koen suurta yhteenkuuluvuutta lyhyiden hiuksien ja nahka-raita-musta-punainen-herrainkengät-yhdistelmien kautta :D

Olen seurannut blogiasi jo pitkään, pidän paljon luonnollisuudestasi ja rehellisyydestäsi. Ja tietenkin hienoista valokuvista :)

13/7 | 

oi kiitos, kiva kuulla, että blogista löytyy kelvollista sisältöä. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat