20130804-105903.jpg

20130804-105912.jpg

Ajattelin aloittaa sunnuntaiaamun ihan vaan kertomalla, että "tulevat aviomieheni" -listalle nousi Tomi Joutsenen, Johnny Deppin ja muiden seuraksi eilen uusi tulokas. Oijoi ja tuitui.

Kauhian kuumia olivat toki kaikki kolme Von Hertzenin veljestä, mutta kyllä se tuo Mikko veti pisimmän korren. Enkä ilmeisesti ole yksin leualla roikkuvan kuolavanani kanssa. :D

En ollut oikein täydellisissä festarien vaatimiasa ruumiin ja sielun voimissa, mutta muutaman tunnin jaksoin illalla käydä Porisperessä pyörimässä. Koska epäsosiaalinen olo vaivasi, keskityin uuden kamerani seuraan ja kuvasin paljon.

Jouduttekin siis kestämään vielä melkoisen setin keikkakuvia lähipäivinä, sillä olen aivan järjettömän rakastunut muutama viikko sitten saamaani uuteen Olympukseen (E-P5).

Tässä kohtaa voin sanoa, että kyllä materiakin voi joskus tehdä onnelliseksi, sillä se kamera todellakin saa mut hymyilemään todella typeränä. (ja niin sai kyllä tuo hotti mieskin.. :D )

Kommentit (15)

h
16/15 | 

harmi vain kun livenä tuon miehen lauluääni on aivan karmaisevan erilainen kun levyllä.. oikea pettymys!:(

17/15 | 

no mä taas en oo tästä olleenkaan samaa mieltä. itse en nimenomaan ole innostunut VHB:sta ennen kuin nyt vasta livenä nähtyäni. Eli live vakuutti levyjä enemmän.

sara
18/15 | 

Oij, et ole yksin. Jos sais kaikki 3 jotenki sulatettuu yhteen niin jonkinlainen ultimate perfection varmasti syntyis.

Tuuli
20/15 | 

Nyt uskallan eka kertaa kommentoida, kun ilmesesti jaamme saman intohimon. :D Ja siksi kun seisoit eilen minun ja ystäväni vieressä kameraasi kanssa ja kuiskutin kaverini korvaan, että mä niin tykkään viereisen naisen blogista enkä malta odottaa mitä se sanoo keikasta! Olin vaan turhan ujo kertoaakseni sen sinulle suoraan. Ajettiin kaverin kanssa Keski-suomesta katsomaan kyseistä poppoota. Hullua,sanoo oma mies!

21/15 | 

haha! Oisit vaan tullut nykäisemään hihasta!

Tosin olin kyllä eilen aika omissa oloissani joten saatoin vaikuttaa yrmeältä ja pelottavalta. :D

Ja ei se ole hullua hyvän bändin takia matkustaa kauniina kesäpäivänä. Sehän on ennemminkin vain mahtavaa!

Luna
22/15 | 

Mulla on vähän samanlainen julkkismiesmaku... :D

Eikö sun mies ikinä pahastu näistä sun mieshehkutuksista? Itse voisin jopa loukkaantua tuosta otsikosta. :) En siis suinkaan tarkoita, etteikö parisuhteessa saisi katsella muita, mutta en edes vitsillä haluaisi kuulla, että olisi olemassa muitakin vaimoehdokkaita kuin minä... ;)

Minkälaisista julkkisnaisista miehesi tykkää ja onko teillä mitään vastaavia sisustuslementtejä miehesi makuun kuten se (sinun) aivan mahtava suihkuverho?

23/15 | 

Ei me oikein pystytä Tommin kanssa vastata sun kysymyksiin muuta kuin nauramalla. Meidän suhteessa ei tulis mieleenkään pahastua siitä, että hehkutellaan jotain ihmistä kuumaksi. Kerrotaan toisillemme vähän väliä jos joku on mielestämme erityisen hottis. Miten se olis meiltä pois?

Mikäli Tommi tois kämppäämme esimerkiksi jonkun itse ottamansa hienon kuvan jostain mielestään kuumasta julkkisnaisesta, niin toki se saisi sen esille laittaa. Sitähän se suihkuverhokin on, mun ottama kuva mun idolista. Berliinissä kuvaamani kuuman miesmallin kehystetty kuva taas on muisto uskomattoman hienosta päivästä ja kokemuksesta.

Viimeksi tänään taisi Tommi sanoa Haloo Helsingin Ellistä, että se olisi varsin pantava tapaus ja oltiin asiasta molemmat täysin samaa mieltä. ;D

Luna
24/15 | 

No en kyllä omassa kommentissa mielestäni sanonut, että muiden kehuminen on jotenkin kummaltakaan pois. En silti itse haluaisi kuulla, että vastaantuleva nainen on mieheni mielestä pantavan näköinen tai tuleva vaimoehdokas eikä miehenikään haluaisikuulla vastaavia kommentteja; siksi kysyinkin. ;)

Pantavan näköinen ei nyt muutenkaan ole mun mielestä mikään kovin fiksu ilmaisu; pari kertaa mulle joku sanonut niin ja vähän halpa olo tuli. Toki maksuasia tämäkin ja omalta mieheltä sen sijaan tosi kiva kommentti. ;)

Minna
26/15 | 

Mä olen samaa mieltä. En halua kuulla poikaystävältäni, että joku on tosi kuuma, pantava tai hyvä vaimoehdokas, en todellakaan, eikä hänkään vastaavia minulta :D Ehkä ollaan vaan jotenkin mustasukkaisempia kuin muut. Jokainen pari tavallaan :)

27/15 | 

niinpä, jokainen tavallaan. Meillä suhtaudutaan tällaisiin asioihin hyvin rennosti ja huumorilla. Ja niin kauan kuin on kyseessä sellainen tyyppi jota uskaltaa avoimesti ihastella puolison kuullen, niin tietää että kyseessä on luultavasti hyvin harmiton ajatus.

käyttäjä-5503
Liittynyt11.4.2014
28/15 | 

Mä ajattelin tehdä valinnan helpommaksi, koska olin ekana jonossa varaamassa T.Joutsenen. Mä olen täysin vakuuttunut, että hän pitää hieman kypsemmistä naishenkilöistä ;D. No juu...mutta hyvä miesmaku sulla :)

Anna Pusu
29/15 | 

<3 Mikko <3 on MUN tuleva aviomies, ettäs tiiätte!! On jo hääpäivä ja kaikki järjestetty - tarvii enää vaan kertoa Mikolle. ;)

Mun puolesta voisit kyl lisääki vielä tykittää kuvia <3 Mikosta <3 mut kiitos näistäkin, loistosettii! B)

Mira
30/15 | 

HEI!!! Anteeks vaan mut Mikko von Hertzen on kylläkin MUN tuleva aviomies! Mut eikös sitä nyt hyvän kaverin kanssa vois vähä jakaa, kumpi nyt vaan ehtii ensin kimppuun? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram