Onni on murun nälkäiselle ja kiireiselle tyttöystävälleen tekemä eväsleipä nautittuna junassa matkalla ihanan ystävän luo. Ja tuollainen onnen hetki on meneillään juuri nyt tässä kirjoittelun lomassa.

Kuten jo aamuisesta postauksesta ilmi kävi, niin parantelin tänään räkätaudin runtelemaa itsetuntoani (se punoittava nokkainen limanuljaska peilissä ei ollut todellakaan kaunis näky) Maikun käsittelyssä, kun pistimme tukkani takaisin ruotuun.

20121210-185259.jpg

Mietin eilen illalla nukkumaan käydessäni edessä olevaa kampaamokäyntiä ja sain aikaiseksi hirvittävän kriisin, kun totesin, ettei toivomuslistallani ole tällä kertaa sivusiiliä, piilokaljua, överilyhyttä pystytukkaa tai mitään muutakaan menneille vuosille niin tyypillistä tukkaminua.

Kaiken tuon sijaan totesin haluavani pitää saavuttamani pituuden edessä, jatkaa värin suhteen melko luonnollisella linjalla toivoin ylipäätäänkin varsin pehmeää ja jopa huomaamatonta lookkia.

Iski hirvee masis. Olin varma, että nyt se tulee, jos ei nyt ihan vielä kuolema, niin ainakin vanhuus. (Mikä tää on tää hirvittävä ikääntymisen ahdistus, joka mua nyt vaivaa?) Naureskeltiin sitten Maikun kanssa, että seuraavaksi se on sitten tyvipermis ja latvojen tasaus. :D

20121210-185254.jpg

Tämmönen siitä sitten tuli. Koskaan ikinä ei ole kampaamon lattialle jäänyt vierailuni jälkeen niin vähän karvaa kuin tänään. Ei niistä olisi kuin onnettomat kainalokarvaimplantit taiteillut. :D

Tänään kuontalo oli pipon käytön vuoksi mallia pitkin päätä, mutta mitä luultavimmin tukka taipuu myös astetta pöyheämmäksi ja sekaisemmaksikin versioksi. Pitänee testata päivänä jolloin korvia ei tarvitse huurruttaa pihalla.

Uuden tukan lisäksi kuvassa uusia asioita edustaa Elloksen alesta bongaamani pellavainen lyhyt jakkutakkiasia (mikä onkaan). Just hyvä tollanen hartioille heitettävä, kun tarvitsee jotain mikä on yhtä aikaa mukavaa, mutta skarpimpaa kuin villapaita.

PS.Montako viikkoa syntymäpäivän jälkeen on lupa kieriä ikäkriiseilyn aiheuttamassa itsesäälissä ja "elämäni on ohi"-ahdistuksessa?

Kommentit (13)

15/13 | 

Tukholmasta UrbanOutfitterin alenurkasta viime kuussa ostettu tämä huivi-ihanuus. Meni suoraan huivieni top-listan kärkeen. :)

19/13 | 

Kiitos! Tuntuu vaan tosi vaalealta tää tukka, kun olen niin kauan ollut pääsääntöisesti tosi tumma. :D

Sisko
20/13 | 

Hieno tukka, oikein kaunis ja tyylikäs. Mitä ikäkriisiin tulee, niin odotas kun täytät 40. Nimimerkillä "sitten se vasta iskee" Olen itse kuitenkin edelleen sielultani 25, mitään mainittavaa kehitystä ei ole tapahtunut, tukka vaan kasvanut.

21/13 | 

Äää, en edes uskalla ajatella vielä seuraavia pyöreitä.tässä kolmenkympin ylittämisessäkin on jo ihan hirmusti sulateltavaa.

Niina
22/13 | 

Kannatan ehottomasti tätä sun vanhaa "tylsää" lookkia jos se kerran on noooooin hyvän näköinen. Näytät hehkuvalta kaiken kipeilyjen jälkeenkin :) <3

23/13 | 

Joo, on tää kyllä tosi kiva. Mulla on vaan aina sellanen päivän kestävä "voi ei" -fiilis, olipa kampaajalla tehty ihan mitä vaan. Nyt kun olen tätä vähän pyöritellyt suuntaan ja toiseen ja tiedän tukan edelleen taipuvan myös sotluisempiin versioihin, niin oon ihan rakastunut.

Pauliina
25/13 | 

Hyvännäköinen tukka. En tiedä kauanko ikäkriiseilyä on "lupa" jatkaa, mutta itsellä tuo kolmenkympin kriisi on kestänyt jo 1,5 vuotta. Ja loppuu todennäköisesti siinä vaiheessa kun 40-kriisi pärähtää päälle :)

iina
26/13 | 

Sattumalta eksyin tänne ja kyllä nauratti sun kirjoitustyyli, aivan huippu! Taidanki jatkaa uudempienkin juttujen lukemisella :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram