Trikoomekkoja toisensa perään, niitä tuntuu nyt asukuviin eksyvän. Yksi sellainen eksyi päälle tänäkin iltana, kun suuntasimme Iinan vauvakutsujen jälkeen vielä syömään.

H&M:n pilkullinen trikoorutkula on nähty täällä ennenkin, eikä vaatetus muutenkaan suurta mielenkiintoa herätä, mutta pyysin Jonnaa nappaamaan asusta kuvan, koska olalla keikkui tuo viime viikonloppuna Tukholmasta ostamani Vagabondin laukku.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 mekko-H&M/huivi-Katri Niskanen/kengät-Vagabond/laukku-Vagabond/korvikset-Merry Go Round

Olin pistänyt Vagabondin simppelit nahkalaukut merkille jo heti niiden saapuessa valikoimiin ehkä pari vuotta sitten, ja nyt kun eteen sattui yksilö minun kesäsuosikkivärissäni, niin nappasin laukun kassan kautta kainaloon, n. 30 s. harkinnan jälkeen. Laukku oli -30% alennuksessa ja sille jäi hintaa n. 75 €. Veska on just loistavan kokoinen sillä se nielee sisänsä lompakon, puhelimen, avaimet, kameran, aurinkolasit, ylim. objektiivin ja pakolliset meikit.

Näin maltilliset olivat siis mun Tukholma-ostokset ja tällä kertaa shoppailuhommat olivat enemmän Tommin hommia minun vaan seuratessa vierestä. Paitsi, että ostinhan mä yhden pikku jutun vielä lisäksi; Fotografiskan kaupasta nimittäin löytyi n. kympin maksanut käyntikorttikotelo, joka oli täydellinen valokuvaajalle enkä voinut sitä vastustaa siitäkään huolimatta, että käyntikortit kulkisi kyllä ihan lompakossakin. Mutta kun se oli niin söpö!

Kommentit (8)

Anna
9/8 | 

Oi miten kiva laukku, tosi kaunis väri! Ja sattuupa mätsäämään vielä sun hiuksiisikin..:) muutenkin kiva simppeli asu, mutta ei silti tylsä ollenkaan värikkään laukun ja hienojen kenkien ansiosta.

10/8 | 

mun pukeutuminen taitaa aina mennä niin, että jotain tylsää ja sitten kivat kengät! :D

11/8 | 

Tuon kokoinen laukku on kyllä loistava! Ja värinsä puolesta laukku tuo piristystä näihin muuten tummempiin asuihin. :) Mie olen alkanut haaveilla laadukkaasta tuon kokoisesta laukusta, mutta vasta löysin tekonahkaisen (jota metsästin sata vuotta), niin pitää vaan luottaa, että oikea tapaus tulee ajallaan kohdalle. :)

Pakko kysyä, että mikä tässä oli kohta "Re:fashion yhteistyö"? vai tuleeko se automaattisesti sivun ylimpään postaukseen vai miten? Kun mie en nyt tajunnut, jos tässä oli tuotesijoittelua tai jotain, mikä ehkä kertoo jotain allekirjoittaneen medialukutaidoista. :D Ja tämä ei ollut mikään kommentti yhteistöitä tai muuta vastaan, kunhan vain jäi kaivelemaan, kun en hoksaa. Ja sitten vielä myönnän julkisesti törppöyteni. :P

Pidän paljon blogistasi! Se on hiljalleen noussut lempparikärkeen, vaikka olen jo vuosia lukenut. :)

12/8 | 

haha, ei oo sulla medialukutaidossa mitään vikaa, mulla oli vaan vahingossa näköjään osunut rasti wordpressissä boksiin refashion-yhteistö. Korjasin asian. Hyvä kun huomautit! :D

nasu86
14/8 | 

mulla on mennyt ihan ohi vagabondin laukut, on kyllä hieno :)

Nanna
15/8 | 

Hei,

Olen katsellut kyseistä Vagabondin laukkua jo tovin ja miettinyt, ostaisinko sen heidän verkkokaupastaan. Ainoa mikä häiritsee on se, että sivulla ei ole kuvia laukun sisäpuolelta. Viitsisitkö kertoa, onko siellä (vetoketjullisia) taskuja jne? Kiitos kovasti! :)

16/8 | 

laukku on sisältä jaoteltu kahteen osastoon väli"seinällä" ja sitten siellä on yksi pieni vetoketjullinen tasku. Laukku kinnittyy yhdellä magneetilla. Eli en nyt ehkä tuon laukun kans lähtis esimerkiksi reissuun jonnekin taskuvarkaita kuhiseville mestoille. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat