Toisinaan uutuuden viehätys saa täysin unohtamaan kaikkien niiden jo kauemmin itsellä olleiden vanhempien asioiden hyvät puolet. Uusi vaate tuntuu hetken aikaa paljon paremmalta ja jännittävämmältä kuin vanhat ja uusinta levyostosta tulee pyöritettyä soittimessa tauotta jopa kyllästymiseen saakka. Sitten yhtenä aamuna jokin unohdettu vanha ystävä putoaa hyllystä syliin ja osoittautuukin paljon tuoreemmaksi ja raikkaammaaksi kuin muistitkaan. Voi sitä jälleennäkemisen riemua ja iloa!

20101008

Tänään tuoreelta on tuntunut mm. eteisen hyllyn perältä löytynyt H&M:n suuri miestenosastolta kauan sitten hankittu huivi, joka olikin yllättäen kerännyt aivan uutta luonnetta rypistyessään kasassa muiden asusteiden alla koko pitkän kesän. Ei se sileänä näyttänyt lainkaan näin hyvältä. Kuka tarvitsee sislitysrautaa tai plastiikkakirurgia, rypyt tuovat uskottavuutta!

20101008_3

Punaiset Onyxin nahkakengät ovat jo yli kahdeksan vuotta vanhat, mutta niin ne vaan kerta toisensa jälkeen osoittautuvat parhaiksi kengiksi jotka olen koskaan omistanut. Voisin kävellä näillä vaikka maailman ääriin. Koskaan ikinä milloinkaan, eivät nämä reissussa jos toisessakin rähjääntyneet rakkaani ole satuttaneet minua. Eivät edes ensimmäisenä päivänään, jolloin tallustin niillä kilometritolkulla Etelä-Italiassa sijatsevan kylän rantakallioilla ja pikkukujilla.

Myöskään nämä eivät ole säilyneet kauniin ja nuoren näköisenä, mutta eletty elämä ja sadat yhdessä tallatut kilometrit niissä kyllä näkyvät. Punaiset popot tuovat lohtua ja turvaa ja muistuttavat minua kaiken kaaoksen keskellä siitä, että elämässä on myös luotettavia asioita ja pysyvyyttä.

20101008_2

Tämän päiväisen asun kolmas kaapin perällä vietettyjen pitkien kuukausien jälkeen tuhkasta noussut elementti  on toissakeväänä hankkimani Sakin biker-nahkatakki, joka raukka joutui jäähylle uudempien rotsien tieltä. Mutta tänään mikään ei olisi voinut tuntua oikeammalta kaverilta kuin tämä takki. Vielä joitakin viikkoja sitten nahkaista ystävääni sovittaessa mieleeni nousi sana jäykkä. Tänä aamuna rotsi oli negatiivisen jäykän lisäksi ainoastaan rehellisen ryhdikäs ja sehän ei voi olla huono määre se.

Kommentit (5)

6/5 | 

Ihanan asun sait taas koottua!! Olen etsinyt vaikka kuinka kauan jonkinmoista rotsia, mutta aina kun löydän jonkin niin se on liian kallista tai liian pieni tai ei muuten vain sovi.. Metsästys jatkukoon! :D

Haluaisin muuten kysyä että mitkä housut sinulla on noissa kuvissa päällä kun näyttää niin hyviltä! :D

Veera
7/5 | 

housut on täällä blogissa usampaankin kertaan nähdyt KappAhlin aletangosta löytyneet lempipöksyt. Mulla on niitä useammat kappaleet. Maksoin niistä jotain 3-7 € /kpl ja ne on ihan parasta mitä on.

Muita asuja samoilla housuilla mm.

http://tyyliametsastamassa.indiedays.com/2010/09/01/kaapista-eteiseen/

http://tyyliametsastamassa.indiedays.com/2010/06/18/vapaapaivan-rentoilu...

http://tyyliametsastamassa.indiedays.com/2010/04/28/viikset-villakoirat-...

8/5 | 

Niin vähän ajattelinkin että nämä olisivat samat ihanuudet kuin jo aikaisemmin nähdyt :D Harmi vaan, ettei taida enä löytyä :/ Täytyy yrittää metsästää jotakin yhtä ihania :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram