Vaikka omasta kaapistanikin toki löytyy joitakin keinokuituvaatteita, onhan yksi lempipuseroistanikin (ikävä kyllä) polyesteriä, niin sellaisia ei kuitenkaan tulisi mieleenkään vetää päälle tällaisilla talvikeleillä. (No ei kyllä sitten lämpimillä kesäsäilläkään... :D)

Viikonlopun Helsinki-reissuni asu oli taas jälleen hyvä esimerkki pakkasajan villaintoilustani. Rintaliivejä ja alushousuja lukuunottamatta päälläni oli vain villavaatteita ja jalassa luonnollisesti nahkasaappaat. 

Olen varmasti sanonut tämän jo sata kertaa, mutta sanonpa taas: jos joku valittaa, ettei ihan perusarjessa tarkene Suomen talveen kuuluvissa pakkasissa, niin suosittelen tutkimaan vähän tarkemmin niitä vaatteiden materiaalitietoja. Vaihtoehtoja on muitakin kuin paleleminen tai pilkkihaalari.

Tämä päivän postailu jää tällaiseksi lyhyenlännäksi siitä syystä, että deadline puhkuu niskaan. Huomenna nimittäin alkaa koulu Tampereella ja silloin pitäisi palauttaa ensimmäinen esseetehtävä, joka siis on luonnollisestikin edelleen kesken. Mun maailmassa ei tällaiset hommat valmistuis ikinä ilman viimetinkaa. 

Vähän kyllä kauhistuttaa nää opiskeluhommat, ehdin jo katuakin tätä koko siirtoani melkoisesti välillä. Siitä on vuosikausia, kun on viimeksi tarvinnut tuottaa tuollaisia asiallisia kirjoitustöitä ja tuntuu, etten osaa hommaa enää lainkaan. Keskittymiskykykin tuntuu olevan ihan kadoksissa. 

Hieman ahdistusta tuottaa myös se, että edessä jälleen uusiin ihmisiin tutustumista. Ei siksi, että se jotenkin jännittäisi vaan siksi, että se vaan tuntuu jotenkin raskaalta, minä kun olen ihminen joka tarvii tuttujenkin ihmisten näkemisen jälkeen aina eristäytymistä ulkomaailmasta. Mutta enköhän mä selviä. Nyt on edessä kolme lähiopetuspäivää, mutta jatkossa nitä tulee olemaan aina vain kaksi kerrallaan. 

Nyt siis esseen kimppuun!

mekko-Benetton/neuletakki-J.Lindeberg/laukku-Global Accessories/saappaat-Apple Green/korvikset-Lindex

Kommentit (10)

woolpack
1/10 | 

Kannattaa varmaan joskus huoltaa ja hoitaa noita villavaatteita. Vähällä aikaa jo toinen postaus, jossa mukavan asun vaikutelman on pilannut nyppyinen ja nuhjuisen näköinen villaneule. Vaativa materiaali siinä mielessä, mutta on se niin ihana : )

Veera
Liittynyt2.9.2015

Parin postauksen takainen ikivanha kashmirneuletakki on juu aivan hirmuinen nyppykasa. Kyseinen loimi on useimmiten enää kotikäytössä tai juurikin sen postauksen mukaisesti töissä toppakamojen aluspukeutumisena, joten ei ole jaksanut nyppyisyys haittaa ja huolettaa. 

Mutta jos nyt tämän postauksen neuletakkia kuvittelet nyppyiseksi niin joudun tuottamaan pettymyksen. Kyseinen vaate on pinnaltaan ihan jo lähtökohtaisesti tuollainen ns. elävä eikä ole reilun kuukauden käytössä ehtinyt muuttua vielä miksikään.  

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

woolpack

No en pety, hyvähän se on jos ei ole nyppyinen : ) Varmaan tuo ylhäältä tuleva valo korostaa sitten väärällä tavalla tuota elävyyttä ja saa sen näyttämään nyppyisyydeltä.

Veera
Liittynyt2.9.2015

joo, tossa kyllä valo tosiaan pyyhkii neuleen pintaa ja korostaa sen pintastruktuuria. On livenä sileämmän oloinen.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Parkkis
4/10 | 

Näinpä! Talvikelien pukeutumisen pohja on luonnonkuidut! Varsinkin akryyli on kylmä (tai lämpimällä hikinen). Ja kerroksia, kerroksia.

Veera
Liittynyt2.9.2015

joo... yyh... akryyli on kyllä pääasiassa karmeeta säällä kuin säällä. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

naakka
5/10 | 

Olipa vaikea valinta. Lemppari ois kuitenkin scotty navy. Sopivan leikkimielinen ja vähän uutta mun kovin punasävyiseen huivivalikoimaani :).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram