Argh, toi mun tukka näyttää kyllä nyt kuvista katsoessa melko kaamelta ja se ois pitänyt leikata ja värjätä jo ajat sitten, mutta on rahahommien suhteen ollut hetken aikaa niin kädestä suuhun -meininkiä, että ei oo kampaajalle meno ihan ekana ostoslistalla. Ehkäpä mä vihdoin saisin aikaiseksi koittaa päästä noista olohuoneen nurkassa odottavista kirppiskamoista eroon, niin vois sieltä saada nydettyä karvankatkaisurahat.

Onneks en ole kiinnostunut esim. ripsipidennyksistä, geelikynsistä sun muista kauneustoimenpiteistä jotka vaatisivat rahaa joka kuukausi. Olisin ihan lirissä, jos pitäisi saada saada massit riittämään sellaisiinkin. Kuten varmaan päälepäinkin näkyy, niin mä laitan rahojani mieluummin esimerkiksi ravintolaillalliseen kuin itseni puunaamiseen. Ihmisten ulkonäköön perustuvaa markkina-arvoa laskeskelevien mielestä kannattais varmaan tehdä välillä toisinkin, mutta kampaajallakäymistä ja meikkaamista lukuunottamatta mä oikeastaan välitän ulkonäöstäni ihmeen vähän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime ptorstaina olin liikenteessä Helsingissä työpalaverin ja ystävien tapaamisen merkeissä ja olen heilunut ihan tyytyväisenä ympäriinsä vaikka tukka on tosiaan ollu bussissa nukuttujen aamu-unien jäljiltä vielä normaaliakin onnettomammin ja vähäisen meikin sudin nassuuni Sokoksen vessassa ennen palaveria. Mä oikeasti ihailen niitä naisia jotka onnistuu joka päivä näyttämään raikkailta ja huolitelluilta, mutta itsestäni mä vaan en löydä sellaista vaihdetta. Tyydyn siis melko vähään ja hyväksyn sen tosiasian, että omalla kohdallani torkuttaminen menee aamuisin tukanlaiton edelle. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten edellisen illan postauksessa suunnittelinkin, niin helpotin tosiaan torstain aikaista aamuherätystä nostamalla valmiiksi esiin tuon Marimekon koltun ja valitsin sille pitkään päivään passelit asusteet. Nimpparilahjaksi saamani pyton-clutch on ollut viime viikkojen suursuosikki ja pysynee sellaisena vielä pitkään syksyyn sopivan sävynsä ja passelin kokonsa vuoksi.

Epävakaiselta näyttäneen sään vuoksi jalkaan valikoitui Crocsin vettä pelkäämättömät ballerinat (kengät saatu), jotka on muuten edelleen tosi kivat, mutta tuollaisessa koko päivän tassuttelussa kyllä jalat tahtoo jalkineissa melkoisesti hiota, kun muutamat kenkien sivuissa olevat reiät eivät riitä takaamaan hengittävyyttä. Eli vannon kyllä edelleen ballerinoissa nahkan nimeen, mutta kesäsateisiin nämä Crocsit ovat olleet oiva vaihtoehto.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko-Marimekko/pellavajakku-Soft Grey, Ellos/ballerinat-Crocs (saatu)/laukku-Lalli S.

Itsellänihän ei arki mitenkään muutu kesän vaihtuessa syksyyn, vaan hommat rullaa ihan samaa rataa. Siitä huolimatta viime viikolla iski sellainen "jaahas, nyt pitää ryhdistäytyä ja pistää arki rullaamaan tehokkaammin" -fiilis, kun seuraili töihin ja kouluihin palaavia kavereita. Mitähän se sitten omalla kohdalla tarkottais.. No ainakin paluu kesätauolla olleeseen punttikouluun oli yksi askel kohti reippaampaa arkea, mutta pitäiskö sitä jotain muitakin harrastuksia kehitellä? Kaveri vinkkas fb:ssä, että Porin kansalaisopistoissa olis tarjolla mm. kurssit "Lehtikioski Pringles-purkkiin nukkekotikoossa", Klezmer-tanssi ja "English for organic chocolate lovers". Kuka lähtee seuraks? Anyone? :D :D

Kommentit (7)

nasu86
8/7 | 

mä kuulun samaan ryhmään kanssasi, varsinkin nyt kotona ollessa välillä kyllä hävettää minkänäköisenä liikun ulkona. hiukset ja meikkaus on jäänyt vieläkin vähemmälle huomiolle kuin ennen. olen myös miettinyt samaa että miten niillä ihmisillä kun on jonkin sortin lisäkettä ja pidennystä riittää aika saati raha...

hyvältä näytät juuri tuollaisena :)

9/7 | 

mua aina välillä ihan naurattaa minkä näköisenä tulee välillä lähdettyä kauppaan tai muille pikaisille asioille. Siinä olis kuulkaa tyylipoliiseilla sakottamisen paikka!. :D

Siilikissa
10/7 | 

Mäkin oon iloinen, ettei noi mainitsemasi "jatkeet" (=kynnet, ripset, hiukset) kuulu sun olemukseen. Antaa toivoa siitä, että ihan ilman lisäkkeitäkin voi olla vielä hyvännäköinen. <3

11/7 | 

oon joskus kokeillut ripsiä samoin kynsiä ja totesin, että ovat äärimmäisen ahdistavia asioita ja olen niistä koko ajan liian tietoinen. En mää sellasta kestä!

Monsku
12/7 | 

Jaa, miun mielestäni taas nuo siun hiukset näyttää hemmetin hienoille. :D

13/7 | 

no.. on ne välillä ihan ok, mut onhan ne melko epäsiistit. :P

kamalat ripset
14/7 | 

Sitä vaan että en ole koskaan nähnyt hyvännäköisiä kestoripsiä kenelläkään. En koskaan. Hirvittävän näköisiä ovat kaikilla. Ja noin päivän jälkeen laittamisesta ne sojottavat sinne tänne ja tonne. Ihan kammottava trendi joka saisi mennä nopeasti ohi. Eli jos harkitset kestoripsiä, niin älä ota. Ne on rumat kaikilla. Tää lähinnä kommenttina sun blogin lukijoille, sähän olit jo asian ite testannut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat