On olleet asukuvat aika vähissä viime aikoina. Ja ei, mä en edes syytä pimeyttä siitä,vaan syynä on ihan puhtaasti se, että mä en ole kauheasti pukeutunut viime aikoina mihinkään muuhun kuin pyjamaan tai johonkin sportti-/ulkoilukamppeisiin. Mitäpä mä yksikseni täällä kotona vaivautuisin koomassani sen kummempaan pukeutumaan kuin flanellipöksyihin, t-paitaan ja villasukkiin. Mutta asiaan on kyllä luvassa parannusta lähiaikoina niittäin esimerkiksi huomenna täytyy ihmistäytyä yhtä haastattelua (ei valitettavasti työhaastattelu kuitenkaan :P ) varten ja viikonloppunakin tulee lähdettyä ulos kämpästä eikä ensi viikolla Roomassakaan voi varmastikaan vaatteitta kulkea. Ihan jo oikeastaan mielenkiinnolla odotan, että millaisia vaatteita mun kaapissa oikein lymyääkään.. Oon jo ihan ehtinyt unohtaa.

Tässä todistusainestoa siitä minkälaisena tyylilyylinä mä tänään ulkoilin Kirjurinluodossa kaverini ja hänen koiransa kanssa.

ulkoiluasu

I feel like a Lady!! Mut tarkenipa ainakin kiertää yli tunnin lenkin, kun oli college-housujen alla Wolfordin villasukkikset ja leggingssit. Ohuen ulkoilutakin alta puolestaan löytyi pitkähihainen t-paita ja rakas Amorphis-huppari. Varpaita lämmittivät sukkahousujen lisäksi Vagabondin karvavuorelliset saappaat. Just oli täydellinen varustus tuohon hieman vajaan -10 pakkaseen. Ei tullut kylmä eikä kuuma. Aurinko paistoi ja lumi narisi kenkien alla, joten fiilis oli kaikin puolin loistava.

Olen uuden vuoden jälkeen ihan selvästi piristynyt enkä tunne oloani enää lainkaan niin toivottomaksi kuin loppuvuodesta. Tulevaisuus on edelleen ihan yhtä pimennossa kuin tähänkin saakka, mutta se ei tunnu enää niin pelottavalta. Oon hengissä, oon ihana, mulla on mun rakas, saan tehdä mitä tykkään, ensi viikolla Roomaan! Mm. siinä muutamia hyviä asioita elämässä just nyt.

Tänne blogiin pyydeltiin pysyvää linkkiä tonne mun Rapakunnossa-tontilleni ja sellaisen nyt tuonne sivupalkkiin lisäsin Instagram-kuvien alle. Siitä siis pääsee lukemaan mun horinat tästä mun alkaneesta Veera-virkeämmäksi -projektistani. Tänään kirjoittelin mun eilisestä Sh'Bam -kokemuksestani.

Nyt olis edessä ihan hirveä operaatio nimeltä 'vaatehuoneen siivous ja ympäri kämppää kohoavien vaatevuorien purkaminen', sillä matkalaukun pakkaaminenkin on ihan mahdottomuus tämän kaaoksen keskellä. Ja sitä laukun pakkaamista silmällä pitäen kysynkin, että onko teillä kiinnostusta lukea postausta siitä, että mitä pakkaan mukaan viiden päivän kaupunkilomalle? Jos mä teille raportin lupaamalla onnistuisin kerrankin miettimään todella ihan järjen kanssa, että mitä ja miten vähän sinne oikeasti tarvitsee kamaa raahata. Onnistuisikohan tuo...

Kommentit (4)

Anumaaria
5/4 | 

Ilman muuta on kiinnostusta! Pakkauspostausta vaan tulemaan mikäli itse pakkaamiselta ehdit. :)

Mukava kuulla että fiilis on valoisampi. Ihanaa matkaa! <3

Jopsu
6/4 | 

Ehdottomasti on! Itse en juuri pakkaamisen hetkellä perusta pakkaamisesta, mutta hyvin ja toimivaksi pakattu laukku on ilon aihe matkalla.

Saarah
8/4 | 

Juu, mä tykkään pakkauspostauksista! Mua aina hirvittää nämä sun "pakkaan puoli tuntia ennen kun juna lähtee"-jutut, mä en pystyisi tuohon! Kontrollifriikkinä mulla on koneella Word-tiedosto "Pakkauslista", jossa on raksi ruutuun-tyyliin kirjattu kaikki vaatekappaleet (jotka päivitän aina reissun mukaan) farkuista ja sukista aina hammasharjaan ja kauneuspussin pinsetteihin :DD

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat