Mun Instagramia seuraavat saattoivatkin bongata tämän Helsingin reissulta tekemäni ostoksen jo pari viikkoa sitten, mutta vasta nyt sain aikaiseksi kuvauttaa hatun ihan oikeasti.

Olen suuri hattujen ja muiden päähineiden ystävä ja syksyssä ihaninta onkin se, kun pääsee taas käyttämään hattukokoelman kaikkia yksilöitä ilman pelkoa, että aivot paistuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuva: Susanna Rinne

Hurjan lämpimien säiden vuoksi tämä Hennesiltä löytynyt 100% villasta valmistettu söpö korvahattu ei ole vielä päässyt oikein kunnolla käyttöön, mutta eiköhän me pian päästä oikeasti yhdessä ulos.

Minä suurinpiirtein kiljahdin ihastuksesta nähdessäni nuo pikkuruiset korvat. Ehdin jo hetken aikaa panikoida, ettei hattu sovi päähäni, mutta onneksi se johtui vain hirvittävän isosta hälyttimestä. Myyjän otettua se karmean kokoisen mokkulan irti, sujahti korvalätsä vaivatta päähäni ja ostopäätös oli sinetöity.

Hintaa hatulla oli muistaakseni 17,90, mutta Iinan alennuskupongin ansiosta siitä lähti 25 pinnaa pois. Eli jotain 13 €  kieppeillä oli lopullinen hinta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikäli hattu eläimellisillä korvilla kiinnostaa, niin bongasin myös Seppälästä yhden varteenotettavan yksilön. Tätä hieman isommilla korvilla varustettua hattua näytti löytyvän mustan lisäksi viininpunaisena ja hinta oli muistaakseni 14 tai 15 euroa.

Iskeekö korvahatut yhtään vai ovatko mielestäsi liian lapsellisia?

Kommentit (4)

:OOO
7/4 | 

Mieletön hattu! Tahtoo itellekin! Tykkäysnappia tänne! Paljon huutomerkkejä tässä viestissäni! Vielä jokunen lisää!!!! Jee!

Jenni
8/4 | 

Apua, aivan todella ihania! Tämmösten asioiden takia syksy on lempparivuodenaikani.

Harmi vaan kun omaan tämän suurehkon pääni lisäksi vielä paksun tukan, niin että en tahdo sopivia hattuja löytää oikein mistään. :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram