Mun mamma on opettanut, että jos löytää jotain kauan etsimäänsä tarpeellista tai muuten vaan ihanaa, niin kannattaa samointein ostaa kaikissa väreissä mitä kuvittelee tarvitsevansa. Äiti on ollut oikeassa melko monessa muussakin asiassa (kuten siinä, että kyllä jokaisessa huushollissa tulee olla silityslauta ja keittiöpyyhkeitä. Yritin esittää vastalauseita kotoa muuttaessani, mutta huomasin pien niiden olleen täysin typeriä. Sekä siinä, että jonakin päivänä minä vielä rakastaisin valkosipulia. Näin todella kävi), joten olen päättänyt totella tätäkin neuvoa.

mustat_pillit

Kommenttiboksissa joku vinkkasi, että kaipailemiani viime postauksen farkkuja on tosiaan saatavilla myös mustana, joten säntäsin näin vapaapäivän kunniaksi heti tänään henkkamaukkaan. Onni oli puolellani ja yksi lahjepari omassa koossani odotti minua hyllyssä.

Nyt on sitten pitkästä aikaa farkkuasiat ihan suht mallillaan minun vaatekaapissani.Sopivan korkuisella varustetut pillit sekä tumman sinisenä, että mustana ja sitten on vielä ne viime syksynä hankitut KappAhlin läskiosaston suoralahkeiset Magic-farkut. Ja minä kun vielä viikko sitten olin kiukusta kihisemässä sen vuoksi, ettei mulle mahtuvia kivoja farkkuja ole juuri olemassakaan. No, onneksi sentään ketjuliikkeet tykkäävät joskus meistä pylleröistäkin. Perinteiset farkkumerkit, kun eivät niin tee.

Kommentit (18)

1/18 | 

"Mun mamma on opettanut, että jos löytää jotain kauan etsimäänsä tarpeellista tai muuten vaan ihanaa, niin kannattaa samointein ostaa kaikissa väreissä mitä kuvittelee tarvitsevansa."

Sun mamma on HYVIN oikeassa!<3

2/18 | 

Sinut on haastettu blogin sisällönedistämistalkoisiin! Kun saat haasteen, kirjoitat seuraavan 31 päivän aikana jokaiselle päivälle annetusta aiheesta syväluotaavan bloggauksen (ei vain muutamalla sanalla), joiden ansiosta lukijat saavat tietää lisää sinusta! Kun olet saanut haasteen, jaa sitä eteenpäin viidelle bloggaajalle joista haluaisit tietää lisää!

Päivä 1 – Esittele itsesi

Päivä 2 – Eka rakkaus

Päivä 3 – Minun vanhempani

Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään

Päivä 5 – Mitä on rakkaus?

Päivä 6 – Minun päiväni

Päivä 7 – Paras ystäväni

Päivä 8 – Se hetki

Päivä 9 – Uskoni

Päivä 10 – Päivän asu

Päivä 11 – Sisarukseni

Päivä 12 – Käsilaukussani

Päivä 13 – Tällä viikolla

Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?

Päivä 15 – Unelmani

Päivä 16 – Eka suudelmani

Päivä 17 – Mieleisin muistoni

Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni

Päivä 19 – Kaduttaa

Päivä 20 – Tässä kuussa

Päivä 21 – Toinen hetki

Päivä 22 – Tämä järkyttää minua

Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin

Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään

Päivä 25 – Ensimmäinen

Päivä 26 – Pelkään

Päivä 27 – Suosikkipaikkani

Päivä 28 – Ikävöin

Päivä 29 – Tähän pyrin

Päivä 30 – Soittolistallani

Päivä 31 - Viimeinen hetki

Veera

kiitos, mutta ei kiitos. Lähes kaikki haasteen aiheet ovat sellaisia joista en ole kiinnostunut kirjottamaan tänne. En ymmärrä miksi lukijoiden pitäisi tutustua minun yksityiseen elämääni paremmin enkä ole kiinnostunut lukemaan näitä juttuja muiltakaan itselleni lähes vierailta ihmisiltä.

3/18 | 

Sun mamma on monessa asiassa oikeassa... <3

Mikä parasta, kun H&Mstä löytää oikeat, niin ei tartte enää okeilla... oon käyttäny vuosia niiden Sqin mallia, ostan aina vaan uudet kun tartten, samaa kokoa ja samaa mallia... nyt kyl täytyy kokeilla noita High malleja... pysyis vatsakin farkuissa... =)

4/18 | 

Tämä pyllerö löysi tänään Zizzin farkkuhyllyn. Kynnys mennä tuollaiseen "isojen tyttöjen kauppaan" oli aika korkea, koska farkkuja lukuun ottamatta saan kaikki vaatteeni ihan "tavallisista" vaatekaupoista. En muille liuhukkeilla siellä oikein lämmennytkään, mutta oijoi, löysin farkut! Kapeat, ihanat! Ja oli vielä vara valkata useammasta mallista! Ja mikä parasta: sain ottaa kaupan pienimmän koon :D

Veera

mä olen kerran vieraillt Zizzin osastolla Aleksi 13:ssa ja ei kyllä vakuuttanut miltään osin. mutta pitänee vilkaista farkut jos joskus vielä eksyn merkkiä myvään puljuun.

5/18 | 

Ai joka huushollissa tulee olla silityslauta? :D No okei, oon ite vasta parikymppinen, mutta en omista sellaista. Mun tyyli on se, että jos löydän ryttyisen vaatteen, pesen sen uudestaan ja laitan sen kuivumaan niin että se kuivaa sileäksi :D Tosi fiksua, mutta en mä opiskelijana viitti silityslautaa ostaa kun on ihan muutama vaate mitä ees viittisin silittää. Sitten en kyllä tiiä enää, kun pitää vaikka töihin joku fiksu ja ehdottomasti sileä paita laittaa päälle niin mitä teen :D Ja mulla on lakanat ja kaikki ihan ryttysiä, mutta mitäpä tuo haittaa :D

Veera

no ei lauta välttämättä ole pakollinen, mut rauta ois kiva. :D

Itsekään en innolla silitä vaatteita mutta aina niitä tilanteita on sit tullut vastaan, kun vekotin on tullut enemmän kuin tarpeeseen.

Chenille
6/18 | 

Jei, onneksi löytyi mustat! Ja meinkin mamma niin sanoi et tulen vielä tykkäämään punaviinistä ja kyllähän se sen tiesi vaiks kakskymppisenä en tienny mitään kamalampaa. Kahviin en ole vielä sortunu mut kai se mammakin on erehtyväinen...=P

Mammina
7/18 | 

Eksyin blogiisi ja uutena lukijana pitää heti sanoa, että IHANAA! Vihdoin käytännöllisiä ja mun makuun sopivia vinkkejä, jotka sopivat myös meikäläiselle - äityismaha kun jäi pitemmäksi aikaa kuin kuvittelin... Blogi tilattu - check!

Veera

no hei, mä en ole saanut yhtään lasta,mut mulla on silti vatsa kuin vauvan jäljiltä. Löytyy raskausarvet, pullataikina ja "sektio" -arpi. Sulla on sentään mukula! :D

HeliJ
8/18 | 

KappAhlista on lähtenyt nyt mukaan kahdet saman mallin D-mitoituksen farkut - löysin täydellisesti istuvat, joten noudatin neuvoasi ja ostin kahdet eri väriset :) Ja mikä ihanampaa - kerrankin farkut, joita EI TARVINNUT LYHENTÄÄ!! Nyt rupesi myös nuo H&M:n byysat kiinnostamaan... Kiitos (jälleen kerran) vinkistä!!

Veera

ihan loistavaa, että mun ruohonkuuritason vinkeistä on jollekin aina välillä hyötyä! Tunnen itseni tarpeelliseksi! :D

Heidiliini
9/18 | 

NOOOOUUUUUUUUU!!!!

Mun piti tänään töiden jälkeen mennä hakemaan noita sun suosittelemia farkkuja Hennesiltä =(

..Mut nappasitkin ne ite..Y-HYYYH =(

..Oiskohan niitä viälä?

Veera

jos ei oo nyt niin ainakin luulis lisää tulevan. Kun eikös noi oo aika sellaista pysyvästi myynnissä olevia juttuja tuo niiden perus farkkumallisto. Käy kuitenkin kysymässä!

Sari
10/18 | 

Upea housulöytö, istuu sulle ihan järjettömän hyvin! Itsekin jouduin pakon edessä etsimään itselleni farkkuja, kun vanhat luottopöksyt kokivat klassisen reikä haaroissa-kohtalon. Ja tällä kertaa päätin, että nyt löydän ittelleni täydellisimmät parit mustia farkkuja mitä on ikinä nähty! Normaalisti inhoan nimittäin farkkujen ja ylipäätänsä housujen ostamista ja kaapissani onkin sen vuoksi monta kappaletta näin jälkeenpäin ajateltuna huonosti istuvia housuja ("No on nää nyt ihan siedettävät, äkkiä pois täältä.") Mutta nyt löysin Carlingsista Dr. Denimiltä ihan täydelliset, keskimatalat ja pillilahkeiset pökät, joiden istuvuus ei oikeesti voisi olla parempi! Oon niin innoissani, tää tuo mulle iloa ainakin kuukaudeksi eteenpäin :D

T. Seuraavaa reikä haaroissa-efektiä odotellessa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat