Onpa ihanaa välillä käyttää termiä työpäivä. Sellainen oli nimittäin eilen, kun kuvasin muutamia meidän Re:fan tyttöjä tulossa olevaa kamppista varten, ja tänään työt jatkuivat toimistolla kuvien valinnan ja käsittelyn merkeissä.

Vaikka sainkin viettää viime yön ylellisesti hotellilakanoissa kuvauspaikallamme Klaus K:ssa ja rentoutua illalla hotellihuoneen kylpyammeessa, oli tänään aamulla olo jostain syystä kovin ryytynyt sekä minulla, että seuralaisellani Iinalla. Aamiaiselle suuntasimmekin pipot päässä naureskellen hississä karmiville peilikuvillemme. Onko se oikeasti niin, että maanantaihin ei vaan pysty nousemaan ikinä virkeänä tai edes etäisesti sen näköisenä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko-BikBok/neuletakki-H&M/kengät-Ten Points/pipo-H&M/kello-gTie (saatu)

Kaivoin matkalaukustani kuitenkin sen verran kivat vaatteet, että pyysin Iinaa ikuistamaan ne töiden lomassa. Voitteko kuvitella, että onnistuin kerrankin pakkaamaan laukkuni hyvissä ajoin ennen lähtöä ja vielä järkevästi? Hyvissä ajoin tarkoittaa minun kohdallani yömyöhällä ennen nukkumaanmenoa, kun bussi lähti aamulla. Normaalistihan paiskon kassiini setin sekalaisia n. 30 minsaa ennen kulkuneuvoni lähtöaikaa. Tällä kertaa kuitenkin otin kaikki vaatteet kassiin sen perusteella, että käyvät yhteen tuon mustavalkoisen neuletakin kanssa, jotta ei tarvitse kuskailla montaa paksua pitkähihaista. Huomionarvoisen suunnitelmallista toimintaa meikäläiseltä.

Ostin tuon pitkän trikoomekon kesällä sekä vihreänä, että viininpunaisena ja ajattelin niiden olevan puhtaasti kesämekkoja. Mutta kappas vain, saahan tuollaisen ohuen kesärutkulan toimimaan syksylläkin, kun pukee riittävästi niin alle kuin päällekin. Ja solmimalla helman hieman lyhyemmäksi saa mekko kivan yksityiskohdan ja hieman struktuurin tuntua, eikä helma roiku hölmösti, juuri maihareiden reunassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivän (ja monen tulevan päivänkin) ihanin asuste ja varuste on ehdottomasti lauantaisista gTien kuvauksista mallipalkkioksi saamani upea nahkarannekkeinen Timepiece-rannekello. Ranteen ympärille monesti kiedottava nahkahiha on niin ihanan pehmeä, että se suorastaan hyväilee rannettani. Voin varmuudella sanoa, että yksikään kello ei ole ikinä tuntunut näin hyvältä. Eikä siinä vielä kaikki, mutta kun tämä tiuku vielä näyttääkin aivan törkeän makeelta. Ranneke on tehty lampaannahasta ja sen toinen reuna on jätetty reippaasti viimeistelemättä. Itse kello puolestaan on yli sata vuotta toimineen Leijona-kellon valmistama.  Ihana, ihana, ihana! Olen uutukaiseeni aivan pohjattoman rakastunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat