Ah. Ihana viikonloppu takana. Lauantai käynnistyi murun kanssa rentouttavalla uimahallireissulla, jatkui saunaillalla ihanan ystävän kanssa ja päättyi baarireissun jälkeiseen yöpizzaan toisen rakkaan ystävän kanssa. Sunnuntai ei kyllä ollut sitten aivan niin ihana, koska jouduin menemään töihin perjantaina kiukutelleen kuvatilausjärjestelmän vuoksi ja jatkamaan kesken jäänet hommat loppuun. Tympeää. Mutta superkiva lauantai onneksi mitätöi tuollaisen pikku ärsytystekijän.

Lauantai-illan hippa-look koostui jälleen kerran jostakin lyhyestä mustasta ja korkeista koroista. Ei varmaan yllättänyt ketään. Ystäväni Anun kanssa meillä onkin aina tapana vastata toistemme "apua, mitä mä puen päälle!?" kriiseilyihin, että "no oisko sulla mitään mustaa mekkoa?". Tällä reissulla tuo laillani mustissa viihtyvä ystäväni kuitenkin repäisi sinisellä mekolla. Se jos mikä ihan oikeasti yllätti. :D

Ensi perjantaina se vihdoin tapahtuu, pääsen jälleen Maikun käsittelyyn lähes kolmen kuukauden tauon jälkeen! Kampaajakäyntien väli venähti näin pitkäksi osaksi itsestä johtumattomista syistä ja sitten viimeiset viikot oman saamattomuuden vuoksi. Arkisin olen vältellyt tukkakriisiä kaikenmaailman myssyillä, mutta jotenkin tuli sellainen olo, että sellainen roikkuva nistipipo ei olis ehkä ollut se kaikista tyylikkäin veto pikkumustan kaveriksi. :D Onneksi mulla on sormistaan mua näppärämpiä ystäviä, joten saatiin tuo törkeän epäsiisti reuhka kuitenkin lauantainakin johonkin suht ihmismäiseen kuosiin.

mekko/Soaked in Luxury, kengät/Feud, clutch/Ril's, rannekoru ja korvikset/mistä lie

Soaked in Luxuryn mekon kivat keskivartaloa imartelevat laskokset eivät valitettavasti tässä illan hämärissä otetussa kuvassa näy, mutta jos koltun yksityiskohdat kiinnostavat, niin mekko on ollut aiemmin esillä TÄÄLLÄ.

Meillä on ollut tänä iltana Jonnan kanssa oikein sterotyyppinen kahden bloggaajamimmin iltaohjelma. Pullo punaviiniä, nettikauppojen selailua ja vaatteiden sovittelua. Ja tietenkin toistemme pukeutumiskriiseilyjen rauhoittelemista. Huomisesta nimittäin alkaa ainakin itselläni lähes jouluun asti kestävä partyputki joka sisältää häitä, pikkujouluja, ystävän saavutusten juhlistamista, toisen ystävän kolmekymppiset ja omat kolmekymppiset, joten kolttu jos toinenkin on tullut testattua ja hylättyä.

Ja apua!!!!! Sain just äsken sähköpostia tyypiltä jolta olisin halunnut tilata kakun synttärikemuihini, ja hän on liian buukattu silloin eikä voi ottaa tilaustani vastaan. Voi simperin samperin sinappinen silakkahaude, kuten kapteeni Haddock sen sanoisi. Mä oon pulassa! Mistä mä löydän Porista tyypin joka taikoisi minulle kenkälaatikkokakun korkokenkäkoristuksin? Vinkkejä anyone? Taitavia kakkumaakareita ruudun takana tai lähipiirissä?

Kommentit (9)

10/9 | 

Olisko se kenkälaatikko johon on "painettu" kenkien kuvia, vai kenkälaatikko jonka päällä kenkäpari?

Täällä olis jonkinmoinen kakkumaakari, kauheasti ei tosin ole näyttöä missään, huonosti kuvailen kakkujani ^^'

Satu
12/9 | 

No nyt äkkiä yhteys Nakkilan Hard Cake Cafehen ;)En ole vielä itse hakenut, mutta kylällä kehutaan. Ainakin heidän Facebook-sivuillaan oli aika näyttäviä kakkuja!

Sini
17/9 | 

OIskos se täyteenbuukattu leipuri osannut suositella jotain paikkaa? Voi ku vois auttaa.. :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram