Kolmekymmentäyksi vuotta siihen meni ennen kuin löysin ensimmäiset sukkahousut jotka eivät rullaudu, valu taikka kiristä vyötäröltä (tai siis sieltä missä vyötärön kuuluisi olla). Kun sain käsiini nämä täydellisyydet, en ole luonut enää silmäystäkään laatikoissani lymyileville muille  sukkapöksyille.

Nämä täydellisyydet ovat kotoisin H&M:n äitiysvaateosastolta. Ainakin nuo 100 denierin varovaisen kiiltävät sukkikset ovat osoittautuneet loistaviksi ystäviksi.

Kokoa valitessa suosittelen kuitenkin ottamaan normaalia kokoa pienemmän koon ainakin, jos ei pelkää, että lahkeissa loppuu pituus kesken. Itselleni ainakin koko M on varsin passeli, vaikka yleensä saankin kiskoa jalkaani L/XL koon sukkiksia.

idsukkikset

Näistä koko L oli itselleni sen verran pitkät ja löysät, että puntit tahtoi valua rutuille. Mutta M koko on kaikin puolin just hyvä. Ei valu kinttuosasta ja vyötärö ylettyy aina tissiliiveihin saakka.

Hyvästi vatsamakkaroiden väliin rullautuvat tiukat kinkkuverkot! Hyvästi kireän vyötärönauhan aiheuttama mekon alta kuultava ylimääräinen "vekki"!

Eli raskaana tai ei (allekirjoittanut ei ole), niin suosittelen lämpimästi H&M:n Mama tightseja!

Kommentit (20)

Marjukka
21/20 | 

Kiitos vinkistä, täytyypä kokeilla. Ja hyvä oli myös tuo kokoa koskeva vinkki.

22/20 | 

Olen jo tovin itsekin näiden nimeen vannonut!

Plussa kokoinen kun olen, on sukkisten osto ollut aina sellainen pieni painajainen ja se vyötärönauha tosiaan jäänyt puolitiehen tai sitten se haarapala on siellä polvissa!

Hameiden pitäminen muuttui oikeasti iloksi tämän löydöksen jälkeen!

23/20 | 

Joo mekkofiilikset parantui kyllä kummasti näiden ansiosta! :)

Niina
24/20 | 

No mutta hei Veera, muistatkos miten Sovituskoppi haastattelussa kehuin ja ylistin tätä legginssiaikakautta, joka on auttanut suuresti omaan melkoisen haastavasn housuongelmaani? Nuo äitiyshoususet saattais omata jopa tarpeeksi korkean vyötärön myös meikäläiselle kun istumassa tuntuu aina siltä että hanuri vilkkuu ku hiukanki kääntyy, vääntyy tai siirtyy :D

25/20 | 

Testaapas ihmeessä! Veikkaan että toimis sullekin mainiosti!

Ilona R.
26/20 | 

Eikö sua yhtään hävetä käyttää äitiysvaatteita? :O Edes ajatuksen tasolla, ku et kuitenkaan oo raskaana?

27/20 | 

Öö.. Kysymys on siinä määrin typerä, että ei tohon viitsi edes vastata..

Siilikissa
28/20 | 

Ai helvatti, tää pitää muistaa kun seuraavaks joku alkaa kysellä perheenlisäyksen perään: "Ei pysty kun äitiyavaatteet on niin noloja!" :,)

Nauran vieläkin.

Siw
29/20 | 

Oon kokoa 36 ja oot ostanut Topshopin Maternity osastolta pari paitaa. Ja ei, ei hävetä käyttää niitä. Ne näyttää helvetin hyvältä mun päällä. Eikö sua hävetä se että aivojen tilalla sulla on ilmeisesti joku heliumpallo?

Ilona R.
30/20 | 

Heliumpallo olisikin mukavan kevyt harteilla, mutta valitettavasti mulla ei ole sellasta. :(

Osa taisi ymmärtää pointtini kysymyksestä väärin: ei äitiysvaatteissa ole mitää noloa, vaan, mietin vaan, että niitten pitäminen kun ei ole raskaana, että eikö se tunnu hupsulta? Kun löysiä paitoja ja eri legginssimalleja tehdään kyllä... :)

31/20 | 

no kyllähän tuo "eikö sua hävetä" on kysymyksenä aika yksiselitteinen. Ja tarkoittaa ihan eri asiaa kuin "tuntuuko hupsulta". Mutta vastaus on joka tapauksessa, että en mä tajua mitä hävettävää, hupsua tai outoa asiassa olisi. Ihan yhtälailla mulla on vaikkapa asusteita lasten osastolta, neuleita miesten osastolta jne. Ei sillä mille kohderyhmälle tuote on alunperin tehty, ole mitään väliä, sillä oma kokemus ja fiilis tuotteesta ratkaisee. Mikään normiosastojen sukkismalli ei ole tuntunut päällä yhtä hyvältä kuin nämä ja sehän on ainoa asia joka ratkaisee.

Reija
32/20 | 

kuinka mukava onkaan vetästä mammafarkut jalkaan, ei kiristä eikä purista :)

ja mullahan ei ole muita kun eläinlapsia, eikä muita suunnitteillakaan.

Pia
33/20 | 

ps..Eikö sinua yhtään hävetä kysyä tuollaista ? Edes ajatuksen tasolla...? .....ps.Minä olen kokoa s ja minullakin on vaatekaapissa h&m mamma vaatteita ...Ja ei hävetä minuakaan :-)

34/20 | 

Myös Gina Tricotin comfort waistit on mukavia ja yltää rintsikoihin asti :D Mulla on semmoset viininpunaisena ja vihreänä, ja täytyy käydä hamstraamassa lisää ennenkuin nuo puhkeaa... Voisin muuten myös testata noita mama-pöksyjä!! Eli kiitit vinkistä Veera :)

Heini
35/20 | 

Kiitos vinkistä Veera! Oon kokoa 42/44, eli nuo M-kokoiset olisi mullekkin varmaan passelit.

pandalapsi
36/20 | 

On hauskaa, että välillä blogeista löytyy vastaus johonkin itseä mietityttäneeseen kysymykseen ihan yllättäen. Mä kun ostin joku aika sitten Lindexiltä sellaiset muotoilevat sukkahousut, joihin kyllä petyin. Toki ne litisti vastaa, mutta ei siitä kauheasti apua ollut, kun sukkisten yläreuna rullautui heti ihanasti vastamakkaroiden väliin. Yää, se näytti ja tuntui kamalalta. Taidanpa ostaa kokeeksi H&M:n äitiyssukkikset tai nuo Hennan suositteleman Gina Tricotista. Kiitos Veera, tästä vinkistä oli todellakin hyötyä! :)

katiee
37/20 | 

Otsikon luettuani ensimmäinen ajatus kyllä oli että nyt se Veera on raskaana :D

Katja
39/20 | 

Jee, kiitos vinkistä! Mä olen ratkaissut asian niin, että juhlavaatteiden kanssa käytän stay-up sukkiksia ja muuten legginssejä. Nyt on vaan pakko suunnata mamaosastolle, koska onhan noi sukkahousut näin talvisin hieman mukavammat kuin stay-upit :D

Mööbeli
40/20 | 

Mahtavaa! Katselin blogiasi juuri sillä silmällä, jos sattuisit mainitsemaan sellaisesta plus koon tytyjen ikuisesta ongelmasta kuin sopivat sukkahousut.

Kauppaan mars ja kiitos! ^^

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram