Tämä ainainen nutturatyyli on ajanut mut aika mielenkiintoiseen tilanteeseen. Olen alkanut ihan huomaamatta skippaamaan hiusten harjaamisen todella todella usein. Epäilin pari postausta sitten, että tukkani olisi ollut siinä vaiheessa harjaamatta viikon, mutta totuus paljastui tänään.

Etsittyäni hiusharjaa aikani löytyi se vihdoin kassista, joka minulla oli mukana juhannuksena mökillä. Jos tätä johtolankaa on uskominen, niin en siis ollut harjannut takkukasaani yli kahteen viikkoon!! :D

Että eipä se kumma, että itse menetin hermoni ihan hetkessä, kun en selvityssuihkeenkaan avulla tahtonut saada minkäänlaista selkoa karvoihini. Mies siinä sitten kuunteli hetken turhautunutta tuhinaani ja sanoi, että "istupa tähän sohvalle ja anna se harja tänne". Ja niin se muru sitten hellävaraisesti, pieni osio kerrallaan, setvi minun kutrini. Ihana arkinen rakkaudenteko. 

Nyt on siis taas hetken aikaa karvat suht selvänä, mutta ihan onnettoman kokoinen ja luiru sykeröhän siitä harjatusta tukasta syntyy. Siinä on se syy, miksi viihdyn hiukset sotkussa; takkutukasta saa paljon kivemman nutturasyherön ja se pysyykin paremmin!

Mut voisin mä ehkä koittaa ottaa sellaisen kerran viikossa tavoitteen tän karvakasan harjaamisen kanssa. Tai siis, otetaan se Tommille tavoitteeksi! :D

Löytyykö sieltä kaltaisiani hiusharjan karttajia?

PS. Pahoittelen sysipaskaa kännykkäkuvaa. Mut kyllä siitä hetki ja fiilis erottuu

Kommentit (7)

pellavasydämen Mervi
1/7 | 

No pistit kyllä paremmaksi. Olen luullut olevani kaikkein huolettomin. Aamulla harjaan hiukset enkä enää senjälkeen katso peiliin. Eli kerran päivässä sentään.

Vierailija
2/7 | 

Mulla on alaselkään asti ulottuvat kutrit ja harjaan ne ehkä kerran kuussa :D Juurikin tosta samasta syystä eli pysyy kampauksissa paljon paremmin takkusina :p Oon kyllä aikamoinen röllipeikko sitten kun oikeesti avaan sen tukan harjaamista varten. Jotain takun määrästä kertoo se että just ennen harjausta tukka näyttäääkin just ja just hartioille yltävältä. Sitten ku harjaa ni pituus kaksin kertaistuu ;)

Ilona
3/7 | 

Voi mennä muutama päivä harjausten välillä. Omistan luonnonkiharan puolipitjän tukan, joka näyttää paremmalta kun sitä ei liikoja harjaile:)

Olio
4/7 | 

Mulla on luonnonkihara/laineikas tukka ja materiaali vissiin teräsvillaa, kun ei takkuunnu eikä ole ohut. Joten harjaan tukan kerran puolessa vuodessa :D näyttää ja tuntuu samalta harjalla ja ilman

Ingeborgsdottír
5/7 | 

Ööö, harja? Mulla on puolipitkä taipuisa (tod. näk. se ei ole edes taipuisa, mutta kun sitä pitää aina sykeröllä, niin se jää kiharalle avatessakin) pehko, jolle riittää pesu, sormilla harominen ja taas kiinni. Harjannut en siis todellakaan ole sitä yli kolmeen vuoteen. Kampaajalla juhlakampaukseen taidettiin viimeksi kammata, ja siitä on jo yli kymmenen vuotta. Ystävät ovat vakaasti sitä mieltä, että tyylini on skandi chic, eli perua islantilaiselta suvultani. Siellä hiuksia hoidetaan juuri sinun ja minun tavallani, eli ei oikeastaan mitenkään (aina huolettomalla nutturasykeröhärpäkkeellä) ja siitä huolimatta tyyliä tällä hetkellä ihaillaan ympäri muotimaailmaa.

atomi
6/7 | 

Oi miten luirutukka kadehtiikaan teidän paksuja, taipuisia hiuksianne! Tykkään huolettoman näköisistä taipuisista hiuksista, saa olla tuulen tuivertaman näköinen kunhan on volyymia. Itselläni on pakkomielle kammata hiukset monta kertaa päivässä (jolloin myös hiuksia irtoaa paljon) ja sit piikkisuora tukkani on onneton päätä nuoleva liru.:-\.

Elluriina
7/7 | 

Voi!!!
Olipa ihanasti tehty mieheltäsi!
Näytän hiuksilleni harjaa kaksi kertaa päivässä. Kotona. Harja nimittäin unohtuu minulta aina kotiin, joten kodin ulkopuolella haron "viispiikkisellä". :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram