Valittelin eilen pikku darrassa, että olo on melko ilmiömäinen, niin ystäväni ehdotti, että voisin aloittaa uuden kuvahaasteen otsikolla This is how I look after two days of drinking. Että sillä otsikolla siis nämä kuvat. :D

Eilen kavereita tavatessa päällä oli sekaisin jotain uutta, jotain vanhaa, pari elukkaa, tähtiä ja monta punaista asiaa.

20130414-000352.jpg

20130414-000401.jpg

Neule on ikivanha lemppari, kaulassa sikinsokin kaveeraavat huivitkin on nähty täällä kerran jos toisenkin ja kengät esittelin pari postausta sitten, mutta pari juttua on uusia.

Kuvassa perverssisti salihousuilta näyttävät kevyet leopardipöksyt löytyivät perjantaina Gina Tricotista ja maksoivat alennuksessa n. 15 €. Tämän verran siis sorruin shoppailemaan tällä Helsinki-reissulla. Olen himoinnut leohousuja jo pidemmän aikaa, joten yllätyin erittäin iloisesti, kun kerrankin GT:n housut mahtuivat minulle. Harvinaista.

Kirkkaanpunainen (ei siis pinkki niin kuin kuva väittää) Brixtonin hatun sain mm. Vansia, Brixtonia, Osirista ym. maahantuovan Cape Universalin ystävämyynneistä. Sieltä löytyi Natan avustuksella minulle monta muutakin ihanaa päähän ja jalkaan laitettavaa asiaa kotiinvietäväksi. Instagramin puolella (@vieruska) jo hieman vilautinkin kassin sisältöä, mutta esittelen ne kaikki ihanuudet täälläkin pian.

Tällä hetkellä mä lojun täällä Iinan sängyssä tukka pystyssä Kaija Koota kuunnellen. Kolmen päivän juhlimisen ja hauskanpidon jälkeen on hyvä palata pehmeästi töiden pariin. Se tarkoittaa sitä, että tämä päivä tehdään yhdessä kivoja blogihommia Iinuskan kanssa toistemme kuvausapua ja hyvää seuraa hyödyntäen.

Kommentit (2)

3/2 | 

Tuo hattu!! <3

Gina Tricotin alennusrekit kannattaa kyllä aina koluta läpi, koska sieltä oikeesti löytyy löytöjä! Itse todella harvoin ostan Ginasta täyshintaisia vaatteita, koruja ehkä korkeintaan :)

Luv your style <3

Essi
4/2 | 

Hei noi "perverssisti salihousuilta näyttävät kevyet leopardipöksyt"

on mageet, omistan itse saman laiset :)

ooot mahtava :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram