Joku on ehkä jo huomannutkin tuolta sivupalkista tuon uusimman Fashion TV:n jakson, mutta niille joille se ei ole vielä sattunut silmään, niin video löytyy tämän postauksen lopusta. Kävimme Emmin kanssa haastattelemassa suunnittelija Sanna Hopiavuorta aiheesta ekologinen muoti.

With Love Sanna Hopiavuori -vaatteet olivat itselleni uusi tuttavuus, mutta todella miellyttävä sellainen. Lähes tulkoon kokonaan mustalla mallistolla joka on saanut inspiraationsa Nick Caven Murder Ballads albumista kun ei voi minun mielestä mennä pahasti pieleen. Fashion TV -jaksossa ei kauheasti näy näitä ihania vaatteita, joten tässä hieman herkkupaloja.

 

Mary Bellows -mekkoon on kirjailtu The Kindness of Strangers biisistä tutut hyytävät sanat: They found Mary Bellows cuffed to the bed

Kuvat: yalo.fi ja hopiavuori.com

Vaikka olenkin yllättänyt viime aikoina itseni jo useamman kerran haaveilemassa ja hankkimassa kaappiini muutakin kuin pelkkää mustaa, niin en silti ikinä kyllästy tuon ikiaikaiseen lempiväriini. Nämä upeat Hopiavuoren vaatteet ovat mielestäni taas yksi loistava todiste siitä kuinka monimuotoinen, vivahteikas ja mielenkiintoinen väri musta voi oikeinkäytettynä olla. Ah kuinka kaunista, huokaa allekirjoittanut.

Ja se haastattelu katsottavissa tästä alta:

 

[iframe width='420' height='250' src='http://blip.tv/play/hN4ngtz9YwA.html' frameborder='0' scrolling='no']

Kommentit (4)

6/4 | 

Vaikuttaa mielenkiintoisille vaatteille :) Kerrankin vähän erihenkisiä kolttuja kuin mitä peruskaura-vaateliikkeissä on tottunut näkemään!

7/4 | 

Ooh mitä mekkoja! Mäkin oon yrittänyt laajentaa väriskaalaa mustasta muuallekin, mutta kyllä noi vaan iskee.

Ja tuolta Yalosta löytyi muitakin ihanuuksia... täytyy vissiin ostaa ihan ite itelleen pari joululahjaa ;)

enni
8/4 | 

Ihania vaatteita! Todellakin, toivottavasti ekologinenkin muoti siirtyy seuraamaan aikaansa vahvemmin. Tosin tietty ne luomuhipit usein samaistuu vähän erityylisiin vaatteisiin (yleistys)

Mut hahaa, hassua nähdä Emmi puhumassa ekologisesta muodista :D En tuu ikinä tajuamaan sen tarvetta haalia joka ikisestä kaupungista ja maasta mukaansa "matkamuistoja" kun se ostaa itselleen muutenkin jo niin paljon ja tilailee koko ajan uutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram