Kaivelin yhtä valokuvaa varten vanhoja teiniaikaisia c-kasetteja kaapistani ja tänään onkin sitten pitänyt kuunnella noilta kaseteilta löytyviä biisejä Youtubesta ja Spotifyista. Toki suurin osa silloin kuuntelemastani musiikista on edelleen vakiokamaa levylautasella, mutta on jotenkin mahtava fiilistellä biisejä juuri sellaisena sekoituksena kuin ne nuoruuden sekalaisilta kaseteiltakin löytyvät. Kasettien nimilapuissa kuvailtiin sisältöä mm seuraavasti "Ränttää ja tänttää", "Nyyh niisk byääh", "Sopparomanssi", "Synkistelyä". Viimeksi mainitulta löytyy mm. The Curen Burn sekä Nine Inch Nailsin Dead Souls, jotka molemmat soivat The Crow-elokuvan soundtrackillä. Kyseinen elokuva pitäneekin katsoa uudelleen asap, edellisestä kerrasta nimittäin on jo vuosia. Pitää tarkastaa vieläkö Brandon Leen esittämä Eric Draven aiheuttaa minussa minkäänmoista kuumotusta vai oliko kyseessä pelkkä ohimenevä teini-ihastus.

The Crow 4

Pvc-housut, maiharit ja siipien lailla hulmuavat helmat sopivat enemmän kuin hyvin tämän päivän soundtrackiin synnyttämiin fiiliksiin. Asusta luvassa parempia ja selkeämpiä kuvia ehkäpä jo illalla.

Kommentit (7)

8/7 | 

Olet todella valokuvauksellinen ja kaunis nainen :) Ja pidän sun tyylistä.

Veera
9/7 | 

kiitos kovasti. :) Se on kyllä aina kymmenien ja kymmenien ruutujen takana, että löytää edes yhden julkaisukelpoisen, joten prosentuaalisesti olen kaikkea muuta kuin valokuvauksellinen. :D

10/7 | 

On se Brandon Lee yhä yhtä hottis! Tarkistin asian jokin aika sitten katsomalla The Crown uudestaan monien vuosien jälkeen.

Ihan mahtava kuva by the way, upeasti liihottaa tuo sun neuletakki vai mikä viitta se lieneekään? ;)

Veera
11/7 | 

no, pitänee katsoa leffa ja todeta asia itsekin. ;)

Kuvan "viitasta" lisää kuvia pian. Siinä on pari liehuketta päällekkäin.

12/7 | 

Brandon Lee aiheuttaa AINA kuumotusta. Ainaki Crow'ssa :P Jonka soundtrack on muuten huippuluokkaa ja useasti kuuntelussa täälläkin.

Upea kuva!

Veera
13/7 | 

Mä en hirveesti harrasta leffojen soundtrack-levyjä, mut Crown sellainen kyllä löytyy hyllystä. Harvinaisen hyvä kokonaisuus.

14/7 | 

The Crow on leffa jota rakastin intohimoisesti läpi teinivuosien, eikä se yhtään huonommalta näyttänyt viime vuonna uusintakatselunakaan. Leffan tunnelma, tarina, kuvakerronta, musiikki, kaikki niin täydellistä!

Samoin The Curen Burn sekä Nine Inch Nailsin Dead Souls,siinäpä kaksi biisiä jotka saa kymät väreet juoksemaan pitkin selkää vieläkin, noihin biiseihin liittyy ihan mieletön tunnelataus! (ja samalla kaksi pitkäaikaisinta ja mulle ns. suurinta bändiä ikinä.)Oihhh.

Hauska kuva ja hieno tyyli! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat