Kippis! Eilen illalla kilisteltiin mukeja radiokanava Eazy 101:n lanseerauksen kunniaksi Porin Bar Kinossa. Iltaan kuului livemusaa, kaverien kanssa hengailua, uusiin "työkavereihin" tutustumista ja radiokonkarien neuvoja ja tsemppausta meille keltanokille.

Kaikilla muilla tavoin kiva ilta, paitsi, että onnistuin heti alkuillasta pudottamaan pienen Hello Kitty -kukkaroni käsilaukusta ilmeisesti kameraa sieltä kaivaessani. Kukkaron löytäjällä on vissiin ollut rahapula, kun ei ollut vaivautunut viemään löytöänsä narikkaan. Onneksi ei ollut mitään kortteja mukana, joten menetys oli vain 35 € ja söpö Kitty -kukkaro. Rahan puute ei kuitenkaan tällä reissulla paljoa haitannut, siitä drinksuliput pitivät huolen.

En ole koskaan ollut mikään rapin ystävä, mutta kekkereissä esiintymässä ollut todella lahjakas rap-lupaus, 17-vuotias Noah Kin kyllä lumosi minutkin letkeällä musallaan ja notkealla ulosannillaan (ja toki hieman myös söpöllä ulkomuodollaan). Eli kylläpä pisti teinipoika tämänkin tätin pyllyn heilumaan! Noah Kinin musaan voi käydä tutustumassa hänen Suncloud-sivullaan.

Juhlin perse kimallellen henkkamaukan alesta kympillä löytyneessä kultaisessa paljettihameessa. Hamosen kaveriksi pääsivät Sokoksen Kaiio-merkin maltillinen musta pusero (sama oli aiemmin esillä valkoisena), Youth Vs. Futuren kultainen sulkakoru, tilanteesta kuin tilanteesta pelastavat Bronxin peeptoe-korkonilkkurit ja samalla tavalla toimiva Dieselin niitti-clutch, joka oli ehdottomasti yksi viime vuoden  parhaita asustehankintoja. Tykkäsin asusta loppujen lopuksi ihan hurjasti, vaikka kultainen paljettikimallus onkin ihan uutta vaatekaapissani. Jopa muru huomautti, että "ethän sä normaalisti käytä kultaa". No nykyään käytän! Ja vieläpä ihan sujuvasti.

Kokonaisuus päätyneekin siis "asut jotka täytyy pitää mielessä bileitä edeltäviä asukriisejä ajatellen" -listalleni. Se lista taitaa nimittäin tällä hetkellä koostua pelkästään muutamasta tasaisen varmasta mustasta mekosta, joten on hyvä saada vähän vaihtoehtojakin hätätilanteisiin.

Ihana ystäväni ja Sovituskopin juontajaparini Emma-Kaisa oli käsittämättömän kuuma kissa vihreässä mekossaan ja leiskuvan punaisessa tukassaan. I like!

Ja kuinka monet korkkarit minä olen näiden Bronxienkin jälkeen jo ehtinyt hankkia, mutta edelleen nämä voittavat muut vaihtoehdot melko usein lähes 6-0. Eilen jopa yksi mies älysi kehua kenkiäni mageiksi!

Joku taisikin kommenttiboksissa jo kysellä Eazyn kuuluvuusalueesta, joten tiedustelin sitä eilen firman TJ:lta. Vastaus oli, että tällä hetkellä kantavuus on n. 20-30 km Porista, mutta sekin riippuu toki hieman maastosta ja kelistä. Mutta ainakin siis Porin lisäksi ainakin Luvia, Harjavalta, Nakkila ja Pomarkku pitäisi olla kantaman sisällä.

Mutta kuten jo aiemminkin kerroin, niin Eazy kuuluu netin kautta näppärästi missä tahansa päin Suomea. Ja keskiviikkoisin klo 18 luvassa siis mun ja Emma-Kaisan Sovituskoppi!

Kommentit (6)

7/6 | 

ei kuule ollut Emma-Kaisa ainoa kuuma kissa! näytät tosi hyvältä!

Misty
8/6 | 

Olet tosi tosi hyvännäköinen tuossa ihkussa hameessa =)

arjamaaria
10/6 | 

Siis mitä? Hello kittysi ei odottanut kotona eteisen pöydällä! Ei erkki! Aina kun mä olen menossa mukana niin sulta menee jotain hukkaa. Tässä ei voi sanoo muuta kuin että voi muumihenkselit!

11/6 | 

Juu ei löytynyt Hello Kitty- lompakkoa loppuiltanakaan. Muutaman kerran koitin sitä sieltä lattioilta metsästää kun tulit kyselemään ;) t. kinon narikkatyttö

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram