Mä olen ollut nyt muutaman päivän vähän ankealla tuulella, joten blogissakin on siksi hiljaista. Stressaa niin duuni- kuin kouluhommatkin eikä energia riitä mihinkään. Meinaan taas upota siihen pahaenteiseen to do  -listan päässä pyörittämiseen sen sijaan, että saisin otettua härkää ja sarvista ja varsinaisesti tehtyä niitä asioita eteenpäin.

Nyt alkaa taas olla sellainen olo, että niin paljon kuin tästä epäsäännöllisestä elämänrytmistäni pidänkin, niin on kyllä varsin kiva päästä kesäksi kokopäivätöihin ja sen myötä saada taas toivottavasti vähän rutiineja ja runkoa arkeen. Mutta, ennen sitä kesää olis vielä monta työprojektia hoidettavana ja monta kammottavaa koulutehtävää pakerrettavana. 

Koska tää bloggaaminenkaan ei nyt tässä töttöröö-olossa luonnistu, niin käykääpäs lukaisemassa TÄMÄ ME NAISTEN JUTTU sillä välin! Siellä joku jo on ehtinyt kommentoimaan mun näyttävän kuulema asuissani "lähinnä pomppulinnalta". Mutta siitä huolimatta, että maailmaan mahtuu myös tuollaisia mielipiteitä, niin itse liputan tuon pukeutumissääntöjen romukoppaan nakkaamisen puolesta mistä jutussa puhutaan!

Iloa ja aurinkoa viikonloppuun! (toivottelee hän ehkä enemmänkin itselleen..)

Kommentit (2)

Vierailija
4/2 | 

Ihanaa lukea sun juttuja omasta itsestä ja siitä, että voi pukea mitä haluaa ja miten haluaa!!! Tätä lisää!!! Ihan liikaa joka tuutista tupataan naisihannetta ja kauneusihannetta, joka saa jo teini-iästä alkaen naiset kärsimään ikuisesta vääränlaisena olosta. Hyvä sinä!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat