Sitä kun ei osaa olla haalimatta itselleen aina uusia hommia ja haasteita, niin jotain uutta on tämänkin alkaneen vuoden kunniaksi käynnistymässä. Ja senpä vuoksi minulla on teille nyt aika mukavaa ilmoitusluontoista asiaa.

Täällä Porin seudulla aloittaa torstaina 12.1. lähetyksensä uusi nuorille (ja meille..krhmm.. nuorekkaille :D) suunnattu paikallisradiokanava nimeltä Eazy 101. Luvassa on musiikkia hiteistä heviin ja paikalliset bändit ja artistitkin saavat tuotantoaan kuuluviin. Arki iltapäivien suorien lähetysten lisäksi luvassa on ilta-aikoihin sijoittuvia erikoisohjelmia aiheesta jos toisestakin.

Ja se mikä minua tässä asiassa erityisesti koskettaa, on se, että minä ja Ence Boo -blogista tuttu Emma-Kaisa alammme yhdessä juontamaan muoti-aiheista erikoisohjelmaa nimeltä Sovituskoppi!!

 

Kuva: Rolf Lehtinen

Sovituskopissa jutustellaan joka keskiviikko (alkaen 18.1.) klo 18-19 ja aiheina ovat muotimaailman ihanat ja kamalat ilmiöt niin maailmalla kuin paikallisestikin. Rättien ja lumppujen lisäksi saatetaan välillä lipsahtaa länkyttämään myös kaunes -ja lifestyle aiheista. Studioon on tarkoitus kutsua myös mielenkiintoisia vieraita vastailemaan mieltämme kulloinkin askarruttaviin kysymyksiin. Tehdään ohjelmaa tosissaa, mutta kuten ehkä kuvastakin saattaa päätellä, niin ei liian vakavissaan. :)

Ja koska tällaista monimedioiden aikakautta eletään, niin tokihan  Sovituskoppi saa myös oman bloginsa Eazyn sivuille. Blogiin on luvassa monenmoista extramatskua radio-ohjelman kulloistakin aihetta koskien ja ajateltiinpa aina silloin tällöin lähteä kaduille taltioimaan paikallista katumuotiakin. Vinkkailen täälläkin sitten kun Sovituskoppi-blogi aukeaa.

Kanavan kuuluvuusalueella, eli Porin lähiympäristössä, radiot voi siis virittää taajuudelle 101,00 MHz ja tämän perinteisen "jakelualueen" ulkopuolelle jäävät voivat kuunnella radio Eazya sen nettisivuilta osoitteessa: www.eazy101.fi

Tämän viikon perjantaina, eli 13. päivä, on luvassa Eazyn launch-kekkerit Bar Kinossa, joten kaikki kynnelle kykenevät tulkaa mukaan hippaamaan!!

 

PS: Tykätkää Eazysta Facessa, niin olette ajantasalla, kun alkaa tapahtumaan!

Kommentit (6)

7/6 | 

Hei osaatko sanoa, että miten kaukana Porista tuo kanava mahtaa kuulua? Että mikä siis lasketaan "lähiympäristöksi" :)

Siilikissa
9/6 | 

Hei, ihan mahtavaa, onnittelut! Tarviipa ehkä opetella säännölliseksi radionkuuntelijaksi minunkin... :)

10/6 | 

Onnittelut! Ja voi apua, tosta kuvasta tuli jotenkin yhtäkkisesti mieleen Radiomafian Leila ja Annukka. :D Jotenkin samanlainen tekemisen meininki välittyy.

Chenille
11/6 | 

Vähän olen innoissani tästä! Luen molempien blogia ja ainakin blogien juttujen perusteella voisin omata molempien kanssa suht samanlaisen huumorintajun joten luulen että ohjelma nappaa ainakin itselle! Onneksi olkoon!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram