Antakaas mä taas vähän intoilen.. mulla on edelleen kesälomakesälomakesäloma! Piipahdettiin Iinan kanssa yhden yön Tallinnan reissulla ja ai että ehdittiin puolessatoista vuorokaudessa päästä niin mahtavaan lomafiilikseen. Ehdittiin tehdä ja nähdä yllättävän paljon ja nauraa ihan hillittömästi ja jopa nukkuakin melko hyvin.

Tultiin takaisin illan viimeisellä laivalla, joka oli yli tunnin myöhässä, joten oltiin kotona Iinan luona vasta nyt puolenyön aikaan ja ollaan koko päivän käveltyämme ihan poikki. Nyt ei siis irtoa vielä kummempaa satuilua, mutta heitän kuitenkin muutamia kuvia kehiin ja kerron parista omasta mielestäni viikonlopun kivoimmasta jutusta lisää sitten kun ehdin paremmin koneen ääreen.

Minun piti palata kotiin huomenna, mutta ystäväni Pauliinan soitettua minulle tänään tien päältä, suunnitelmat muuttuivat niin, että suuntaankiin huomenna kohti Hankoa. En ole siellä vielä koskaan käynyt, joten odotan innolla! Eli reissailu jatkuu, kotiin ehkä tiistaina.

Maailman hauskin matkaseuralainen on ehdottomasti Iina. Kenenkään muun ihmisen seurassa mä en naura yhtä paljon. :D

Voisinko muuttaa tuohon söpöön taloon?

Kadriorgin palatsia ympäröivä puistoalue ihanine rakennuksineen on ihan hurjan kaunis paikka, jossa pääsee ihanasti menneen ajan tunnelmiin. Taidemuseoon suunnatessa näkee sopivasti nämäkin ihanat paikat, sillä KUMU sijaitsee nimenomaan tuolla Kadriorgin puistoalueella.

Kokomusta asu ja helle on kyllä kovin valloittava yhdistelmä. Enkö mä koskaan opi? Tuubitopilla yritin hieman vältellä karmivan näköisiä rusketusrajoja.

Merkistä huolimatta ei onnistuttu bongaamaan noita Iinan lähisukulaisia.

Taidemuseo KUMU on aivan upea paikka! Vierailin siellä jo toista kertaa ja tykkään tosi paljon. Tuolta ainakin tulossa lisää juttua ja kuvia kunhan kotiin kerkiän.

Yritettiin vähän tuunata mun asua värikkäämmäksi KUMUn pääsylipputarroilla, mutta ei se nyt ehkä mennyt ihan putkeen... ;D

Toki minunkin sukulaisia piti käydä tervehtimässä.

Nyt painaa luomet siihen malliin, että pakko pistää silmät kiinni. Jaetaan tässä taas yhden yön ajan yksi sänky kolmestaan Iinan ja Jonnan kanssa. Ihmeen paljon ämmiä sitä mahtuu yhteen parisänkyyn. :D

Kommentit (2)

nasu86
3/2 | 

mä täällä melkein vedin aamuteet väärään kurkkuun :DD toi sun topin tuunaus kuva ja iinan orava kuvat...!!!ootte kyllä hulvattomia. enkä yhtään ihmettele vaikka teillä olisi vatsalihakset kipeenä nauramisesta :) ihanat te! <3

Iidas
4/2 | 

Hei Hankoon!! :D Olin siellä just kesäretkellä viime viikolla muutaman kaverin kanssa, oltiin kaikki siellä ihan ekaa kertaa :)) Todettiin, että kaupunki on todella suloinen, PIENI ja kaunis!! Kannattaa viettää aikaa erityisesti satamassa, sillä "keskustassa" ei ole oikeastaan yhtään mitään... Satama on tunnelmallinen ja kaunis, ja vieri vieressä olevat ravintolat tuovat ulkomailla-fiiliksen! :) Mukavaa reissua! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram