Muistaahan kaikki, että tänään on tiistai eli Muodin Huipulle -päivä! Itse olen silmä kovana seurannut joka ikisen jakson (paitsi viime viikkoisen jonka mun muru unohti ottaa mulle nauhalle!) ja yrittänyt muodostaa mielipidettä omasta suosikista. Vaikka tänä iltanan on luvassa jo yhdeksäs jakso, en edelleenkään tiedä kenen toivoisin voittavan sillä viimeisten viiden sakissa on edelleen kolme omaa lemppariani.

muodin_huipulle_veera-19

Tämän iltaisessa jaksossa Jussi, Harriet, Leni, Reta ja Linda joutuvat ottamaan palasia menneestä ja luomaan katseensa tulevaisuuteen. Itselläni on tätä kyseistä jaksoa kohtaan erityinen suhde siinä mielessä, että pääsin seuraamaan sen catwalk-kuvauksia paikan päälle. Illalla heti ohjelman jälkeen voittekin lukea Indiedaysin Muodin Huipulle -blogista minun kokemuksiani kulissien takaisista tunnelmista. Kuvamateriaaliakin on tarjolla runsain mitoin.

muodin_huipulle_veera-21

Postauksessani nähdään asujen ruotimisen lisäksi ainakin otteita erään kilpailijan lumoavista tanssitaidoista EDIT: (Kraah!!! Juuri ne mahtavat kuvat unohtuivat työkoneelle, enkä saakaan niitä postaukseen!! :D )  ja selvitetään, että miksi ihmeessä Jussi otti kuvassa näkyvän valohoidon jalkoväliinsä. Tähän epäilyttävään toimintaan saattoi osallistua myös jotkut tuomareista..

Mistä oikein oli kyse, se selviää Muodin Huipulle -blogista heti ohjelman jälkeen klo 21:00!

Kommentit (3)

Niina
1/3 | 

Nuo on myös katsottavissa Mtv3 Katsomosta, jos viime viikkoinen jakso jäi näkemättä =)

3/3 | 

Katoin Muodin Huipulle-sarjan ekan tuotantokauden joskus aikoja sitten, nyt olen taas innostunut sarjasta! Itselläni ei myöskään ole mitään haju akenen toivoisin voittavan, he ovat niin hyviä kaikki omalla tavallaan! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram