Mun piti tänään raportoida teille ryhmätunnista nimeltä Sh'Bam. (mä en haluu kirjoittaa tota enää, pakko keksiä joku muu nimi sille!) Mutta sen sijaan saattekin lukea kuvauksen yksin kotona suoritetusta treenistä, joka vaikuttaa niin kroppaan kuin mieleenkin. Tänään tekemäni vartin treenin nimi on 'Salikortin metsästys kaaoksessa olevasta kämpästä' ja se on yksilötunti, jossa harjoitetaan etenkin mielenhallintaa ja ketteryyttä.

Treeni alkaa pukemalla päälle treenivaatteet ja lisäämällä päälle sitten vielä sopiva ulkoiluvarustus pakkasessa ulkoilua ajatellen. Kun kaikki vaatteet on päällä ja kengät jalassa, napataan eteisestä kassi, josta löytyy salikengät ja sitten hamuillaan kassin sisätaskut ihan vain huomatakseen, että salikortti ei olekaan siellä kuten ollaan kuviteltu. Tämä on vasta rauhallista alkulämmittelyä, sillä kelloon vilkaistessa huomaa, että vielä ei ole ihan hullu kiire ja suunnataan eteisen laatikolle, jossa säilötään monenlaisia kortteja. Laatikon kaivelu ja tavaroiden läpikäynti on hyvää treeniä etenkin käsien ja sormien pikkulihaksille. Tasaisin väliajoin käännellään päätä kohti seinäkelloa ja viisareiden edetessä alkaa myös työskentelyn nopeus kasvaa.

Tässä vaiheessa vitutus alkaa pikku hiljaa nousta pintaan samoin kuin hiki toppavaatteiden alla. Seuraavaksi otetaan pari jäntevää loikkaa keittiöön, tongitaan rahapussi, sitten juostaan olohuoneeseen ja kurotetaan kirjahyllyssä olevalle kipolle. Ai että venyttää hyvin kyljestä! Toppatakki kahisee ja selkärankaa pitkin valuu hikeä, joka kertoo treenin tehoavan. Olohuoneesta loikitaan vaatehuoneen kautta tavarakasojen yli jälleen eteiseen kuikuilemaan kelloa, jolloin mukaan tulee paniikki. Pitäis olla menossa, jo jos haluisin sinne säpämiin ehtiä!!

Tongitaan salikassi vielä kerran, käännetään se ehkä ylösaalaisin. Kurotetaan vielä sinne ja tänne ja yritetään olla päästämättä savua korvista. Heitellään vielä hieman keittiönpöydällä lojuvia papereita ja tavaroita. Juostaan vielä kierros olohuoneessa, työhuoneessa, makuuhuoneessa ja vaatehuoneessa. Tullaan hikisenä takaisin eteiseen, nostetaan katse kelloon ja tajutaan, että tsäänssit Säpäm-tuntiin meni jo. Korttia ei tietenkään oo vielä löytynyt.

Sitten aletaankin jo kevyesti palauttelemaan riisumalla kuumottavat ulkokamppeet pienen kiroilun säestämänä. Pyyhitään villapipon alla valunut hiki otsalta ja mennään keittiöön katsomaan, että mitä söis. Muuta ei oo, niin lämmitetään purkkihernekeittoa. Halutessaan tässä kohtaa voi heittää jotkut statuspäivitykset Facebookkiin ja sitten mennään pitkäkseen sohvalle ja avataan töllö. Treeni oli intensiivinen ja rankka ja vaatii vastapainokseen hyvän levon.

 

Uusi yritys huomenna. Alkulämmöt tuleekin kätevästi siitä, kun alan aamusta siivoamaan kämppää, jotta kortti löytyis..

Kommentit (29)

Vinkee
32/29 | 

Tää on nykyään mun lempiblogi :D

33/29 | 

ooo, olipas ihanasti sanottu! Mun parin viikon ikäinen rapakunnosa-tekeleeni kiittää. :)

Verna
36/29 | 

Täällä myötäelää yksi kanssasisar, rapakunnossa minäkin! Olen yrittänyt blogisi myötä repiä itseäni sohvan syleilystä kohti liikunnan iloja. Toistaiseksi olen saanut aikaan vain hyviä suunnitelmia ja aikomuksia. Mutta eräänä päivänä ponnahdan lenkille ja aloitan aktiivisen elämän. Lähiaikoina varmaankin.

Kirjoitat, Veera, kyllä niin hauskasti ja rehellisesti, että tulee hyvä mieli! Onnea projektillesi! Mielenkiinnolla odotan, miten se Säpäm lopulta sujuu, ja mistä se kortti lopulta löytyy...

37/29 | 

kato petaat nyt eka kunno suunnitelmat ja siirryt sitten toteutusvaiheeseen kun oot riittävästi muhitellut. :)

pauliina
38/29 | 

:)) sä oot vaan niin mahtava! näin niin sieluni silmillä ton treenin! toivottavasti huomenna pääset sinne tunnille asti.

Sevivas
40/29 | 

Noista vaatekerroista tuli mieleeni, että olisi kiva lukea jatkossa kokemuksia treenivaatteista ja etenkin plus koon urheilurintsikoista. Siis lähinnä, että onko niitä muitakin kuin Shock Absorberit, jotka toki pelastavat maailman.

41/29 | 

joo, voin mä kuteistakin kirjoittaa. Itellä ei kyllä oo toi urheilurintsikkatilanne ihan parhaalla tolalla. Muutamat on jotka on ihan jees, mut ei täydellisiä

suski
42/29 | 

Oli varmasti lähestulkoon yhtä tehokasta ku se Tsädääm-tuntiki... Oot kyllä ihana, väkisinki pukkas hymyn naamalle tämä kirjotuksesi :)

Merja
44/29 | 

Siis niin tuttua :)
Ihan huippu sun kirjotustyyli ja asenne, mä löysin tän nyt täysikuun tuottamana unettomana yönä, ja suosikkeihin meni :)
En tiä millä salilla käyt, mutta omalla ladylinellani pääsee jäsenenä tunnille/ salille ihan vaan omalla nimellä :)
Itse olin rapakunnossa vuosi sitten, mutta sitkeydellä ja mahtavan personaltrainerin avulla kunto on jo hieman noussut, paino ei kauheasti laskenut. Pt-ohjauksen "kilohinta" on vaan työssäkäyvällekin jäätävä...
Mutta valkkaamalla ne ohjaajista ihanimmat, pirteimmät ja parhaat treenit vetävät saat huomaamattasi viikkoon pari vakkarituntia treeniä, kun kuvittelet meneväsi tapaamaan kaveria salille :)
Ja nauru on hyvä vatsalihasliike :)

45/29 | 

jospa mullekin pikku hiljaa löytyy kivoja tunteja kun jaksaa vaan käydä erilaisia kokeilemassa. Meillä on täällä Porissa silleen kiva tilanne, että Lady Linen kortilla pääsee myös toiselle salille, joten tuntivalikoima on siten hyvin laaja.

Aila
46/29 | 

Mä en nyt edes tiedä mistä aloittaa... Oon lukenut sun tyyliä metsästämässä blogia iät ja ajat ja mä rakastan sun rempseyttä, tyyliä ja olemusta. No nyt kuitenkin kävi niin että tää Rapakunnossa nosti mun fanituksen aivan uusiin sfääreihin. Oon täällä nauranut (hyväntahtoisesti ja rakkaudella) sun kirjoituksille. Sää oot aivan mahtimimmi keep it going! Mä tuun tänne aina välillä kannustaan! Tulipa nyt melko imelä fanituskommentti, mutta antaa mennä!

47/29 | 

hahaa, kiitti kivasta kommentista! Olen iloinen, jos mun jutut tuovat hyvää mieltä jollekin. :)

Heidi
50/29 | 

Heh heh hee, nauroin erityisesti tolle kohdalle: … hyvää treeniä sormien pikkulihaksille!! Tää oli ihanan hulvaton, oot kyllä hyvä kirjoittamaan :D

55/29 | 

Sä olet ihana ja sun tyyli kirjottaa on vain niin tajuton! :D
Tsemppii tulevaan tsäbäämiin!

tampu
57/29 | 

En myöskään kestä tuon kyseisen tunnin nimeä (vaikka ihan mielettömän hauska tunti onkin!!) ja kutsun sitä tuttavallisesti spämmiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat